פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים היי, יש לי כ-50 דיסקים בתיקיות שונות שהם כרגע לא דחוסים בכלל, ורציתי להעתיק את כולם כ-FLAC, האם ישנה דרך לעשות זת בפעם אחת?כסיפרייה תוך שמירה על החלוקה.
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים כן, תוכנה מצויינת וחינמית שנקראת DBPOWERAMP (חפש בגוגל). תומך בכל הפורמטים כולל FLAC, ויש שם אפשרות לעשות BATCH CONVERT ולשמור על מבנה מקורי של תיקיות.
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים מחבר הבעיה שישנה תיקייה שמכילה 50 תיקיות נוספות [כל תיקייה זה דיסק] ואני רוצה לעשות CONVERT לכל ה-50 בפעם אחת...
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים נו אז מה הבעיה, בשביל זה בדיוק יש לך את התוכנה הזאת.אתה עושה BATCH CONVERT, מסמן את תיקיית האם ואת כל התיקיות שבתוכה, ואומר לו להמיר לפורמט שאתה רוצה ולשמור על מבנה התיקיות הנוכחי.
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים מצטרף להמלצה!תוכנה מעולה.מאפשרת גם המרה של FLAC לפורמטים אחרים לדוגמא AAC והפורמט של אפל לLOSSLESSובכלל תוכנה מעולה ונוחה מאוד.לדעתי שווה את המחיר שעולה גם (למי שלא רוצה גרסת הדגמה) - משהו כמו 10 דולר עולה.ממש כלום בשביל תוכנה מעולה כזאתי.
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים לא צריך Batch Convert.תעשה Playlist גדול אחד. תסמן הכול, לחיצה ימנית ויש Convert איפשהו בתפריט.יש מלא אופציות של איך לבנות את השם של הקבצים החדשים.
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים מה קשור?ואיפה נמצא ה-BATCH CONVERT?כשאתה מתקין את התוכנה, זה מופיע לך בתפריט של START ברשימה של התוכניות המותקנות.תבחר בזה, ואז בתיקיה שבה יש את כל האלבומים. זה אוטומטית מסמן לך את כל התת-תיקיות, ואז CONVERT ותבחר בפורמט הרצוי ותסמן שאתה רוצה שישמור על המבנה המקורי של התיקיות.
פורסם 2008 באוקטובר 2617 שנים מחבר עשיתי את זה, וזה ממש לא מה שרציתי :-\... אני התכוונתי לעשות CONVERT תוך כדי שמירה על התיקיות באופן מסודר, וזה העלים את התיקיות...
פורסם 2008 באוקטובר 2617 שנים עשיתי את זה, וזה ממש לא מה שרציתי :-\... אני התכוונתי לעשות CONVERT תוך כדי שמירה על התיקיות באופן מסודר, וזה העלים את התיקיות...עשית מה שאמרתי לך וסימנת שישמור על מבנה מקורי של תיקיות?
פורסם 2008 באוקטובר 2617 שנים מחבר עשיתי את זה כבר בדרך אחרת...תודה רבה בכל אופן!ובשביל מקרה עתידי, איפה אני מסמן שישמור על סדר תיקיות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.