עבור לתוכן

אוזניות לMP3 לספורט עד 100 ש"ח

Featured Replies

פורסם

היי,

אני רוצה אוזניות עד 100 ש"ח.

הן יחוברו לMP3.

חשוב מאוד שיאטמו היטב את האוזן כי הן ישמשו לרכיבה על אופניים ויש רוח.

באוזניות הזולות שבאו עם הMP3 יש איטום גרוע ושומעים רק רוח...

הכוונה היא לאוזניות כפתור/IN EAR

תודה,

ניצן

פורסם

האוזניות היחידות שמונעות את הרוח (אך לא לגמרי, למרות שיש הבדל עצום) הן in ear.

אם אתה רוצה לקנות מחנות, לא תמצא משהו לא ג'נרי במחיר הזה, אם אתה יכול לקנות ממישהו בארץ, תבדוק אם לbarlevix נשארו עוד crossroads mylarone x3i מהמכירת חיסול.

פורסם
  • מחבר

אני מעדיף לקנות בחנות.

אין שום דבר לא גינרי?

כמה צריך להוסיף בשביל שלא יהיה גינרי?

פורסם

אפשר למצוא בסביבות 200 שקל CX300/ EP635/ AKG K324P/ JBL R220, אבל הן לא מתקרבות לקרוסרואדס, מכיוון שבארץ המחירים גבוהים יותר מחו"ל בחנויות, והאוזניות האלו נמכרות על ידי סוכן במחיר של החנות בחו"ל, הן עולות 110 שקל בגלל מכירת חיסול שמתקיימת בגלל יציאת הדור החדש.

פורסם
  • מחבר

בכל זאת אני מעדיף לקנות בחנות.

אולי יש אוזניות כפתור רגילות טובות בתקציב הזה?

השימוש הוא בסך הכל לספורט ולא למשהו יותר מזה...

פורסם
  • מחבר

האוזניה באמת נראית טובה והחוות דעות בZAP מאוד מחמיאות.

מה אומרים המומחים?

פורסם

בוא נגיד ככה..

גוש קקי מהלך שעושה "בלופ בלופ" נשמע יותר טוב מהן.

ה X3I יותר טובות מכל אוזניית INEAR בארץ במחיר של עד 500 ש"ח (פשוט בגלל המחירי רצח של החנויות)

פורסם

אולי מישו כבר יכול להגיב בתצורה נורמלית? הבנו שהם אוזניות טובות אבל לא ביכולת שלנו לקנות אותם

בכל זאת עם אפשר עזרה ביעוץ אני מאמין שנינו נשמח זה פוסט שני עם אותו נושא ואין מענה

פורסם

אבל למה לא ביכולת, שני אנשים פה אומרים לך שקנו אותן וקיבלו (וגם חבר שלי שרשום פה, אולי עוד מעט הוא יגיב) אותן ללא כל בעיות.

ממה אתה פוחד? אתה סה"כ מרים שיחה לבר ומזמין, או עם העברה בנקאית, או עם צ'ק (שניהם עם משלוח של האוזניות) או שתפגש איתו פנים מול פנים והוא יביא לך את האוזניות על המקום..

פורסם

אני הייתי ממליץ לך לחושב שוב על להזמין מחול JBL220...

או אם תחליט שאתה בכל זאת רוצה לקנות בארץ אז אני ראיתי אותם ב-200 שקל אם נאי לא טועה... תבדוק את זה..

דניאל.

פורסם

אחד הדברים היותר דבילים ששמעתי עליהם, להזמין מחו"ל JBL R 220

אם כבר, אז עדיף להזמין מחו"ל את הביג'ו

ובכלל מהארץ את X3I ב 100 ש"ח...

פורסם

אבל למה לא ביכולת, שני אנשים פה אומרים לך שקנו אותן וקיבלו (וגם חבר שלי שרשום פה, אולי עוד מעט הוא יגיב) אותן ללא כל בעיות.

ממה אתה פוחד? אתה סה"כ מרים שיחה לבר ומזמין, או עם העברה בנקאית, או עם צ'ק (שניהם עם משלוח של האוזניות) או שתפגש איתו פנים מול פנים והוא יביא לך את האוזניות על המקום..

יש לך אולי מספר שלו שתוכל לשלוח לי בפרטי?

פורסם

Koss KSC75 עולות בערך 80 ש"ח (כולל משלוח מחו"ל) ונשמעות נהדר. לא ניסיתי לרוץ איתן, אבל יש סיכוי לא רע שהן ייעמדו במשימה עם קצת התאמה של הזרועות, אם כי לא בטוח שהן יהיו נוחות (זה לא הצד החזק שלהן לדעתי).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים