עבור לתוכן

בעיה עם מחשב חדש, לא עולה אחרי התקנת דרייבר לכרטיס מסך ועוד ->פרטים בפנים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

רכשתי מחשב חדש, לוח אם של ג'יגהבייט DS3, וכרטיס מסך של סאפיר רדאון 4870.

עכשיו התקנתי ווינדוס 64 ביט (יש לי 4 ג'יגה זיכרון), ולאחריו התקנתי את הדרייברים של הצ'יפסט.

עד כאן הכל פיקס, אולם לאחר התקנה של הדרייבר של הכרטיס מסך (גם מהדיסק, גם מהאתר וגם מהווינדוס אפדאט) המחשב מגיב בצורות שונות.

או שהוא נתקע ומציג מסך שחור ממש לפני מסך הברוך הבא, או שהוא מציג מסך כחול ועושה לעצמו ריסטרט. קרה לי אפילו פעמיים שהוא עלה בסדר אחרי ההתקנה, אבל אחרי ריסטרט נוסף הופיעו הבעיות שהזכרתי.

ניסיתי הכל, להתקין ווינדוס 32 ביט, ניסיתי להתקין רק את הדרייבר של התצוגה בלי התוכנה של הכרטיס מסך, כלום לא עוזר, אותם תסמינים.

הורדתי גם עדכונים של ווינדוס ואז ניסיתי להתקין את הכרטיס מסך, עדיין אותו דבר.

אני ממש ממש מיואש, קודם כל כי זה מחשב חדש שאתמול קיבלתי, ודבר שני, ללכת עכשיו להוציא עוד איזה 500 ש"ח על ווינדוס שהחנות תתקין לי?

עשיתי הכל פרט לעדכון הביוס, מכיוון שלצערי במחשב הקודם עדכון של ביוס גמר לי את המחשב, ויש לי פחד טבעי לעשות שוב עדכון לביוס במחשב החדש.

האם יש איזשהו פתרון? כלשהו? מישהו יכול להציע לי משהו?

אני ממש על הפרצוף מבחינת מצב רוח.

תודה לעוזרים.

פורסם

ניסית לפרמט והבעיה חזרה על עצמה?

פורסם
עשיתי הכל פרט לעדכון הביוס

תפרט בבקשה מה עשית בדיוק, על מנת שנדע איזה פתרונות אפשר להציע.

חבל שסתם כל אחד יציע משהו שכבר עשית.

בנוסף: תרשום בבקשה את המפרט המלא של המחשב שלך.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שדי פירטתי מה עשיתי, התקנתי ווינדוס, לאחר מכן דרייברים של הצ'יפסט, ואז דרייבר של הכרטיס מסך, קרתה הבעיה.

אח"כ פירמטתי שוב, ניסיתי להתקין קודם את הכרטיס מסך אותו סיפור.

אח"כ ניסיתי להתקין ווינדוס, להוריד את הדרייברים הכי עדכניים של הצ'יפסט, וגם הורדתי עדכונים של ווינדוס, אותו סיפור.

אח"כ כבר לא פירמטתי, פשוט נכנסתי במצב בטוח והסרתי את התקנת הדרייברים של הכרטיס מסך, מן הסתם המחשב עלה כמו שצריך.

היו כמה פעמים שנסיתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך המחשב עלה בסדר אחרי אתחול, אבל אחרי כמה שניות הוא רשם לי שהדרייברים של הכרטיס מסך לא הותקנו ובמנהל ההתקנים היה סימן קריאה צהוב ליד הכרטיס מסך.

זה פחות או יותר מה שניסיתי, קראתי בפורומים אחרים (מחו"ל) שיש סיכוי טוב שעדכון ביוס יפתור את הבעיה, אבל שוב אני מפחד לקחת אחריות.

האם אני יכול לתת את המחשב בחזרה לחנות שהם יעדכנו ביוס?

אולי למישהו יש פיתרון אחר?

המפרט של בכל מקרה:

E8400 3.0ghz

GIGABYTE ep43-ds3

OCZ REAPER 4GB 1066mhz

WD 500GB

SAPPHIRE RADEON 512MB 4870

PCPOWER & COOLING 500W

פורסם

תנסה להתקין גירסא קודמת של דרייברים...

המלצה שלי תנסה את הדריברים של האתר הזה

http://www.tweakforce.com/

אני משתמש בהם והם עושים את העבודה כמו שצריך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים