עבור לתוכן

שאלה לגבי הקירור של 260gtx 216 oc

Featured Replies

פורסם

כן, האמת היא שבמאמץ הוא באמת טיפה רועש, אבל ממש לא משהו שיכול להפריע לך

פשוט מהסיבה שזה במאמץ - הזמן בוא אתה שקוע במשחק והצלילים שלו מקיפים אותך, כשהמחשב בCRUISE (בשולחן העבודה) או כשאתה גולש באינטרנט והכל אז הוא לא כזה רועש... השאלה היא אם זה בסדר מבחינתך

פורסם
  • מחבר

1. מבחינת המעלות ראיתי שב3d הוא מגיע ל 105 מעלות?!? זה לא מסוכן? צריך להוסיף לו מאוורר עליו?

2. אני מתכנן לקנות את המארז p182 של אנטק, הוא אמור לבלוע את הרעשים, יהיה בסדר,לא?

פורסם

הכרטיס הזה לא משתלם בכלל, במחיר שלו יש 9800GX2 שעדיף עליו.

בכל מקרה תוסיף תקציב לכותרת ומפרט להודעה הראשית, תציין את הרזולוציה שהכרטיס מיועד אליה וכך תוכל לקבל המלצה.

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה המלצה לכרטיס..אני רוצה לדעת לגבי הכרטיס הזה בעניין קירור ורעש...זה הכל..

פורסם
  • מחבר

העבירו לי מפורום כרטיסי מסך...אשמח לדעת לגבי הקירור של הכרטיס מסך הזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1459

ראיתי באתר השוואות שהמעלות של ה260gtx ב3d כבד מגיעות ל 105?!?! צריך לשים עליו מאוורר נוסף לדעתכם או שהקירור סטוק שלו מספיק?

פורסם

אכן הכרטיס הזה רועש, אבל סתם לשם שאלה, למה שלא תלך על ה9800GX2? או על הHD4870 שזול יותר? בכל מקרה גם אני חושב ש38DBA במנוחה זה מוגזם.

פורסם

בכל מקרה תוסיף תקציב לכותרת ומפרט להודעה הראשית, תציין את הרזולוציה שהכרטיס מיועד אליה וכך תוכל לקבל המלצה.

עלפי מה אתה מבסס את זה?

הכרטיס 260GTX\216 בגירסת FTW של EVGA גם עובר את ה 280GTX בקרייסיס.

חוץ מזה שב9800GX2 יש המון בעיות, וגם אם FPS שלו יותר גבוה על הנייר, ההרגשה לא אותו הדבר, יש לו תקיעות.

פורסם
  • מחבר

ומה לגבי הקירור? צריך לשים לו מאוורר עליו?

פורסם

לא :nono:

http://www.guru3d.com/article/gigabyte-geforce-gtx-260-oc-896-mb-review/4

במנוחה - טמפ' 50 מעלות \ רעש 38db

במאמץ מלא - טמפ' 78 מעלות \ רעש 42-43db

105 מעלות ?! 54 דציבל ?! אתה יכול לנגב את הרצפה עם tom's hardware (כבודם ממקומו נפל. כנראה יקח זמן עד שתפנימו)

פורסם

הכרטיס מאוד משתלם !

הGX2 לוקח איתו עוד כמה W טובים מהספק ויש הרבה משחקים שלא תומכים ב2 GPU, לדעתי הבחור עושה בחירה מצויינת.

חוצמזה... איפה אפשר להשיג GX2... זה כרטיס ישן...

פורסם

9800GX2 ? אולי אם אתה ממש רוצה לחזור להתלונן בפורום לאחר הרכישה :

* זכרון מובנה מוגבל (1gb מתחלק ל-2x512mb המאכסנים תוכן זהה = 512mb בלבד)

* Scaling משתנה (לא תמיד הפוטנציאל ממומש עד תום ולעיתים אפילו לא ממומש כלל- ליבה אחת לא מתפקדת)

* בעיות תאימות במשחקים - זה כולל גם תקלות ויזואליות וטכניות (מדובר ב-SLI לכל דבר - לא רק הביצועים בסימן שאלה)

דוגמא 1: SLI לא תומך ב-Triple Buffer + Vsync - משמע קריעות תמונה או נפילות פריימים מקובעים.

דוגמא 2: באגים בטקסטורות \ "ארטיפקטים"

* FPS מינימאלי נמוך מדי בעוד שהמקסימאלי גבוה (=לא יציב)

* צריכת חשמל \ טמפ' גבוהה.

* והדובדבן שבקצפת - micro stuttering

אילו הן חסרונות אם לא ברור. ויתרונות? אה כן... FPS גבוה על הנייר \ מחיר נמוך ביחס לנייר הזה.

להמליץ על ^ במקום gtx260 216 זה כבר גובל בפשע. שלא תדע צער :badhairday: (אני אמנם מקצין אבל יש לי את הסיבות שלי)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה סינדרום, הרגעת אותי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים