עבור לתוכן

הסרט הגרוע ביותר שראיתם

Featured Replies

פורסם

אני לא חושב שיש סרט יותר מפגר, אידיוטי, גס ומתייחס לצופיו כמטומטמים לגמרי כמו הסרט "קווין ופרי קורעים את איביזה". פשוט לשרוף כל קלטת שקיימת של

הסרט הזה...

נזכרתי ב"נפולאון דינמיט". סרט כל כך מטופש ומשעמם, נשגב מבינתי איך הוא הפך לסרט פולחן.

+1

וThe Mist סרט טוב+ לדעתי.

לזה שהזכיר את HARLOD AND KUMAR הראשון, אני כבר יכול להבטיח לך שהשני ממש טוב. ממליץ לראות אותו לא לבד.

• תגובות 104
  • צפיות 8.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רוב הסרטים שנרשמו כאן הם דווקא טובים (לא מדבר על סרטים שנאמרו יותר מפעם אחת)

אני בד"כ לא פונה בצורה חדה כ"כ נגד כולם אבל: אתם ממש מדברים שטויות

כנראה שלא ראיתם מספיק סרטים בחיים שלכם בשביל להגיד ש-Doom או The Mist הם הסרטים הגרועים ביותר שראיתם.

ובקשר ל-The Mist: כתיבה גרוע? אתה יודע מי כתב את הסרט או שסתם ניסית להשמע מומחה בתחום אז החלטת לזרוק כל מיני תפקידים באויר? (במאי, כתיבה וכו'..)

דוגמא טובה לדעתי של סרט גרוע (מתמודד על הסרט הגרוע בכל הזמנים מבחינתי):

אוי! אתם כ"כ לא רוצים לצפות בסרט הזה!

ראיתי כבר סרטים שהיו חסרי עלילה, וראיתי סרטים עם צילום על הפנים.. אבל הסרט הזה, אני פשוט לא יודע מה הבעיה בו- הוא פשוט בלתי נסבל.

וכמובן שכל הנאמר הוא בגדר דעתי האישית.

עריכה:

אוי רגע, אני כ"כ חייב....

Delta Farce- בלי עלילה? כנראה שאתה ממש חסר השכלה. אני מתחיל לחשוב שאתה לא יודע מה זו עלילה. וזה לא סרט שנכנס לרשימת הגרועים. הוא פשוט לא סרט טוב- ואותי הוא דווקא הצחיק פעם אחת. (או שאולי פעמיים)

to be continued GTG

פורסם

+1

וThe Mist סרט טוב+ לדעתי.

לזה שהזכיר את HARLOD AND KUMAR הראשון, אני כבר יכול להבטיח לך שהשני ממש טוב. ממליץ לראות אותו לא לבד.

הראשון הוא סרט סטלני שאפשר לצחוק ממנו ממש בקלות... הבנתי שהשני נוטה יותר לכיוון הסאטירה הפוליטית - אני מת על זה, אבל חברים שלי ממש לא.... בעיה.

פורסם

הרולד וקומר השני כל כך טוב! קרע אותי..לא הפסקתי לצחוק, וחבל שראיתי לבד :silly:

פורסם

לא קראתי מה רשמו.

RAMBO IV

ו street kings גם מהגרועים שראיתי.. היה עוד אחד שיא שברח לי מהראש.

פורסם

no country for old men

או שאני לא מבין כלום בסרטים או שזה הסרט הכי משעמם שראיתי בחיי ממש משמעם ברמות עם עלילה מובנת מאליו וצפוייה בלי שום פואנטה

וכמובן שsnakes on plane עם ג'קסון גרוע לא פחות ,אולי טיפה פחות משעמם כי היו קטעים מצחיקים

פורסם

no country for old men

או שאני לא מבין כלום בסרטים או שזה הסרט הכי משעמם שראיתי בחיי ממש משמעם ברמות עם עלילה מובנת מאליו וצפוייה בלי שום פואנטה

שאלוהים יברך אותך, כבר חשבתי שאני לבד בעסק.

בפירוש אחד הסרטים המשעממים שראיתי, אחרי שעה בערך שצפיתי בו בקולנוע הגעתי למצב של עוויתות קשות, רק רציתי שהסיוט הזה ייגמר כבר :nixweiss:

זאת הייתה אכזבה גדולה מבחינתי, את הסרטים האחרים של האחים כהן ממש אהבתי. (פארגו, ביג לובובסקי)

עוד סרט ששנאתי כל שניה ממנו והוא לגמרי overrated לדעתי - blade runner , אחד הסרטים המשעממים שנתקלתי בהם, עם פסקול נוראי ומציק בטירוף ..

פורסם

שאלוהים יברך אותך, כבר חשבתי שאני לבד בעסק.

בפירוש אחד הסרטים המשעממים שראיתי, אחרי שעה בערך שצפיתי בו בקולנוע הגעתי למצב של עוויתות קשות, רק רציתי שהסיוט הזה ייגמר כבר :nixweiss:

זאת הייתה אכזבה גדולה מבחינתי, את הסרטים האחרים של האחים כהן ממש אהבתי. (פארגו, ביג לובובסקי)

תודה!

זה היה עינוי מתמשך. :sleep:

עם זאת, הסרט הגרוע ביותר שאני ראיתי הוא ה-The Hottie and The Nottie. לא ניתן לתאר את החוויה במילים.

פורסם

האחים סופר מאריו. גרוע בהפרש ניכר מכל מה שהזכרתם עד כה.

פורסם

יום ו' אחד לפני הרבה שנים ראיתי סרט ערבי ממצרים בערוץ 1 הנה תקציר העלילה

מסיבת חתונה, יום אחרי זה החתן מתאבד על פסי רכבת, גיבורינו השוטר שחוקר את האירוע מגלה שהחתן "לא הצליח לממש את נישואיו" ומגלה שמגפת אימפוטנטייות השתלטה על קהיר. אם נחסוך מכם את הפרטים הסרט מסתיים שהשוטר מנהיג את ההמון עד שמגיעים לפרלמנט או משהו והוא קורא למנהיגים לתת לעם תשובות.

נראה אתכם מתחרים בזה...

עריכה: אני זוכר גם שבפסטיבל איקון לפני שנה שילמתי כדי לראות אסופת סרטים ישראלים קצרים בנושא מד"ב / פנטזיה. חלק מהם לא היו ראויים לצפיית אדם.

פורסם

בשביל הת'רד הזה הומצא MST3K. מומלץ מאוד לראות את הסרט, אולי הכי מצחיק שראיתי בחיים שלי. הסדרה בינונית.

Troll 2 לוקח את כולם בהליכה.

אם היה אפשר לזקק את כל המשחק הגרוע והדיאלוגים המטומטמים, לתוך זבלון דל תקציב, קרוב לוודאי שככה הייתה נראית התוצאה.

דוגמית:

http://www.youtube.com/watch?v=Jqp9eXgXYHU

אוי ואבוי.

פורסם

יום ו' אחד לפני הרבה שנים ראיתי סרט ערבי ממצרים בערוץ 1 הנה תקציר העלילה

מסיבת חתונה, יום אחרי זה החתן מתאבד על פסי רכבת, גיבורינו השוטר שחוקר את האירוע מגלה שהחתן "לא הצליח לממש את נישואיו" ומגלה שמגפת אימפוטנטייות השתלטה על קהיר. אם נחסוך מכם את הפרטים הסרט מסתיים שהשוטר מנהיג את ההמון עד שמגיעים לפרלמנט או משהו והוא קורא למנהיגים לתת לעם תשובות.

נו, סרטי בורקס לא נחשבים :D

אם אנחנו מתחילים עם סרטים עלומי שם כאלה אז אני ראיתי בערוץ 4 סרט אימה אירוטי על מישהו שהחליט לייצר גרסאות גמדיות של כל המפלצות המפורסמות בעולם (פרנקלשטיין, דרקולה וחברים) וכל אלה מתכננים להשתלט על העולם דרך ספריה שהספרנית (הבלונדינית שלה) נדרשת להוריד את החולצה כל פעם שהיא בורחת מהם (בערך 17 פעמים בסרט).

פורסם

בשביל הת'רד הזה הומצא MST3K. מומלץ מאוד לראות את הסרט, אולי הכי מצחיק שראיתי בחיים שלי. הסדרה בינונית.

huh? למיטב זכרוני כל פרק בסדרה הוא באורך סרט מלא.

פורסם

נראה לי שאני היחיד בעולם אולי שראה אותו אבל:

Puff Puff Pass - עם " דני מסטרסון" הלא הוא "הייד" מהסדרה "שנות ה 70 "

באמת שרציתי לתקוע לעצמי כדור בראש אחרי שראיתי אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים