עבור לתוכן

מודם כבלים

Featured Replies

פורסם

באיזה מודם אתם משתמשים? על מה אתם ממליצים?

אני משתמש ב-Motorola SB4101 כבר 6 שנים ומחליף למודם חדש.

האם אני יכול לדרוש מהם מודם של חברה מסויימת?

פורסם

הסייג היחידי בעניין הזה הוא שאם אתה משתמש בנתב, אל תקח מודם טריון.

פורסם
  • מחבר

לא עדיף מוטורולה? כי שאר החברות לא ממש מוכרות.

פורסם

אני נשאר עם הצהרתי הקודמת

פורסם

למה להחליף למודם חדש?

אני גם משתמש במודם של מוטורולה (SB4200) ומאד מרוצה.

פורסם

סלט קיסר, האם ישנה בעיה ידועה עם מודם טריון וראוטר בכבלים?

פורסם
  • מחבר

למה להחליף למודם חדש?

אני גם משתמש במודם של מוטורולה (SB4200) ומאד מרוצה.

הוא מתנתק לי (הנוריות נכבות חוץ מה-Power) לעיתים קרובות. כבר המון זמן. פעם זה היה אחת לכמה ימים בממוצע, בשבועות האחרונים זה הגיע למספר ניתוקים ביום אחד. יכול מאוד להיות שזאת בעיה של קליטה נמוכה, אבל הזמנתי פעם טכנאי בגלל בעיית הניתוקים והוא לא הסכים להחליף מודם כי הוא אמר שקליטה בסדר. גם באנלוגי (טלוויזיה) לא רואים משהו ככה שזה לא בטוח המודם.

בנוסף המודם הוא די גדול. נראה לי שהדגמים החדשים של מוטורולה יותר קטנים.

Ambit, Terayon, Joohong, Com21 וכו' לא נשמעים משהו...

פורסם

בנוסף המודם הוא די גדול. נראה לי שהדגמים החדשים של מוטורולה יותר קטנים.

לא... הם לא.

Ambit, Terayon, Joohong, Com21 וכו' לא נשמעים משהו...

מודם זה לא דבר ממש מתוחכם, סה"כ הוא ממיר מידע דיגיטלי לאנלוגי לשליחה על תווך מסויים... דווקא כשמנסים לעשות איתו דברים מתוחכמים דברים משתבשים. זה שלא שמעת על החברות האלו קודם לא אומר שם מוצרים גרועים.

ד"א, לגבי הבעיה שלך. אם היה טכנאי, לא עזר ואתה ממש רוצה מודם חדש, תשב קצת על הוט והם יחליפו לך. אבל תדע שזה לאו דווקא מה שיפתור לך את הבעיות.

פורסם

למה אתה רוצה להחליף?

מוטורולה מאד אמינים. וזה שיש לו כפתור STAND BY כזה נוח לשימוש זה מצוין.

בנוסף, המוטורולה יודע לעשות חיבור של כמה מחשבים ולכל אחד מהם יהיה IP שלו ברשת של הכבלים.

אם יש חיבור ללא חייגן ישירות אל ספק האינטרנט אז היתרון ברור.

טוב מהמוטורולה מסדרה 41XX זה רק מוטורולה השחור מדגמי 51XX.

פורסם
  • מחבר

למה אתה רוצה להחליף?

קרא הודעה אחרונה שלי. ברגע זה התנתק לי המודם... :pissed:

מוטורולה מאד אמינים.וזה שיש לו כפתור STAND BY כזה נוח לשימוש זה מצוין.

אני יכול לדרוש מהם מודם של מוטורולה??

בנוסף, המוטורולה יודע לעשות חיבור של כמה מחשבים ולכל אחד מהם יהיה IP שלו ברשת של הכבלים.

אם יש חיבור ללא חייגן ישירות אל ספק האינטרנט אז היתרון ברור.

אני מעדיף חיבור עם חייגן

טוב מהמוטורולה מסדרה 41XX זה רק מוטורולה השחור מדגמי 51XX.

לא הבנתי. איזה דגם עדיף? 51XX זה יותר חדשים לא?

פורסם

זה לא משנה חייגן או לא חייגן, לא רק המודמים של מוטורולה יודעים לעבוד בחיבור ללא חייגן ולתת כמה חיבורים מקבילים לאינטרנט. החלק הזה בכלל תלוי בספקיות האינטרנט.

פורסם

אני רוצה להצטרף לשאלה, ואם אפשר לקבל המלצה ברורה מה כדאי. חיברתי מודם DLINK למודם של טריון ואחרי הרבה ניתוקים פתאום נזכרו בכבלים לומר לי שלמודם הזה יש בעיות עם נתבים. זה מסוג הדברים שאתה תופס את הראש ואומר איך הוט עדיין מוכרים אותו, אבל ממזמן הפסקתי לתפוס את הראש לגבי החברה הזאת.

בכל מקרה, אני רוצה לדרוש מהם את המודם הטוב ביותר לדעתכם כיום מבין המבחר של החברה. קראתי פה בשרשור שמבחינתם הכל הולך חוץ מטריון. מישהו יכול להמליץ על המודם שמתאים ביותר לחיבור עם נתב, ובמיוחד לחיבור עם Dlink Di-524? אודה לכל התייחסות.

פורסם

פשוט מאוד: כל מודם חוץ מטריון.

ויש היגיון בלספק טריון כי לא כולם עובדים עם נתבים.

פורסם

תודה על התגובה המהירה.

בכל מקרה, לדעתי הטריון לא זול באופן משמעותי מהאחרים, לכן אני בתור חברה כמו הוט הייתי מספק את המוצר שלדעתי יספק את חווית הלקוח הטובה ביותר. נתב אלחוטי זה לא איזה מוצר שמוצאים באופן נדיר בשילוב עם מודם. החברה יכולה לצאת מנקודת הנחה שאנשים יחברו נתבים אלחוטיים למודם האינטרנט שלה.

דרך אגב, גם בראייה עסקית כוללת של כסף זה לא בדיוק משתלם. הזמן שבזבזו עליי נציגי השירות הטכני + הזמן של הטכנאי שיגיע להחליף את המודם, בוודאי עולים יותר מאשר כל חסכון כספי על המודם עצמו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים