עבור לתוכן

משהוא יודע למה הDOWNLOAD לחול גרוע בשבוע+ האחרון הרבה יותר מהרגיל ?

Featured Replies

פורסם

כן,הם מעדכנים את השרתים זה למה.

לאט לאט המצב חוזר לקדמותו :yelclap:

נ.ב

הכתובת של אינטרנט זהב לא עוזרת...

אבך זה לא משנה כי הם מחזירים את השרתים עם הפינג הטוב :yelclap:

• תגובות 35
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא עוזרת לגבי התחברות לDC או עניין המהירות?

אפרופו פינג. לא יודע אם זה רלוונטי בכלל אבל לשרתים של 012 אי אפשר לעשות פינג ולשרתים של זהב שרשמתי אפשר.

זה כאילו כל ההגנות וגם אולי TRAFIC SHAPING לא חל על זהב עדיין רק על 012.

המהירות בסדר. החסימה לDC נשארה בעינה ב012.

פורסם

גם לי יש אותה הבעיה ב-012 בADSL. רק שאצלי המהירות לא יציבה....עולה ל-300 ויורד ל-10 כל הזמן.

הייתי מציע לכל מי שמנוי על 012 ירשום את הפרטים שלו ונארגן להם ניתוק מאורגן של כמה עשרות חברים במכה שילמדו לקח לא לחסום פורטים.

פורסם

גם לי יש אותה הבעיה ב-012 בADSL. רק שאצלי המהירות לא יציבה....עולה ל-300 ויורד ל-10 כל הזמן.

הייתי מציע לכל מי שמנוי על 012 ירשום את הפרטים שלו ונארגן להם ניתוק מאורגן של כמה עשרות חברים במכה שילמדו לקח לא לחסום פורטים.

בשמחה הייתי מצטרף ליוזמה אבל אני מחוייב אליהם לעוד תקופה. והשאלה היא גם למי עוברים??

פורסם

ממש מרתיח מה שקורה בזמן האחרון

346958334.png

איפה ה 1500kbps שלי, שבוע שעבר היה אותו סיפור, ולחו"ל המצב עוד יותר גרוע, ממש בושה לשים פה את התוצאה של הבדיקה

פורסם

כל הנטוויז'ן 012 ושות. קרטל מקצועי. גם עושקים הציבור וגם דופקים אותם במחירים.

אני אישית ממליץ לכל מי שמחובר ל-012 לעבור ספק . אולי ככה יפסיקו לעשוק מהלקוחות.

פורסם

אבל זאת הבעיה,אין לאן לעבור :-\

פורסם

לי יש חיבור של 2.5 האם יש מישהוא עם חיבור מהיר יותר שסובל מאותה בעיה? אולי זה איזה שהוא תכסיס לגרום לאנשים לשדרג!

פורסם

גם לי! יש לי חיבור 2.5 בנטוויז'ן ועד לפני שלושה שבועות הכל היה מעולה, הורדתי דרך יוטורנט במהירויות של 250-270.

מאז, ההורדות שלי לא עוברות את ה-100....וניסיתי הכל! מישהו יודע אם יש פיתרון חוץ מלנסות ולסדר את זה דרך נטוויז'ן?

פורסם

לי אמרו לעבור לחבילת גימר :|

פורסם

אבל זאת הבעיה,אין לאן לעבור :-\

בזק בנילאומי 3>

שי לי אצלם קו ADSL של 8 מגה ואני מאד מרוצה.

פורסם

^^הייתי מרוצה עד לפני כמה שבועות,לפני שהתחילה האיטיות הנוראית ביוטורנט..

פורסם

גרמני, ניסית הצפנה?

פורסם

אני ניסיתי, אם אתה מתכוון לאפשרויות הצפנה דרך היוטורנט עצמו, עשיתי הכל. היוטורנט מסמן לי שהכל טוב, הפורטים פתוחים אבל המהירות ירדה בצורה דרסטית....

מה עושים!?

פורסם

כן, הצפנה מופעלת.

לכל טורנט חדש לוקח חצי שעה להגיע למהירות של 200-300KB (מקס אצלי - 512KB),וזה גם לא תמיד, וזה מטריף אותי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים