פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים כמה שאלותמישהו משחק בזה ?ולאחר שהבסתי את אופטימוס ואת מגטרון זה מראה לי שסיימתי רק 64 אחוז מהמישחק אבל אין עוד מה לעשותאיך מסיימים את המישחק באמת ?
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים עד כמה שידוע לי, המשחק מעולם לא שוחרר לPC אז אני מעביר את הנושא לקונסולות
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים עד כמה שידוע לי, המשחק מעולם לא שוחרר לPC אז אני מעביר את הנושא לקונסולותהוא יצא לכל מכשיר אפשרי: PC ,PS3 ,PSP ,X360 ,DS ,WII
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים אני משחק בו במחשב שלי מועבר לפורום משחקים.לגבי המשחק עצמו - אמנם לא שיחקתי בו אך במשחקים רבים שיצאו בזמן האחרון יש עלילה ראשית (שאותה סיימת) ומשימות משניות, תנסה לבדוק האם יש משימות נוספות שאתה יכול לבצע ושיסייעו לך להגיע ל-100 אחוז.
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים יש לך 2 סוגים של משימותמשימות צדדיות והעיקריותשאת הצדדיות אתה יכול לבחור להשלים אותם או לא והמשיות העיקריות זה משהו שאתה חייב לעשות בשביל להיתקדם בעלילהכנראה שהלכת על המשימות העיקריותבגלל זה סיימת את המשחק אבל לא השלמת את המשיות הצדדיות .משימות צדדיות זה כאילו Optional Missions.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.