פורסם 2008 באוקטובר 2817 שנים אני לא בטוח כי זהו הפורום הנכון, במידה ולא אשמח אם התר'ד יועבר לפורום המתאים.רציתי לדעת אם יש דרך לזהות איזה לוח אם קיים במחשב שלי ללא התקנה של תוכנה ייעודית כלשהי. דרך Device Manager או כל מידע אחר שקיים במערכת ההפעלה.תודה,ערן
פורסם 2008 באוקטובר 2917 שנים יש לך בעיה עקרונית להשתמש בתוכנה בשביל זה?אתה יכול להוריד CPU-Z, זה רק קובץ EXE שמריצים, בלי צורך בהתקנה.למה אתה מחפש חיים קשים.בקשר לשאלה שלך, אני מני שלא ממש. לפחות לא דרך שאני מכיר.
פורסם 2008 באוקטובר 2917 שנים ערוך בבקשה את הכותרת לפי חוקי הפורום:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=366877.0
פורסם 2008 באוקטובר 2917 שנים בלוחות של gigabyte זה מודפס בלוח מעל ה PCI EXPRESS אפשרי גם לראות בזמן ה POST את סוג הלוח
פורסם 2008 באוקטובר 2917 שנים כל לוח אם מכיל את הדגם/שם/REV על גבי הPCB עצמו..כל חברה ממקמת את זה במקום אחר..אבל עדיין אם תפתח את המארז תחפש קצת..זה אמור להראות לעין..
פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים מחבר מצטער שלא הבהרתי מלכתחילה: אני שואל את השאלה לצורך הידע, אני יודע מה לוח האם שלי, ואין לי שום בעיה להתקין CPUZ. רציתי לדעת אם יש דרך פשוטה אחרת שאני יכול לעשות את זה ישירות ממערכת ההפעלה. לצורך העניין CPUZ עושה את זה איכשהו, אז למעשה אפשר לומר שהשאלה שלי היא איך היא עושה את זה?ב-BIOS יש את המידע הזה? יש דרך לדעת מה גרסת ה-BIOS מתוך מערכת ההפעלה?מחפש רעיונות נוספים...אנצל את הת'רד לשאול שאלה נוספת בהקשר הזה: ביכולתי לבדוק דרך מערכת ההפעלה האם קיים במחשב רכיב WiFi?
פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים יש biosים שמציגים את הדגם של הלוח אם בPOST. בחלונות אין כלי מובנה שיכול להציג לך על איזה לוח אם אתה עובד.אתה יכול לבדוק בdevice manager או network connections (במידה והוא כבר הותקן) אם יש כרטיס רשת אלחוטי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.