עבור לתוכן

איפה אני יכול לקנות LENOVO X200 בארץ??

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מחפש לקנות את ה LENOVO X200 וגם את תחנת העגינה שלו.

אני מחפש חנות מוכרת ואמינה.

אפשר לקבל המלצה?

פורסם

כרגע נמכר בעיקר ביבוא מקביל, תצטרך לוודא מולם האם מדובר באחריות של היבואן הרשמי או לא.

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=C-PCLaptop&keyword=X200&pageInfo=2

אתה יכול גם לנסות לפנות ללנובו בנושא ולשאול האם יש Resellers שמוכרים את הדגם הזה באופן רשמי.

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה ביבוא מקביל?

התקשרתי ללנובו ישראל והם הפנו אותי "אלפא מסופים מדפסות".

מישהו מכיר?

פורסם

יבוא מקביל הכוונה היא יבוא שאינו דרך היבואן הרשמי. מישהו קונה את המחשבים מלנובו בחו"ל ומוכר אותם כאן במקביל ליבוא של היבואן הראשי (לנובו ישראל). ביבוא רשמי המשווקים כאן מקבלים/קונים את המחשבים דרך לנובו ישראל. יבוא רשמי זכאי תמיד לאחריות של לנובו ישראל שהיא בדר"כ עדיפה. ביבוא מקביל לפעמים יש אחריות של היבואן הרשמי (אם מדובר במחשב שזכאי לאחריות בינלאומית) ולפעמים הם נותנים אחריות משל עצמם.

אני לא מכירה את החברה שלנובו שלחה אותך אליה אבל אם הם יבוא רשמי אז המוכר עצמו פחות משנה שכן האחריות היא של לנובו ישראל וכל שירות למחשב יעשה דרכה. ההבדלים הם במחיר בעיקר.

*תיקון: אני טועה, לנובו ישראל לא מייבאים. האחריות אינה של היבואן הרשמי אלא של "נותן האחריות הרשמי". כלומר, היבואן לא קונה את המחשב דרך לנובו ישראל אלא רק מקבל שירות דרכם. תודה ל-QTTP על התיקון. מה שחשוב לך לבדוק אם כך זה שהשירות על המחשב הוא דרך IBM ישראל ולא דרך יבואן כלשהו. כלומר, שהדגם המסויים שאתה קונה זכאי לשירות בארץ על פי מדיניות לנובו העולמית.

פורסם
  • מחבר

לנובו ישראל בכלל מוכרים ישירות ללקוחות פרטיים מחשבים?

פורסם

לא שידוע לי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים