עבור לתוכן

סט לצלם המתחיל Pentax K200D ?

Featured Replies

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה

תתקשר, ובמערכת ניתוב שיחות תבחר מוקדנית אינטרנט, אני חושב שזאת האפשרות האחרונה.

• תגובות 142
  • צפיות 11.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

כן, וענתה לי מישהי מעפנה שכמו שחשבתי לא מבינה,והיא אמרה שהיא לא מכירה את זה ושאני צריך לעבור הלאה. אנערף..

אני לא יודע אם להזמין ולהתאכזב או מה :\[br]פורסם בתאריך: 26.10.2008 בשעה 20:21:44

אוקי החלטתי.. אני לא אקנה מ-GETIT. לא אוהב את מה שהולך שם.. בסוף אלך על זה ככה:

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=MFE5908C79 שאני יודע בבטחון שאנשים קנו וקיבלו את זה

ואת העדשה, לפי מה שהבנתי מ-boren זה יתאים כעדשה למתחיל -

http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=2171

מה אתם אומרים?

פורסם

זאת עדשה לקנון. לדעתי יהיה לך מאוד קשה להשיג את ה-70-300 של טמרון לפנטקס בארץ. זה לא קיים בשום אתר, ותצטרך ליצור קשר טלפוני בשביל זה עם היבואן/חנות.

פורסם

אחי קנה השנה טמרון 70-300 לפנטקס. המחיר היה 999 ש"ח, בדיוק כמו היום. לא נראה לי סביר שתהיה בעיה להזמין אותה היום.

פורסם

לא אמרתי שתהיה בעיה. אמרתי שזה ידרוש הזמנה מיוחדת מעבר ל"הוסף לעגלת הקניות" -> "לקופה".

פורסם

יכול להיות. אבל מכיוון שמדובר בעדשה שימושית יותר מה-50-200, זה שווה את הטרחה. לא הייתי מוותר כל כך בקלות על תוספת של 100 מ"מ בצד הארוך ומקרו 1:2 רק עבור מותג מקורי וחסכון במימדים ובמשקל.

פורסם

לי יש טוקינה 100-300/4.0 :silly:

פורסם
  • מחבר

אז לא הבנתי חברים...

מאיזו חנות אחיך הזמין? וההצעה בוואלה,היא בסדר?

פורסם

אחי קנה את הטמרון מ-camera.co.il

ההצעה בוואלה היא מחיר "החל מ-" ולא מחיר סופי. אם תצליח לקבל מחיר זול יותר מאשר המחיר הזול ביותר בזאפ במכירה רגילה, אז כן, מדובר בקנייה משתלמת.

פורסם
  • מחבר

הבחור התקשר ושאל אותי מה הדגם המדוייק של העדשה, הוא ביקש שאביא לו קישור באינטרנט לעדשה, אתה יכול לתת לי את הדגם ?

תודה (:

פורסם

העדשה הקצרה נקראת DA 18-55mm II לדגם החדש, או DA 18-55mm (בלי ה-II) לדגם הקודם. ההבדל בין השתיים לא קריטי.

העדשה הארוכה נקראת DA 50-200mm

פורסם

בטח שקיים, אבל פשוט לא מופיע בחנויות בארץ - בגלל חוסר ביקוש.

תבקש, יביאו לך (למרות ששמעתי דברים לא ממש טובים על היבואן של טמרון בארץ)

פורסם

נ.ב

אל תבנה על התיק שמקבלים, הוא מעפן, וגם אין מקום לעוד עדשה, גם הכרטיס אומנם SDHC 2 אבל די איטי.

ואילו עוד עדשות עמידות בפני גשם חוץ מהDA*?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים