עבור לתוכן

USB לא תקין במארז Coolermaster Centurion 532 Silver

Featured Replies

פורסם

שלום רב!

לפני כי שנתיים וקצת קניתי מארז Coolermaster Centurion 532 Silver.כשניסיתי לחבר את הUSB הקדמי שלו ללוח-זה לא עבד.אותו זמן פרצה המלחמה - ולא הייתה לי אפשרות לשלוח מארז למעבדה.יש לי לוח של GIGABYTE מלפני 3 שנים.לא זוכר דגם-סוקט 478.חשוב לציין שחיברתי לאותו לוח כרטיס USB פנימי וזה עובד.אבל היום אני הולך לשדרג את המחשב ולא באה לי לקנות מארז חדש בגלל USB(אני צריך קדמי לדיסק און קי).שאלה שלי-האם יש פטרון לתקלה כזו-האם ניתן לתקן את הUSB?

או הבעיה היא בלוח?אני לא מבין גדול אבל נירא לי שעל הלוח יש USB1 ובמארז USB2.

תודה

פורסם

תבדוק באמצעות החוברת של הלוח אם אם חיברת נכון את הקונקטור USB של המארז ללוח האם.

אם יש לך מכשיר שנקרא DMM אז אפשר לבדוק בקלות את תקינות הקונקטור. אם אין לך את המכשיר ואתה לא יודע מה זה בכלל אז תבקש עזרה מחבר שמבין באלקטרוניקה.

אני לא מבין גדול אבל נירא לי שעל הלוח יש USB1 ובמארז USB2.

ה- USB של המארז זה בסה"כ קונקטור שמחובר לכבל - אין בזה שום רכיב אלקטרוני לכן הגרסה שלו (1.1/2.0) נקבעת ע"י בקר ה- USB שע"ג הלוח אם.

פורסם

אולי ביכלל הוא לא חיבר לחיבור יואסבי והוא חיבר את זה לסתם חיבור

תן את הדגם של הלוח ותגיד לאן חיברת ......

פורסם
  • מחבר

חיברתי נכון......כי אחרי זה לאותה כניסה חיברתי כרטיס USB שעובד מצויין.אין מצב לטעות כי הקונקטור של המארז לא יכנס לשום מקום אחר-זה לא מספר חוטים-אלא מספר חוטים שמחוברים אחד לשני כי קונקטור אחד גדול.כנירא שUSB במארז לא תקין.....אפשר לתקן את זה?

פורסם

תוציא אותו לגמרי מהמארז כולל הכבל שלו ותראה מה הבעיה בו יכול להיות שחוט קרוע אחד החוטים לא מחובר או משהו ......

אני מאמין שזאת הבעיה ...

פורסם

תבקש עזרה ממישהו שיש לו מכשיר DMM (חשמלאי או אלקטרונאי).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים