פורסם 2003 ביוני 2122 שנים לא כל כך חזק! "רק" 350 כוח.עדיף הייבוסה טורבו של סוזוקי , 450 כוח סוס 0-100 2.5 שניות.יש סרט שלו ב KAZAA שנקרא DARK RIDER מומלץ מאוד לצפיה .הטומאהוק הוא לא 750 סוסים? עד כמה שאני יודע הם פשוט הכניסו לשם מנוע של וויפר, אבל קטן יותר.
פורסם 2003 ביוני 2122 שנים http://www.allpar.com/cars/concepts/tomahawk.htmlמסתבר שדווקא עקב עניין ענק של הציבור יוציאו את הטיל הזה...
פורסם 2003 ביוני 2122 שנים אני לא הייתי קונה את זה, אלא אם כן הייתי משועמם שלא היה לו מה לעשות עם הכסף.עדיף כבר לקנות דודג' וויפר אמיתית נורמאלית ובטיחותית הרבה יותר.
פורסם 2003 ביוני 2122 שנים חברה יש לי סירטון במחשב על הבוגאטי שהיא סגרה 420 קמ"ש דבר שני רק שתדעו יצא קיט שיפור למנוע שלה שמוסיף עוד 700 כ"ס כלומר המכונית יכולה להגיע ל-1700 כ"ס על ידי שיפורים רצניים...והבוגאטי זו מכונית עם הנעה כפולה קבועה (4x4)...עם אתם רוצים משהו מהר מאוד יותר מזה אז רק שתדעו יש את האופנוע המהיר ביותר בהיסטוריה של חברת DODGE אשר יש לו מנוע של ויפר עם 550 כוחות סוס על 640 קמ"ש!!! ומשקלו רק 840 ק"ג עם מומנט של 120 ונפח מנוע לא זוכר אתם יכולים לבדוק את זה באתר של MOTOCAR ואני יחפש לכם לינק לכתבה של האופנוע הזה...
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים אני אשמח מאוד אם תוכל לשלוח לי סרט של הבוגאטי, כי משום מה עוד לא מצאתי שום תיעוד של הרכב בסרט נע מלבד בתערוכות..שנית, אם המכונית הוכרזה על תאריך ייצור סופי רק לאחרונה איך כבר יצא לה קיט?!
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים אווווף640קמ"ש????זה טיל - לא אופנוע!!אגב למה שלא תגיד איך אפשר להוריד את הסרטון כדי שכולנו נוכל לראות?
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים לליאור כהן:בקשר למה שאמרתי עם מכוניות שמגיעות מ0 ל100 עם מנוע 250 כ"סנכון שמכוניות קלות בהרבה יוכלו להגיע למהירויות כאלה אבל זו הייתה הכוונה שלי מהתחלהאני מתאר לעצמי שאתה מודע לכך מאחד המאפיינים של בניה איכותית היא מכונית קלה ואווירודינמית.לTHE HUNTER:תאמין לי שאני מכיר את בוגאטי טוב מאוד וכדאי שתפסיק לתפוס מעצמך כי זה שאתה מסתכל ב SUPERCARSובודק לפי 0-100 לא עושה אותך מבין גדול במכוניות או גבר תאמין לי שכולם מכירים את האתר הזה.
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים אלאאא!!! מי צריך את כל ה400-600 קמ"שים האלו.מספיק לך אופנוע 50 סמ"ק כדי לעבור על המהירות המותרת בכבישי ישראל.נ.באני מתכנן לקנות אופנוע R1 של ימאהה (למי שמכיר) בעתיד, אני יודע שהוא עושה 0-100 ב3.5 שניות אז תשכחו מה שאמרתי למעלה, מי אמר שצריך לשמור על המהירות המותרת (רוקפורד???).יש לי לסכם במשפט אחד: "Need For Speed"
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים קשה לתפוס מהירות בישראל,הכבישים לא בנויים כמו שצריך,זה למה אין מכוניות שווה בארץ.
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים קשה לתפוס מהירות בישראל,הכבישים לא בנויים כמו שצריך,זה למה אין מכוניות שווה בארץ. ואני הייתי בטוח זה המצב הכלכלי :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.