עבור לתוכן

בעיה עם כרטיס רשת כאשר 8 גיגה ראם מחוברים

Featured Replies

פורסם

הי

אני יודע שזה נשמע מוזר... אבל הוספתי 2 זכרונות של 2 גיגה כל אחד, וכאשר עלתה מערכת ההפעלה ראיתי במנהל ההתקנים בעיה בכרטיס הרשת...

החלפתי הוצאתי הרכבתי פירקתי..בסוף נראה שכאשר מורכבים ארבעת הזכרונות יש את הבעיה , עם 3 זכרונות של 2 גיגה אין בעיה...

המפרט:

מערכת הפעלה ווינדוס 64 ביט פרו

Q9550

זכרנות קורסייר 800MHZ שני גיגה כל אחד

לוח אם asus P5QC

בלוח האם יש שישה סלוטים לזכרון 4 לDDR2 ועוד 2 לDDR3, כל הזכרונות חוברו כהלכה

תודה מראש!

(שאלות כמו - למה אתה צריך 8 גיגה , למה 64 ביט וכו' ממש מיותרות)

פורסם

איזה בעיה ראית במנהל ההתקנים סימן קריאה ? חוסר התקנה של הדרייברים ?

תפרט קצת יותר..

ואני מאמין שהתקנת 4 סטיקים של DDR2 ?

פורסם
  • מחבר

כן רשמתי 4 זכרונות של 2 גיגה. וכן זה סימן קריאה.התקנה הסרה והתקנה של לוח האם לא פתרה את הבעיה כמו גם שחזור מערכת.רק אחרי שהוצאתי אחד והשארתי 6 גיגה זה עבד, לכן חשבתי אולי זו בעיה של הזכרון אבל החלפתי בין הזכרונות ולא אין שום בעיה...

פורסם

אז כרגע הכל עובד תקין או לא ?

פורסם
  • מחבר

פפפפ

עם 6 עובד טוב עם 8 לא אני די בטוח שכתבתי את זה ברור

:P

תודה מראש,

פורסם

אני לא מצליח למצוא איזה כרטיס רשת יש בלוח אם הזה - כשהוא כן עובד - הוא אומר לך האם זה מה שיש בICH? או שהוא מזהה משהו אחר?

תבדוק גם לאיזה כתובות זכרון ממופה הכרטיס מסך (אני לא בטוח אם הכתובות משתנות כשאתה מוסיף זכרון) - אולי אתה דורס אותן עם הזכרון הנוסף.

פורסם

נסה לאפס את הביוס אחרי התקנת הזיכרונות החדשים..כמו דרייברים יש לך הכי מעודכנים ?

פורסם
  • מחבר

חברה' תודה רבה על התגובות

אני לא מצליח למצוא איזה כרטיס רשת יש בלוח אם הזה - כשהוא כן עובד - הוא אומר לך האם זה מה שיש בICH? או שהוא מזהה משהו אחר?

תבדוק גם לאיזה כתובות זכרון ממופה הכרטיס מסך (אני לא בטוח אם הכתובות משתנות כשאתה מוסיף זכרון) - אולי אתה דורס אותן עם הזכרון הנוסף.

1.מה זה ICH? האם אתה שואל האם מנהל ההתקנים מזהה את החומרה כמו שאמורה להיות?

2.איך אני בודק לאיזה כתובות זכרון ממופה כרטיס המסך...? אבל זה נשמע כאילו זו יכולה להיות הבעיה. בנוסף, נניח שמצאנו כרטיס המסך יושב על אותם כתובות כמו זה של הזכרון, מה ניתן לעשות במצב כזה? כרטיס המסך הוא די פשוט 8600 NVIDIA

נסה לאפס את הביוס אחרי התקנת הזיכרונות החדשים..כמו דרייברים יש לך הכי מעודכנים ?

1.איך מאפסים את הביוס? ולאילו דרייברים אתה מתכוון? לזה של הביוס או לזה של לוח האם ?

תודה מראש,

פורסם

1. בלי להיכנס ל יותר מדי פרטים ICH זה הגשר הדרומי...

2. אחרי שנכנסת למנהל ההתקנים ולמאפיינים של הכרטיס רשת לך ללשונית משאבים...

3. נתק את המחשב מהחשמל..ותוציא את הסוללה מהלוח אם לכמה דקות..

4. דרייבר אני מתכוון לדרייבר של הכרטיס רשת..

כנס ללינק הזה..תבחר לוח אם ותוריד את הדרייבר LAN המתאים..

http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us

פורסם
  • מחבר

2. אחרי שנכנסת למנהל ההתקנים ולמאפיינים של הכרטיס רשת לך ללשונית משאבים...

3. נתק את המחשב מהחשמל..ותוציא את הסוללה מהלוח אם לכמה דקות..

http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us

מה קורה בין שלב 2 לשלב 3? ללכת ללשונית משאבים ו...לנתק את החשמל? למה ללכת ללשונית משאבים אם לא צריך לשנות שם משהו?

כמו כן, "לנתק את המחשב מהחשמל" - בעודו פועל? או לעשות כיבוי מסודר ואז לנתק אותו?

מצטער על השאלות האלו אולי זה נשמע טיפשי אבל אני פשוט רוצה להיות בטוח במאה אחוז, עדיף לפעמים לחכות קצת מאשר להרוס ....

פורסם

שלב 2 זה כדי לדעת מהם המשאבים המוקצים לכרטיס הרשת (נסה לראות מה מרחב הכתובות המוקצה לכרטיס - כתוב פה איזה כתובות מוקצות לכרטיס שלך - אולי זה יעזור. אמור להראות משהו כמו 43000000-43000FFF), אני מנחש שאם הכתובות המוקצות הן בין 6 ל 8 גיגה - אולי זו הבעיה, ואז אתה יכול לדווח לאסוס והם אולי אפילו יתנצלו.

שלב 3 זה כדי לאפס את הגדרות המערכת הראשוניות ("ביוס") - אם זה יפתור את הבעיה אין צורך לעשות שום דבר אחר, אבל בבקשה תחזור לפה ותגיד שזה עבד.

זה לא משנה אם אתה מכבה אותו יפה או בכח... תעשה את זה מסודר כי אחרת אבא נורא כועס.

פורסם

פשוט תראה מה הכותבת של הזיכרון שם..ואותו הדבר גם על הכרטיס מסך..

ובכל מקרה לנתק אותו מהחשמל זה שהוא לא עובד ומכובה..לא צריך "להתעלל".. ;D

כבה את המחשב>>נתק את המשחב מהחשמל>>תוציא את הסוללה>>תמתין דקה-שתיים>>תחזיר את הסוללה>>חבר את החשמל ותעלה את המחשב...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים