עבור לתוכן

שיתוף מדפסת ברשת ביתית

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא.

עכשיו כיביתי וזה לא עוזר, לא נראה לי שיש קשר כי המחשב המארח פועל באקס-פי, ואליו אני מנסה להיכנס.

בכל מקרה אני לא מצליח להיכנס לאף מחשב לא משני הנייחים (xp) ולא מהנייד (vista).[br]פורסם בתאריך: 29.10.2008 בשעה 13:37:33

טוב, אז אני מצליח להתחבר מהמחשב הנייח המארח לאורח, אבל למחשב שבו נמצאת המדפסת אני עדיין לא מצליח להתחבר,

עדיין כתוב "שם הנתיב שצויין לא נמצא."

פורסם

במחשב שאליו מחוברת המדפסת:

Control panel -> Printers and Faxes -> click with the right mouse button on the printer icon -> choose properties -> sharing

פורסם
  • מחבר

במחשב שאליו מחוברת המדפסת:

Control panel -> Printers and Faxes -> click with the right mouse button on the printer icon -> choose properties -> sharing

גבר קראת את כל הנושא לפני שהגבת?

כי את זה ברור שעשיתי כבר הבעיה היא שאין גישה למחשב שאליו מחוברת המדפסת אני כותב את האייפי שלו

אבל כתוב לי שהנתיב לא נמצא.

לא משנה בכל אופן החלטתי להעביר את מדפסת למחשב הנייח השני שאליו יש גישה, התקנתי אותה ועכשיו הכל עובד!

למרות שעדיין מציק לי שאני לא יודע למה אין גישה למחשב השני, אבל לא משנה העיקר אפשר להדפיס מהנייד!

תודה רבה רבה על העזרה!

פורסם

tirani8, נוספה לך אזהרה על הקפצה בניגוד לחוקי הפורום.

הקפצה מותרת רק אחרי 24 שעות או אם יש מידע חדש להוסיף. אין צורך לדחוף את הדיון למעלה, אפשר להיות סבלניים - בתוך שעתיים הדיון לא עוזב את הדף הראשון.

בגלל שקבלת כבר תשובה - ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים