עבור לתוכן

המחשב נכבה לבד, ספק?

Featured Replies

פורסם

החלטתי לקנות הארדיסק נוסף,ולפני שהתקנתי החלטתי לנקות את המחשב מבפנים וגיליתי שהוא מפוצץ באבק ניקיתי תשעים אחוז וחיברתי את ההארדיסק החדש

אני מדליק את המחשב הוינדוס עולה ואז בום המחשב נכבה

ניסיתי כל מיני אפשרויות כמו לנתק צורבים ולנתק את ההארדיסק החדש וכלום לא עוזר, עכשיו נהיה יותר גרוע כי המחשב עובר את הביוס ואז נכבה אפילו לא מגיע לחלון של ווינדוס

בדקתי את החיבורים והכל נראאה תקין

בלי ההארדיסק החדש לא היו סעיות ועכשיו בלעדיו זה עדיין לא עובד

אני לא יודע מה לעשות

תודה רבה מראש!

פורסם

תבדוק שהכל מהודק כמו שצריך ללוח אם ..כולל חיבורי החשמל וכו..

כמו כן נתק את המערכת מהחשמל לכמה דקות ונסה לראות מה קורה..

יש ציפצופים ?

פורסם
  • מחבר

ניסיתי הכל ואין שום צפצופים...לפעמים הוא עולה עד הוינדוס ורק אז נכבה ולפעמים לא...

הכל מחובר כמו שצריך...

הספק הוא ezcool 450w

אין לי מחשב כבד שדורש הרבה חשמל: ג'יגה זיכרון, כרטיס מסך 7300, בלי oc ודברים רציניים

כיביתי והדלקתי בכל המצבים האפשריים כולל לחכות אפילו חצי שעה עד שהדלקתי שוב וזה לא עוזר

פורסם

יכול להיות ששאבת איזה קבל בטעות? P:

פורסם

אם הוא עולה עד הווינדוס - יש מצב להתחממות יתר

תנסה להיזכר אם אחד הרכיבים - כרטיס מסך/מעבד קיבל מכה חזקה שיכלה להזיז את הקירור שלו - ועכשיו הוא לא יושב טוב...

פורסם
  • מחבר

יכול להיות ששאבת איזה קבל בטעות? P:

ממש לא ניקיתי עם שואב אבק אלא מטלית, וגם לא נגעתי במעגלים אלא רק מאווררים ודפנות

נגעתי בקירור של המעבד אבל לא הצלחתי להוציא אותו אז החזרתי אותו למקום...והוא יושב טוב

אתם שוללים שזו בעיה של הספק?(בגלל שהוא עולה עד הוינדוס)

פורסם

ניסית לאפס את הביוס?

פורסם
  • מחבר

חברה תודה רבה על העזרה!

בסוף גיליתי שהמאוור על המעבד לא ישב טוב והוא התחמם כל פעם עד 100 מעלות וכיבה את המחשב כל פעם

סידרתי אותו ואת ההארדיסק והכל עובד פיקס :)

פורסם

אם הוא עולה עד הווינדוס - יש מצב להתחממות יתר

תנסה להיזכר אם אחד הרכיבים - כרטיס מסך/מעבד קיבל מכה חזקה שיכלה להזיז את הקירור שלו - ועכשיו הוא לא יושב טוב...

AS I SAID

שיהיה בכיף...

תשתדל להיזהר פעם הבאה - ותחזק את הקירור - הוא לא אמור לזוז...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים