עבור לתוכן

CX300 וריצה

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני רץ לפחות שלוש פעמים בשבוע וחשבתי לשלב גם מוזיקה. אני מתכנן לקנות את ה-Clip, אבל הבנתי שהאוזניות המצורפות ממש גרועות ולכן אני מעוניין לרכוש את ה-CX300 בנוסף.

איך האוזניות הנ"ל מתפקדות בריצה? הן נופלות מהאוזניים או נשארות יציבות בפנים? הן נהרסות מזיעה?

תודה.

פורסם

סה"כ אוזניות הIEM שלך ושלי - JBL220 פחות או יותר זהות אחת לשנייה והגומיות שמצורפות איתם בגדלים שונים די יושבות מעולה באוזן מנסיון שלי גם בספורט.

פורסם
  • מחבר

מה בנוגע לזיעה? איך זה משפיע על האוזניות?

פורסם

אין מה לפחד מזיעה. :xyxthumbs:

סה"כ אפשר לנקות מידי פעם את הכיסויים או לחטא אותם..

פורסם

אני לא יודע, אני קצת נגד שימוש באוזניות אין איר לספורט כי בגלל הצורה שאין איר עובדות נוצר מצב שכל תזוזה בכבל גורמת לרעשים מציקים שכאלה.

מלבד זה אם אתה רץ כמו שצריך (ברחוב) אז זה מסוכן לך ולציבור כי לך תדע מתי מכונית תצפצף לך ואתה לא תשמע אותה?

תעשה חושבין עם עצמך אם אתה רוצה את זה..

אני אישית חושב שאוזניות קשת עורפיות זה הדר הכי נוח לריצה. אבל כל אחד והנוחות שלו..

בכל מיקרה, תעשה שיקולים משלך ותחליט מה בא לך והעיקר שתתחדש ותהנה! ;)

פורסם

אני רץ איתן כבר הרבה זמן

הם די נוחות ולא נופלות

וזה באמת מסוכן אם אתה רץ על כביש , כבר קרה שלא שמתי לב לרכב וזה הקפיץ אותי כי לא שמעתי\ציפיתי לו

פורסם

IN EAR לא מומלצות לריצה (אתה תשמע כל צעד שלך) , לדעתי אוזניות עם קשת הן הכי נוחות לריצה.

פורסם

IN EAR לא מומלצות לריצה (אתה תשמע כל צעד שלך) , לדעתי אוזניות עם קשת הן הכי נוחות לריצה.

זה לא בעיה אם אתה מעביר את הכבל מתחת לחולצה!

האוזניות מצויינות ואחרי שמתרגלים לאוזניות IN EAR, הן גם נוחות מאד.

ויהיה הרבה פחות מסוכן אם תרוצו על המדרכה(אם אוזניות או בלי) ולא על הכביש!

פורסם

יש לי את האוזניות האלה יותר משנתיים ואני גם רצה איתן. בהתחלה באמת שומעים באוזניים כל תזוזה של הכבל תוך כדי ריצה אבל עם הזמן זה הפסיק להפריע לי.

בזמן הריצה האוזניות מחזיקות טוב בתוך האוזן, אבל אם רצים במשך הרבה זמן ומגיעים לשלב שבו הזיעה מתחילה לנזול בצידי הראש ולתוך האוזניים אז זה גורם לאוזניות לא להיות מהודקות באוזן ולתחושה מציקה באוזן באופן כללי, אז אני פשוט מוציאה אותן אחת אחת תוך כדי הריצה ומנגבת על הבגד וזהו.

גם בגלל המבנה שלהן, אם הן נרטבות מזיעה, רק הגומי שמסביב נרטב ולא הרמקול עצמו

בכל מקרה, לאוזניות האלה יש צליל פשוט מדהים, לדעתי הן שוות כל שקל.

פורסם

אם תרכוש את הJBL 220 אתה מקבל בערכה מעבר למתאמי סיליקון ונרתיק מנשא,גם תופסנים כאלה שיושבים על האוזניים.

פורסם

יש לי אותן, והן מצוינות לריצה.

רק כאשר אתה שם אותן, או כל אוזניה אטומה אחרת, רמת המודעות שלך לסביבה צריכה לעלות משמעותית.

מילא ריצה, נסעתי מספר פעמים על אופניים עם האוזניות הללו, קצת מפחיד, וצריך כל הזמן להסתכל לצדדים שאין מכוניות (בגלל זה רצוי לסוע בנתיב הנגדי שם רואים את המכוניות באות אליך ולא מאחוריך).

בקיצור - מומלץ ביותר.

אוזניות קשת עורפיות בחיים לא היו נוחות לי, אבל זה עניין של טעם ונוחות אישית.

פורסם

אולי לקחת MYLARONE X3I שמגיעות עם קליפ שמבטל לגמרי את המיקרופוניות (אתה תולה אותו על החולצה)

הן גם הרבה יותר איכותיות מהאחרות..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים