עבור לתוכן

משחקים קורסים ברזולוציה הכי גבוהה עם 4850hd ? ושאלה-מזה AA?

Featured Replies

פורסם

אוקקי הבעיה שלי היא כזאת יש לי כרטיס מסך 4850hd ומסך 22 אינץ' של סמסונג וכאשר אני משחק ברזולוציות הכי גבוהות המשחקים נופלים לי לדוגמא brothers in arms .

יש סיבה לכך שזה קורה? אני משתמש בקטליסט האחרון 8.10 .. צריך אולי לחכות לגרסא יותר טובה של דרייבר?

שאלה שלא קשורה היא מזה AA שאני רואה שלפעמים מדברים עליו?

פורסם

תיראה אחי יש לי גם אותו כרטיס אותו מסך של סמסונג

ואין לי שום בעיה

וגם אותו דריבר

תבדוק תחום של הכרטיס שלך יש מצב הווא קורס בגלל זה

ועל כמה שמת את המאוור שאתה משחק?

פורסם
  • מחבר

תיראה אחי יש לי גם אותו כרטיס אותו מסך של סמסונג

ואין לי שום בעיה

וגם אותו דריבר

תבדוק תחום של הכרטיס שלך יש מצב הווא קורס בגלל זה

ועל כמה שמת את המאוור שאתה משחק?

וואלה החום של המאוורר לא עובר ת60. והמהירות של המאוורר לא נגעתי בה והיא עומדת על 50 אחוז.

יש מושג למישו פה מה הבעיה? שאר המפרט שלי חדש מעבד e8400 והכל..

פורסם

תיראה יש לי גם את אותו מעבד..

ואני משחק על 70 במאוור

והגדרות הכי גבוהות במשחק..

ולא קורה לי כלום..

או שתחליף דריבר לישן יותר או שתעלה תמהירות של המאוור

לפי דעתי הוא קורס מהחום למה זה משחק שחונק תכרטיס

סה''כ

אני לא רואה שיש לך בעיה בכרטיס

יש לנו אותו מסך אותה רזולוציה אותו מעבד אותו כרטיס מסך רק המהירות של המאוורים שונה..

נסה את זה ותכתוב פה מה נסגר...

פורסם

1. נטר את טמפרטורת הכרטיס בזמן משחקים, ע"י תוכנה שרצה ברקע ויודעת לשמור מקסימום. למשל: HWMonitor. בדוק האם בזמן משחקים הכרטיס מגיע לטמפרטורה גבוהה מדי.

2. נסה לתת למאוורר לעבוד במוד אוטומטי (לא לקבע אותו על מהירות מסוימת). אמנם ב-IDLE זה יהיה חם יותר, אבל אולי ב-LOAD זה יהיה קריר יותר ממה שבחרת ידנית.

3. AA זה Anti-Aliasing filter.

זוהי פעולה שמתבצעת על מנת להחליק קווים משוננים (זיגזג), כך שהתמונה תיראה חלקה יותר. המגבלה היא ברזולוזציה של המסך שלא מאפשרת, למשל, לצייר קו אלכסוני שיראה לצופה כקו ישר. במקום זאת, הצופה רואה מעין קו בזיגזג. AA הוא פילטר שמיישר את הזיגזג הזה ע"י "רמאות" אופטית: מוסיפים פיקסלים בצבעי-ביניים, כך שנראה שהקו ישר. הבעייה היא שהפילטר הזה מצריך הרבה חישובים ולכן עולה בביצועים (FPS יורדים כשמפעילים אותו).

פורסם

אחי אני יודע טוב מאוד למה קורס לך

שיחקת בהגדרות של הכרטיס מסך מהתוכנה Catalyst Control Center

תמחק את הדריבר ואת התוכנה...

ותתקין מחדש

תחפש בפורום איך למחוק שלא יגרם לך נזק

גם לי זה קרה שיחקתי בDEVIL MAY CRY 4

והייתי משחק ועושה הודעת שגיאה באמצע ויוצא מהמשחק

בגלל זה שאלת גם על פילטרים

תעשה מה שאמרתי..!יעזור לך בדוק...

שבת שלום

ואל תשחק בהגדורות ובפילטרים למרות שמראים לך שם

איך ניראה הריצפה ואתה הגדר הזאת סתם חרטא יש לך את ההגדרות האלה במשחק שאתה מגדיר

והם הכי טובות וזהו.....

פורסם
  • מחבר

אחי אני יודע טוב מאוד למה קורס לך

שיחקת בהגדרות של הכרטיס מסך מהתוכנה Catalyst Control Center

תמחק את הדריבר ואת התוכנה...

ותתקין מחדש

תחפש בפורום איך למחוק שלא יגרם לך נזק

גם לי זה קרה שיחקתי בDEVIL MAY CRY 4

והייתי משחק ועושה הודעת שגיאה באמצע ויוצא מהמשחק

בגלל זה שאלת גם על פילטרים

תעשה מה שאמרתי..!יעזור לך בדוק...

שבת שלום

ואל תשחק בהגדורות ובפילטרים למרות שמראים לך שם

איך ניראה הריצפה ואתה הגדר הזאת סתם חרטא יש לך את ההגדרות האלה במשחק שאתה מגדיר

והם הכי טובות וזהו.....

וואלה לא נגעתי בכלום, התוכנה נשארה כמו שהיא.

שינוי מהירות המאוורר ל70 יעזור? כלומר אני צריך להחליף אותו ל70 רק כשאני משחק או כל הזמן?

פורסם

וואלה לא נגעתי בכלום, התוכנה נשארה כמו שהיא.

שינוי מהירות המאוורר ל70 יעזור? כלומר אני צריך להחליף אותו ל70 רק כשאני משחק או כל הזמן?

תשמע אם זה המשחק שאמרת

כן יש מצב שזה יעזור

אם לא תעשה מה שאמרתי

תמחק תתוכנה ואת הדריבר

דרך מדריך שיש פה בפורום תחפש

ותתקין מחדש...בינתיים תנסה לעלות ל70 אם אתה יודע איך

פורסם

אוקקי הבעיה שלי היא כזאת יש לי כרטיס מסך 4850hd ומסך 22 אינץ' של סמסונג וכאשר אני משחק ברזולוציות הכי גבוהות המשחקים נופלים לי לדוגמא brothers in arms .

יש סיבה לכך שזה קורה? אני משתמש בקטליסט האחרון 8.10 .. צריך אולי לחכות לגרסא יותר טובה של דרייבר?

שאלה שלא קשורה היא מזה AA שאני רואה שלפעמים מדברים עליו?

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=199250.0

פורסם
  • מחבר

מה העניינים אחי? שמתי לב שגם לך יש כרטיס מסך כמו שלי, יש לך אולי מושג למה המשחקים קורסים לי בהגדרות גבוהות? עוד דבר-כדאי להעלות את מהירות המאוורר ל70?

**** אוקקי אז ככה ניסיתי לשחק על מהירות מאוורר של 70 השמחק פעל סבבה בהגדרות הכי גבוהות אבל באמצע המשחק הייתה קריסה קטנה, הדרייבר רשם שהוא לא מסוגל לעמוד בדרישות הגרפיות ואחרי רגע שוב המשחק חזר לעצמו.

המשחק פעל יפה מאוד אבל הייתה קפיצה זה הכל, אולי כדאי להעלות את מהירות המאוורר מעבר ל70? ועוד דבר-שאני מעלה את מהירות המאוורר במשחק אחר כך צריך להחזיר אותו ל50 כמו שהיה קודם? ואין בעיה עם זה שאני כל פעם ישנה את מהירות המאוורר?

מצפה לתגובה..

תודה רבה!

פורסם

וואלה אין בעיה שאתה משנה כל הזמן תאמין לי הכרטיס הזה סוס עבודה

תעלה על 80 מקסימום אחרי זה יהיה לך רעשים יותר מידי חחח 80 זה בסדר אם אתה שומע על חזק

אבל לפי דעתיי תמחוק תתוכנה ותתקין מחדש

ואז תתקין דריבר 8.10 (לא חובה)

פורסם
  • מחבר

וואלה אין בעיה שאתה משנה כל הזמן תאמין לי הכרטיס הזה סוס עבודה

תעלה על 80 מקסימום אחרי זה יהיה לך רעשים יותר מידי חחח 80 זה בסדר אם אתה שומע על חזק

אבל לפי דעתיי תמחוק תתוכנה ותתקין מחדש

ואז תתקין דריבר 8.10 (לא חובה)

וואלה אחי הרעש לא מפריע לי... אם אני שם על 100 אחוז זה בסדר?

ודרך אגב מה צריכה להיות מהירות המאוורר כאשר אני לא משחק במשחק?

פורסם
  • מחבר

מקפיץ עם שאלה אחרונה..

עכשיו אני תמיד שם במשחקים על 100 אחוז מאוורר והמשחקים עובדים נהדר על רזולוציות הכי גבוהות.

השאלה אם זה בסדר לשים תמאוורר ככה?

ושאני מסיים לשחק על כמה כדאי להשים תמאוורר? כרטיס 4850 hd ..

והאם כל השינויים האלה של המאוורר כל רגע לא יכולים לפגוע בכרטיס?

פורסם

השינויים לא יפגעו בכרטיס.

אם הרעש לא מפריע לך מומלץ להשאיר את המאורר על 100 כדי שהכרטיס פחות יישחק. עוד יותר מומלץ לשים את המאורר על אוטומט, כדי שגם המאורר יישמר.

בכל מקרה רק שתדע, אם קורה משהו כל עוד לא עשית OC יש לך אחריות מלאה ואין עם זה שום בעיה להיות על 100 אחוז כל הזמן. הכרטיס שרכשת אמור לעמוד ב100 אחוז במשך 3 שנים לפחות, אחרת לא היו מוכרים אותו עם 3 שנים אחריות. מעבר לזה - אם ייקרה משהו לכרטיס הרווחת אחריות - כרטיס חדש :) ואם זה ייקרה עוד חצי שנה- שנה אז תרוויח כרטיס יותר מתקדם אפילו :)

(לא תומך בקומבינות, זהפשוט מאוד עובדות החיים)

פורסם
  • מחבר

השינויים לא יפגעו בכרטיס.

אם הרעש לא מפריע לך מומלץ להשאיר את המאורר על 100 כדי שהכרטיס פחות יישחק. עוד יותר מומלץ לשים את המאורר על אוטומט, כדי שגם המאורר יישמר.

בכל מקרה רק שתדע, אם קורה משהו כל עוד לא עשית OC יש לך אחריות מלאה ואין עם זה שום בעיה להיות על 100 אחוז כל הזמן. הכרטיס שרכשת אמור לעמוד ב100 אחוז במשך 3 שנים לפחות, אחרת לא היו מוכרים אותו עם 3 שנים אחריות. מעבר לזה - אם ייקרה משהו לכרטיס הרווחת אחריות - כרטיס חדש :) ואם זה ייקרה עוד חצי שנה- שנה אז תרוויח כרטיס יותר מתקדם אפילו :)

(לא תומך בקומבינות, זהפשוט מאוד עובדות החיים)

אוקקי נגיד ואני שם תמאוורר על 100 ביום יום? עכשיו אני הולך לישון על כמה אתה ממליץ לי להשים אותו?

אבל רגע אני לא רואה שום אופציה להשים תמאווררר על אוטומט?! :nixweiss: איפה זה מופיעה אתה יכול להסביר לי בקשה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים