עבור לתוכן

יש שמועות על הבטא של WarCraftIII שהוא כבר מסתובב

Featured Replies

פורסם

ברשת, אני מת להשים את ידיי על אחד כזה :)

פורסם

מסתובב ברשת?

אתמול סיימתי להעלות אותו! 8)

פורסם

אי אפשר לשחק בו ממילא כי צריך cdkey של Blizzard והverification שלו נעשה אונליין.

הסיכוי למצוא אחד שעובד שואף לאפס כי כל מי שבבטא, משחק במשחק כל הזמן :)

פורסם

אפשר להוריד את גירסת הבטא מאתר הבית של BLIZZARD.... אבל צריכים להירשם אליהם אני חושב... (ללא תשלום- נראה לי.. ::))

פורסם

ההרשמה פתוחה לאמריקאים בלבד.

פורסם

איזה גועל נפש וגזענות (הפליה!)! איכס! >:( >:(

פורסם

ינקים מתלהבים, תמיד חושבים שהם הכי טובים האמריקאים האלה וכאילו הם שליטי העולם. לכל אמפריה יש והיה סוף, וגם לאמריקניזציה הזאתי ולסוג האמפריה האמריקאית הזאתי יבוא סוף, ואני מקווה שהוא יהיה קרוב ככל האפשר ותפקד ההגמוניה האמריקאית בעולם, או לפחות תעורער ע"י האיחוד האירופי.

פורסם

בעצם, כשחושבים על זה, אולי אפשר להוריד את המשחק בכל זאת מהאתר שלהם, כל מה שצריך לעשות זה להכנס לאתר שלהם דרך שרת פרוקסי שנמצא באמריקה.

פורסם

יש דבר כרגע שנקרא Stress Test זה לא בדיוק בטה רגיל אלא בטה שמטרתו בעיקר לבחון את שרתי בטלנט וגם למצוא באגים במשחק. אני שמח להגיד שהשתתפתי בסטרס טסט של D2 :>. בכל מקרה, לא כל אחד יכול להוריד את זה והם בחרו רק אמריקאים כי יותר קל להם להתעסק עם זה. אני לא יודע את כל הפרטים למי שתעניין: www.warcraftiii.net

בקשר לגרסה שמסתובבת באינטרנט (לא בדיוק מסתובבת אבל מי שיש גישה למקורות הנכונים יכול למצוא אותה) היא לא תעזור לכם כי הסיכוי שלכם למצוא סידיקי שעובד באמת שואף לאפס אבל כן הולך לצאת בימים הקרובים BNET EMU שזה אמיולטור לבטל נט ששם כל מי שיש לו את הגרסה הפרוצה יוכל לשחק.

פורסם

יצא לי לראות את הבטא לפני יומיים בחנות ה LAN החדשה בתל-אביב "פרוליום". אחלה של חנות, אחלה משחק!

פורסם

לפני יומיים ראית אנשים משחקים במשחק הזה נגד אנשים אחרים, בתל-אביב?

פורסם

ראיתי את המשחק רץ על שני מחשבים ושני חבר'ה שיחקו ביניהם...

פורסם

cool :smoke:

פורסם

כן.. הוא נראה מצויין!! למרות שהממשק מאוד דומה לWarcraft II אבל אני משוכנע שזה יהיה משחק מוצלח, רק חבל שה Devz רדומים מדי...

פורסם

devz?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים