עבור לתוכן

dead space מישהו משחק בזה?

Featured Replies

פורסם

פשוט תשנה בCONTROLS. אני לא מבין איפה הבעיה.

לא נותן לשנות, אני גם לא מבין למה.

• תגובות 130
  • צפיות 10.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

משחק טוב, האוירה באמת בנויה טוב ולא סתם נועדה לקפיץ אותך כל 5 שניות (ע"ע דום 3) וכל העסק עם השיפור של הנשקים באמת מוסיף אלמנט חיובי למשחק

אני אישית לא התחברתי לחלק מהנשקים

אני משחק על מדיום ו הכי יעיל לדעתי בנתיים (...)

ה PLASMA GUN - כשאתה רוצה קצת חיתוך אברים מדוייק

LINE CUTTER - למפלצות היותר גדולות או בשאתה מושך כמה אחרייך לעמוד אחד ליד השני (לא קשה במיוחד עם כל המסדרונות) ואז מרוקן 2-3 שוטים עליהם

RIFLE - כשאתה רוצה לירות מרחוק, או כשסתם בא לך להרגיש SHOOTER קלאסי

RIPPER - חלופה ל PLASMA כשאין כדורים , או בשביל התינוקות המעצבנים האלו או ה חברה הקטנים שקופצים עליך

פורסם

שכחתי איך קוראים לנשק, אבל אני אוהב את זה שהתחמושת שלו זה BEAM. מצב הירי השני שלו, פשוט מושלם כשמקיפים אותך הרבה יצורים, בייחוד הקטנים שקופצים עלייך. רק צריך שהם יתקרבו ואז בבאם! :)

פורסם

התחלתי

בינתיים :

גרפיקה מצוינת

אפקטים של קול מלחיצים

קצב איטי אבל מתאים מאוד לז'אנר

אני עדיין חושש שזה יהיה ממוחזר סך הכל EA

אבל בינתיים מצוין

דרך אגב נתקעתי בהתחלה שיש דלת שנסגרת ונפתחת כל הזמן

מה צריך לעשות שמה ?

פורסם

התחלתי

בינתיים :

גרפיקה מצוינת

אפקטים של קול מלחיצים

קצב איטי אבל מתאים מאוד לז'אנר

אני עדיין חושש שזה יהיה ממוחזר סך הכל EA

אבל בינתיים מצוין

דרך אגב נתקעתי בהתחלה שיש דלת שנסגרת ונפתחת כל הזמן

מה צריך לעשות שמה ?

לעשות STATIS על הדלת כדיי להאיט אותה - מקש C

פורסם

תודה לא ידעתי שיש כפתור כזה

זה עובד גם על אויבים ?

פורסם

תודה לא ידעתי שיש כפתור כזה

זה עובד גם על אויבים ?

חיובי (ונחוץ ביותר מנסיון)

פורסם

ד"א לגבי הקטנים רובה מצויין שקוטל אותם בלי בעייה זה הForce gun.תן ירייה אחת מול 30 שמולך,וכולם ישר מתים.

הלהביור מעאפן ומיותר מאוד,אל תקנו.

גם את הריפר אני לא ממש אוהב,אבל כרגע איתו כי יש לי ממנו המון תחמושת אז הוא תחליף טוב לPlasma cutter לעת מצוא אבל אני לא אוהב להשתמש בו.אני חושב שהוא נשק ממש מגניב,אבל לא יעיל נגד מספר של אוייבים שגדול מ2,במיוחד כשהם מקיפים אותך ולא באים מולך.

אני כרגע עם הריפר+פלזמה קאטר+line gun+force gun.בContact Beam עוד לא השתמשתי אבל כנראה שאשים אותו בקרוב במקום הריפר.

על המשחק אני אתן ביקורת כשאני אסיים אותו,אבל אני יכול להגיד שבינתיים באמת משחק טוב,Zero Gravity זה אחד הדברים השווים :)

אני כרגע בבוס הענקי בFood Storage בסוף פרק 6,כבר ניסיתי כמה פעמים ועוד לא הצלחתי.

ד"א יש קטע מעניין עם השמירות במשחק - לכאורה השמירות האמיתיות שלך זה רק אלה שאתה עושה בsave stations ואם אתה תצא מהמשחק ותחזור לשחק אז אתה תחזור לתחנת השמירה האחרונה שבה שמרת.אבל למשחק גם יש מין "temoporary save files" שאם זה תוך כדי שאתה משחק הוא מחזיר לצ'קפוינטס שהן גם אחרי תחנת השמירה האחרונה שבה שמרת.

פורסם

הרבה משחקים עושים את זה היום (עניין השמירות)

זה הגיע מהקונסולות

פורסם

מה שכן, הייתי שמח לזמני טעינה יותר קצרים קצת, במיוחד בשלבים שאתה כל הזמן מת בהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים