עבור לתוכן

מודם כבלים

Featured Replies

פורסם

אני בטוח שיש להם תיבה של פניות ציבור, תרשום להם מכתב.

פורסם

במקרה מדובר פה בסיפור אצל חבר. אני כבר יותר מ-13 שנה מחובר לאינטרנט של בזק. יש בעיות, אבל הרבה פחות טיפשיות מאלו.

פורסם

אל תחשוב שבזק כאלו צדיקים בציוד קצה שהם מספקים ;)

תראה לדוגמא את כל הסדרה של aksey ו dynalink רק כדי להמחיש את העניין.

פורסם

לעולם לא נשכח לבזק את חטאי המונופול. אבל רק בשביל הנוסטלגיה, הייתי בבזק כמה שנים טובות עם מודם טלפון(חופשי חודשי), אחרי זה עברתי למודם פנימי ADSL של ITEX, שהיה פשוט עם אפס תקלות. ועכשיו גם בגלל מעבר לויסטה וגם בגלל צורך בנתב, יש לי מודם AZTECH, שאני אפילו לא זוכר שהוא קיים.

אין ספק שגם לבזק יש תקלות, אבל משום מה כשהחבר סיפר לי שהוא התקשר להוט והם יודעים שהטריון דפוק עם נתבים, זה לא הפליא אותי אפילו לשנייה.

פורסם

זה לא עניין של מונופול אלא יותר בקרת איכות ובכירה של יצרן/ספק ציוד.

לבזק היה המון ציוד מעולה ולאחרונה כל מה שהם מציעים דיי תת רמה.

פורסם

לא הבנתי מה הבעיה בשילוב של טריון עם נתב...

יש לי ואני לא מרגיש שום דבר חריג.

פורסם

הצליח לך. אבל אני חושב שאם תעשה חיפוש בפורומים וגם אם תתקשר להוט, אתה תגלה שהם ממש לא ממליצים על השילוב הזה.

אם הכל עובד סבבה, אבל אם יתחילו לך תקלות, קח בחשבון שזה גם יכול להיות בגלל המודם.

פורסם

לא... הם לא.

יצא לך לראות את ה5100?!

לא הבנתי מה הבעיה בשילוב של טריון עם נתב...

יש לי ואני לא מרגיש שום דבר חריג.

הטריון עבד לי מצויין עם wrt54gl עד שהוא התפגר והיום אני עם 4200 ותכלס לא מרגיש הבדל. (טוב נו, חוץ מהגודל המפלצתי של ה4200)

פורסם

הצליח לך. אבל אני חושב שאם תעשה חיפוש בפורומים וגם אם תתקשר להוט, אתה תגלה שהם ממש לא ממליצים על השילוב הזה.

אם הכל עובד סבבה, אבל אם יתחילו לך תקלות, קח בחשבון שזה גם יכול להיות בגלל המודם.

מה למשל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים