עבור לתוכן

נגן טוב בתקציב של עד 1000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

צריך איכות שמע כמה שיותר טובה, אפשרות לניגון קליפים - לא צריך להיות איכות גבוהה, אבל שתהיה האפשרות

נפח של לפחת 16 ג'יגה

תקציב - 1000 ש"ח

תודה מראש :xyxthumbs: - איל

פורסם

ה D2 עדיף בהרבה.

פורסם

איפוד נאנו :lol:

אני זוכר חבר לפני שבועיים שקנה אותו וישב שעות מול האייטונס רק כדי לרשום לו באנגלית עיברית עילגת את כל השירים שהוא רצה כדי שיהיה לו נוח והוא יוכל לראות משהו

Music playback time: Up to 24 hours when fully charged

Video playback time: Up to 4 hours when fully charged

נתון קצת מצחיק לעומת הD2 עם ה53 מוסיקה ו10 לווידיאו

אבל תלוי אם זה מה שחשוב לך

אין ספק שהD2 הרבה יותר טוב

אני קצת משוחד אבל חרשתי על האינטרנט לפני שקניתי אותו ואין ספק שהוא הבחירה הכי טובה(בנתיים) במחיר הזה

פורסם

נכון, איפוד זה לא נגן למי ששומע שירים בעברית (לא כרגע לפחות), אבל מי שלא שומע, זה ה-נגן.

אם כל הכבוד לD2, מניסיון שלי, זה נגן לא נוח, ללא שום ארגון שירים נורמאלי, ועם מסך מגע קטן (קטן יחסית למגע) ולא נוח ביגלל זה.

פורסם

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=703798

הכי טוב בתקציב הזה, אני קניתי אחד כזה לפני שבוע

מה יותר משתלם הגרסה של ה4 או ה16 ג'יגה? כמובן שבגרסה של ה4 יבוא שדדרוג בזיכרון.. יש הבדל בין המכשירים חוץ מהזיכרון?

פורסם

מה יותר משתלם הגרסה של ה4 או ה16 ג'יגה? כמובן שבגרסה של ה4 יבוא שדדרוג בזיכרון.. יש הבדל בין המכשירים חוץ מהזיכרון?

לא,ההבדל היחידי ביניהם הוא הזיכרון.

לפי דעתי משתלם יותר ה-16 בגלל שלמרות שאתה יכול להרחיב את הזיכרון עם כרטיס SD,תדע שהנגן אוכל יותר סוללה אם הוא מפעיל שירים מהכרטיס זיכרון שאתה מוסיף לו.

פורסם

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=703798

הכי טוב בתקציב הזה, אני קניתי אחד כזה לפני שבוע

יש לי שאלה אחי, אני רוצה לקנות נגן עם רמקול מובנה טוב כלומר לשמוע בלי אוזניות.

האם לנגן הזה יש את הפונקציה הזאת והאם שומעים טוב עם הרמקול המובנה?

תודה!

פורסם

נכון, איפוד זה לא נגן למי ששומע שירים בעברית (לא כרגע לפחות), אבל מי שלא שומע, זה ה-נגן.

אם כל הכבוד לD2, מניסיון שלי, זה נגן לא נוח, ללא שום ארגון שירים נורמאלי, ועם מסך מגע קטן (קטן יחסית למגע) ולא נוח ביגלל זה.

גם אני חשבתי ככה בהתחלה , איך שקיבלתי אותו ישר החלפתי לו Theme והעמסתי אותו בכל טוב , בסוף פירמטתי והחזרתי את המראה המקורי עם העיברית (הtheme כנראה לא תמכו בעברית או שזה בגלל גרסאת FW אחרת )

אחרי שסידרתי את כל הקבצי מוסיקה שלי לא עם הITUNES הארורה! שעם מחשב כמו שלי היא עדיין מקרטעת! (מפרט בצד)

ואחרי שאתה קצת מבין איך לעבוד עם התפריטים הוא נוח בדיוק כמו כל נגן אחר

המסך קצת קטן אבל יש לך את ה"עיפרון" הקטן שמאוד נוח לעבוד איתו וגם עם האצבעות הגדולת שלי אני מסתדר איתו

היתרונות שלו בעייני לעומת הIPOD :

אפשרות לעבוד עם תיקיות ולא מכריח אותך לעבוד עם תוכנת סנכרון (ITUNES :puke:)

אפשרות להרחבה לכרטיסי זיכרון עד 32G

זמן סוללה מטורף לעומת כל נגן אחר בשוק (חוץ מI7) כרטיס זיכרון יכול להוריד עד 30% מהזמן סוללה שזה עדיין יותר מהNANO

touch , אפשרות להעלות כל מיני תוכנות שאנשים יוצרים ויש לא מעט פורומים עם תוכנות שאנשים בנו לה :wikipedia ,mapviewer ועוד הרבה אחרות

והכי חשוב איכות סאונד יותר טובה מהIPOD

רשמתי כבר ממש חרשתי ברשת על נגנים ובאמת שהוא נגן מצויון יש קצת חסרונות אבל היתרונות עולות על החסרונות

אין לי שום דבר נגדך אבל אתה Fanboy של Apple ואם תקרא קצת יותר תראה שIPOD כמה שהוא מכשיר יפה ונחמד הוא לא המכשיר הכי טוב בשוק

עריכה: אין לו ספיקר

פורסם

גם אני חשבתי ככה בהתחלה , איך שקיבלתי אותו ישר החלפתי לו Theme והעמסתי אותו בכל טוב , בסוף פירמטתי והחזרתי את המראה המקורי עם העיברית (הtheme כנראה לא תמכו בעברית או שזה בגלל גרסאת FW אחרת )

אחרי שסידרתי את כל הקבצי מוסיקה שלי לא עם הITUNES הארורה! שעם מחשב כמו שלי היא עדיין מקרטעת! (מפרט בצד)

ואחרי שאתה קצת מבין איך לעבוד עם התפריטים הוא נוח בדיוק כמו כל נגן אחר

המסך קצת קטן אבל יש לך את ה"עיפרון" הקטן שמאוד נוח לעבוד איתו וגם עם האצבעות הגדולת שלי אני מסתדר איתו

היתרונות שלו בעייני לעומת הIPOD :

אפשרות לעבוד עם תיקיות ולא מכריח אותך לעבוד עם תוכנת סנכרון (ITUNES :puke:)

אפשרות להרחבה לכרטיסי זיכרון עד 32G

זמן סוללה מטורף לעומת כל נגן אחר בשוק (חוץ מI7) כרטיס זיכרון יכול להוריד עד 30% מהזמן סוללה שזה עדיין יותר מהNANO

touch , אפשרות להעלות כל מיני תוכנות שאנשים יוצרים ויש לא מעט פורומים עם תוכנות שאנשים בנו לה :wikipedia ,mapviewer ועוד הרבה אחרות

והכי חשוב איכות סאונד יותר טובה מהIPOD

רשמתי כבר ממש חרשתי ברשת על נגנים ובאמת שהוא נגן מצויון יש קצת חסרונות אבל היתרונות עולות על החסרונות

אין לי שום דבר נגדך אבל אתה Fanboy של Apple ואם תקרא קצת יותר תראה שIPOD כמה שהוא מכשיר יפה ונחמד הוא לא המכשיר הכי טוב בשוק

גבר, אתה יכול לענות לי בקשה על השאלה שרשמתי למעלב בקשר לרמקול מובנה והעוצמה שלו?

פורסם

מפסטו, קצת הגזמת...

עדיין, אין על הממשק של האייפודים והנוחות שלהם.. וגם ITUNES תוכנה נחמדה (אבל מלאת באגים בווינדוס, אם יש לך מאק זה יתרון ;D)

אבל בכל זאת כל אייפוד שאינו אייפוד קלאסיק (שהוא כן משתלם, מאוד..) לא משתלם בעליל.

פורסם

אני Fanboy של אפל? :lol:

עכשיו אני יסביר לך את נקודת מבטי על העיניין.

* נגן קטן, מהיר יפיפה ונוח בטרוף עם הממשק והגלגלת (איך קוראים לזה בעברית?).

* איטונס, תוכנה מדהימה, מסדרת לך את כל השירים במחשב ובאיפוד, ממלאת פרטים על שירים כשחסר, מורידה ARTWORKים של כל השירים אוטומטית ובחינם, בנוסף יש את גינייס, שיציע לך שירים חדשים דומים לאלה שאתה שומע עכשיו ושירים דומים בסיפרייה שלך, הכל מסונכרן איתה באופן מושלם עם האיפוד, רוצה שיר חדש? קליק תוך 10 שניות השיר בספרייה במחשב ובאיפוד, כמובן ניתן להוסיף שירים שלא נקנו דרך האיפוד.

שילוב של שניהם ובמחיר הנמוך (אני קניתי בזמנו איפוד קלסיק 80GB שהוחלף ל120GB ב249$), אני באמת לא רואה אופציות טובות יותר, מה גם שאם אתה לא אודיופיל, איכות הצליל יותר ממספיקה, והסוללה באמת חזקה, D2 הוא מיוחד מבחינת הסוללה.

פורסם

גבר, אתה יכול לענות לי בקשה על השאלה שרשמתי למעלב בקשר לרמקול מובנה והעוצמה שלו?

אני אענה לך,

לנגן D2 אין אופציה של רמקולים מובנים...

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6431&perur=4

פה יש את הפרטים הנוספים עליו אם תרצה לקרוא,

ואם אופציית הרמקולים המובנים באמת כזו חשובה לך יש את הנגן E100 של iriver:

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6017&perur=4

אבל הוא בא בגירסא הכי גבוהה של 8GB ובנוסף לכך הוא יותר זול מה שאומר שהוא לא כזה טוב כמו הD2.

לפי דעתי כדאי שתלך על הD2 הוא בעל יותר אופציות ואני ממליץ עליו מנסיון אישי.

פורסם

אני אענה לך,

לנגן D2 אין אופציה של רמקולים מובנים...

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6431&perur=4

פה יש את הפרטים הנוספים עליו אם תרצה לקרוא,

ואם אופציית הרמקולים המובנים באמת כזו חשובה לך יש את הנגן E100 של iriver:

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6017&perur=4

אבל הוא בא בגירסא הכי גבוהה של 8GB ובנוסף לכך הוא יותר זול מה שאומר שהוא לא כזה טוב כמו הD2.

לפי דעתי כדאי שתלך על הD2 הוא בעל יותר אופציות ואני ממליץ עליו מנסיון אישי.

להה.. לפי זאפ כבר הייתי בטוח שיש לו רמקולים מובנים..

שמע אחי אני חייב משו עם רמקולים מובנים אז מה אתה אומר הכי טוב זה הריבר מהבחינה הזאת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים