עבור לתוכן

איזה כרטיס מסך יתאים למסך שלי?

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן לקנות מחשב למשחקים נטו, אבל המסך שלי הוא 19" ובגלל זה אני לא חשוב שאני אעבור באף משחק את ה1280X1024.

אז, איזה כרטיס לקנות? אני מחפש משהו שיוכל להריץ משחקים גם עוד שנה-שנתיים, ואז אשדרג שוב - המסך הולך להישאר תמיד 19" בגלל מגבלות פיזיות..

תודה :hi:

פורסם

9800GT

פורסם
  • מחבר

אני מתכנן לקנות את המחשב בדצמבר. ההמלצה עדיין תהיה רלבנטית?

פורסם

נחיה ונראה.

בכל מקרה למה לפתוח דיון עכשיו ? (ועוד בלי תקציב בכותרת ומפרט בהודעה הראשית..)

פורסם
  • מחבר

כי לפתוח עץ אז זה נחמד, אבל להתחיל לחסוך צריך עכשיו ;)

לפי מה שהבנתי מקריאה בפורום לא צריך לקנות בכוח את הכרטיס הכי יקר, אלא כרטיס שוק בינוני-גבוה ולשמור את השאר לשדרוג הבא.

השאלה שלי היא, בעצם, עם 9800 זו המלצה שתחזיק עד דצמבר, או שיצא בדיוק כרטיס חדש לאותו שוק שיהיה עדיף - ואם ה9800 עדיין יהיה מתאים, מה טוב!

התקציב לא קיים מכיוון שאני רוצה להתאים את הכרטיס למסך שלי, ואין מפרט מכיוון שהמחשב עוד לא קיים - אני ורצה לבנות מפרט סביב כרטיס המסך.

פורסם

בינתיים עושה רושם שהמצב לא ישתנה יותר מדי עד דצמבר (אולי רק המחירים יעלו בעקבות הדולר).

אז צריך לשים עין על 9800GT והמתחרה שלו מצד ATI שמגיע בקרוב, ה - HD4830.

אלו האפשרויות ההכי חזקות לרזולוציה שלך, גם 9600GT (ואפילו HD4670 לרוב) יסתדר איתה בלי יותר מדי בעיות.

פורסם

תחזור כשתהיה לפני רכישה. להמליץ לך מעכשיו על חומרה זה לא כזה חכם..

הרבה מחירים יכולים להשתנות עד אז וכמו שאמרו גם יוצג הכרטיס המקביל של ATI ל 9800GT, ה HD4830.

הייתי מחכה עם השאלות האלה. אולי עד אז המחירים של ה HD4850 ו/או ה +9800GTX יירדו ויהיו זולים עוד יותר ממה שהם גם ככה היום..

פורסם
  • מחבר

אוקיי, הבנתי את טווח המחירים ואת מפרט הביצועים שרלבנטי אליי. תודה לכולכם! :hi:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים