עבור לתוכן

איך D2D יודע שאני לא גר בארצות הברית?

Featured Replies

פורסם

פתחתי חשבון ב-D2D. נתתי מיקוד אמיתי בארצות הברית ובחרתי לשלם באמצעות Paypal. אם אינני טועה Paypal לא מוסרים את פרטי האשראי, רק את הכסף, אז איך הם יודעים שאני לא גר בארצות הברית? ואפשר לעקוף את זה? אני רוצה לקנות Fallout 3.

פורסם

בדיוק באותה דרך בה SPEEDTEST יודע שאתה גר בישראל ומחובר דרך ספק מקומי זה או אחר. על IP שמעת?

פורסם
  • מחבר

אבל יש גולשים בפורום שרוכשים דרך D2D. איך הם עושים את זה?

פורסם

ומי אמר שD2D מוכרים רק לתושבי ארה"ב? ::)

פורסם
  • מחבר

האתר. ::)

פורסם

מה עם פרוקסי? ניסית?

פורסם

האתר לא מוגבל לתושבי ארה"ב. בזמן ההרשמה האתר שואל אותך מאיזו מדינה אתה. פשוט תן את הפרטים האמיתיים.

פורסם
  • מחבר

נתתי בחשבון הראשון שפתחתי, לפני שניסיתי להתחכם. זה מה שהוא כותב: Fallout 3 (Pre-Order) : : Country restricted.

פורסם

אז אולי הPRE-ORDER מוגבל, ואולי המשחק הספציפי הזה מוגבל (לפחות כרגע) בגלל אילוצי חוקים כאלה ואחרים. מה יש לך למהר עם הזמנה מוקדמת? חכה שהמשחק ייצא, לפחות בארה"ב, ואז תנסה להזמין.

פורסם
  • מחבר

יכול להיות. השקה בלעדית בצפון אמריקה.

עריכה: בעצם לא. עכשיו ניסיתי להזמין את Colonization, בשביל לבדוק, וגם את המשחק הזה לא נותן.

עריכה 2: לא נותן שום משחק, אפילו הישנים ביותר ב-10$.

פורסם

לא קשור בכלל במקרה הזה לפרוקסי:

א. PAYPAL עם CERTIFIED ADDRESS מכן מדווח על המדינה , נקודה סוף פסוק, אמנם עברתם את משוכת האימות כתובת אבל בהחלט מעבירים מדינה.

עדיף לנסות לשלם עם ויזה שבה אין עימות כתובות.

ב. איך קונים : תשים לב שאתה יכול לקנות בתור EU/UK מהאתר של D2D UK (עוד מהעמוד הראשי מופיע לינק):

http://www.direct2drive.co.uk/3/7096/product/Buy-Fallout-3-UK-(Pre-Order)-Download

ליביו

פורסם

אבל ככה צריך לשלם מס ליש"ט/יורו... (למרות שזה כבר לא כזה נורא כמו פעם)

פורסם
  • מחבר

הקטע שגם שם ניסיתי ולא הצלחתי. טוב, לא נורא. פריק יתחילו למכור ביום שישי בבוקר.

פורסם

fallout לא יצא למכירה באירופה רק בארה"ב כרגע קצת סבלנות ויהיה ניתן לקנות את המשחק .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים