עבור לתוכן

כרטיס למשחקים כבדים - תקציב 1,200 ש"ח

Featured Replies

פורסם

GRID, מקסימום הגדרות, 4AA/2AA הוא יתן 60FPS? [אני כבר לא זוכר, למרות מאות אלפי הבאנצ'ים שראיתי]

ושוב, אני בעצמי הייתי מסתפק בו אם היה לי מסך 24", כי אני מוכן להתפשר על הגדרות תמיד, אבל מישהו כמו פותח האשכול, שיכול להיות שלא הבנתי אותו נכון אבל ממה שהבנתי הוא רוצה מקסימום, אז 4870 יתן לו את המקסימום על מסך 22", לאורך זמן [או לפחות יותר זמן מ4850]

• תגובות 37
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אוקיי - אני כרגע ללא מסך נורמלי שאני יכול לנסות את כל הרזולוציות שנזרקו כאן לאויר. אני אקנה מסך שכזה כנראה בחודש חודשיים הקרובים, אך הכרטיס יגיע לפני המסך לכן אני מחפש כרטיס טוב שלא יאכזב ברזולציות "הנורמליות".

לכן אחרי שאני רואה את כל התגובות אני רואה שלא ניתן להגיע להסכמה לגבי כרטיס אחד ולכן אני יותר מאשמח אם תתנו לי כאן המלצה לכל כרטיס (אם אפשר לינק מסודר) ובסופו של יום אני אקבל החלטה לגבי אחד מהם.

תודה רבה על התגובות.

פורסם

נכון לעכשיו ה-4850 יספיק לך, והוא מריץ טוב את כל המשחקים.

אבל - אם יש לך תקציב של עוד 300 ש"ח ובנוסף אתה לא מעוניין לשדרג כרטיס מסך בעוד שנה - אני ממליץ לך כן ללכת על ה-4870 רק בגלל שהוא נותן יותר ביצועים ויריץ משחקים עתידיים טוב יותר.

דניס כתב שחוץ מסטוקר החדש הכל רץ טוב והוא צודק, אבל אני לא מסכים איתו ברמה העקרונית כי המשחקים החדשים שיופיעו ידרשו עוד כוח וסטוקר זו רק דוגמא לכך.

בסופו של דבר זה תלוי בך. אתה יכול לקנות 4850 בזול, אבל הוא לא יחזיק לך הרבה זמן עם ביצועים מכסימליים, או לשלם יותר ולקנות לך שקט נפשי של עוד כמה חודשים טובים. זה הכל עניין של מחיר מול תועלת.

ודניס, כבר כתבתי לך שאתה ממליץ לאנשים בצורה של שחור או לבן, ולדעתי זו לא הצורה הנכונה כי לאנשים יש עוד שיקולים.

פורסם

אם STALKER:CLEAR SKY הוא הדוגמא לעתיד לבוא, אוי לכולנו!

המנוע שלו יותר גרוע משל קרייסיס (אם שוכחים מ V.HIGH לרגע).

אני ממליץ לקנות מה שטוב לעכשיו כי זה משאיר כסף שאפשר להשקיע בשידרוג אחר כך (לא בהכרח כבר אחרי שנה, אלא שנה וחצי-שנתיים).

עם ההתפתחות המהירה חייבים לשדרג ולכן מי שישקיע יותר מדי ייתקע הרבה זמן עם כרטיס מזדקן (ל - 3 שנים לפחות) לעומת מי שישקיע בחוכמה ויוכל להחליף כרטיסים מהר יותר עם התפשרות מינימלית ביותר על ביצועים.

פורסם
  • מחבר

העניין הוא שלאחר כבר 5-6 מחשבים שהספקתי להחליף - אף פעם לא יצא לי לשדרג כרטיס מסך...תמיד בסופו של דבר הייתי מוכר את הישן וקונה חדש.

אצלי מחשב מחזיק היום עד 3 שנים.

לכן אני פחות חושב על שדרוג עתידי של כרטיס וחושב על לקחת עכשיו כרטיס שלא יאכזב אותי.

מה לגבי 9800GTX+ עם OC מהמפעל כמו למשל:

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=1438

או

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=1455

איך הוא לעומת HD4850?

פורסם

ה - +GTX לוקח ב: CRYSIS,STALKER, GOTHIC 3, MASS EFFECT, GRAW 2 ו - COH DX10 (וגם בטומב ריידר אבל שניהם מריצים אותו כמעט מושלם גם ככה).

ה - 4850 לוקח ב: HELLGATE:LONDON, LOST PLANET, DMC4, WIC DX10, R6:VEGAS, AC, GRID ו - COJ.

בשאר או שהם שווים או שההבדל ביניהם חסר חשיבות כי לשניהם יש 60 ומעלה FPS שזה חלק לגמרי.

פורסם

העניין הוא שלאחר כבר 5-6 מחשבים שהספקתי להחליף - אף פעם לא יצא לי לשדרג כרטיס מסך...תמיד בסופו של דבר הייתי מוכר את הישן וקונה חדש.

אם ככה, אז ברור שעדיף לך לקנות כרטיס חזק יותר כמו ה4870. החלטה שלך, אבל ככה המחשב יחזיק משחקים חדשים על ביצועים מכסימליים יותר זמן...

פורסם
  • מחבר

כן, זה מה שאני חושב גם. לכן חשבתי על הכרטיס הבא:

http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1502&maincat_no=130#

המחיר שלו הוא 1,220 ש"ח ב KSP - העניין שיש לו קירור סטוק אבל זה פחות קריטי לי כי רוב הסיכויים שאני לא אעשה לו OC בשנתיים הקרובות אם בכלל.

מה אתה אומרים?

פורסם

אם אתה מתעקש על HD4870...(להישאר עם מחשב 3 שנים ללא שידרוג זה לא רעיון טוב)

אז יש את הסוניק של PALIT ב - 1240 ש"ח בנועה, מומהר ועם קירור טוב.

פורסם
  • מחבר

אוקיי - ת'אמת שאני מעדיף חנות במרכז מאשר בנשר - אבל זו לא בעייה. גם לכרטיס שהצעת יש REVIEWS טובים ברשת.

נבדוק איתם אם יש להם את זה במלאי.

תודה.

פורסם

יש גם ב - COM4U ו - RSM אפילו במחיר יותר זול.

פורסם
  • מחבר

תודה!

ב RSM יש גירסה שונה שיש בה DDR3 לעומת DDR5 בשאר הגירסאות:

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=442

השוני במחיר הוא גדול - יש הבדל בין DDR3 לבין DDR5? והשוני בקירור הוא משמעותי - DUAL FANS לעומת אחד?

פורסם

זו טעות הקלדה, כל ה - HD4870 הם עם זכרונות GDDR5.

פורסם

משהו לא מסתדר לי עם המוצר הזה ב-RSM.

לפי הקירור בתמונה הוא נראה כמו ה-4850 Sonic 512mb GDDR3

באתר הבית שלהם לא מוזכר דגם כזה של 4870... יש שם רק Sonic Dual Edition.

דאג לוודא את העניין לפני שאתה מזמין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים