עבור לתוכן

לכל התותחים אני מחפש הצעה למחשב HTPC

Featured Replies

פורסם

זה מארז טוב

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713123

כדאי שתעשה סימולציה לגודל שלו, הוא יותר גדול ממה שזה נראה אבל אם הוא יכנס לך לכוך, מומלץ.

• תגובות 30
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

הHauppauge 150 יודע להקליט באיכות יותר גבוהה מהשידורים של הוט (לא HD). גם אם אתה משתמש בו באיכות המינימלית, עדיין לא רואים הבדל בינו לבין שידור חי בהוט.

עדיף להשתמש במעבד זול של AMD שצורך 45 וואט, ולא דורש קירור רציני (אפשר להישאר עם קירור סטוק), במיוחד כשהמחשב יהיה בתוך כוך סגור.

למארז שהבאתי לך יש כונסי אוויר בחזית, חורי איוורור בצדדים ולמעלה, ומאחור מאוורר בספק כוח וblower בתושבת PCI. החיסרון שלו הוא שהוא בצורה של קובייה. אולי תרצה מארז שנראה כמו רסיבר, אבל המארזים הטובים מתחילים באיזור האלף ש"ח.

אני לא יודע אם זה נכון, אבל שמעתי שGeeXboX יודע לנגן סרטים של Full HD על פנטיום 3.

המדיה סנטר של ויסטה יותר טוב מהמדיה סנטר של XP.

בוא אני אסביר לך למה אני מעדיף לא להתעסק עם AMD הם ידועים בבעיות התחממות ואין להם ביצועים גבוהים כמו לאינטל

והכוך שלי הוא בצורת מגבר ואני חייב להתחשב בכך שזה כוך ושמחשב יכול להתחמם שם והפתחים למעלה יכניסו אויר חם שאמור לצאת מהכוך וזה חסרון

ואני מחפש גם כן מארז שמגיעה עם שלט תואם

פורסם

אז כדי להבהיר מעט את הנקודה... אתה מחפש תותחי HTPC ? או הצעה לתותחים ? או תותחים למחשב ? :P

ובכל מקרה - ממליץ לעיין בזאת תחילה.

פורסם

איזו בעיית התחממות? :nixweiss: אולי לפני 4-5 שנים.

אני מדבר איתך על מעבד שצורך רק 45 וואט. מעבד כזה לא צריך קירור מאסיבי, בניגוד למעבדים יותר חזקים שצורכים 65 וואט או 95 וואט.

לגבי ביצועים, הביצועים של המעבד הזה הם מעל ומעבר לדרישות של HTPC שכל הקידוד בו מתבצע בכרטיס טלוויזיה (ניגון של סרטי Full HD לא ממש מזיז לו).

הביאו לך מארז של Antec שנראה כמו רסיבר, והוא גם זול יחסית (מגיע עם ספק כוח). המארזים של Antec מאוד מומלצים מבחינת קירור ושקט. הHauppauge 150 מגיע עם שלט רחוק מותאם למדיה סנטר.

אם יש לך כסף להשקיע, אז יש לך מארזים מעולים של Ahanix שכוללים צג VFD ועולים למעלה מאלף ש"ח, או מארז HTPC של זלמן שכולל מסך מגע "7 ועולה הרבה יותר (כמו מחשב שלם). אבל, המארז של Antec בתצורת רסיבר מאוד מומלץ (כ500 ש"ח).

פורסם
  • מחבר

מה אתם חושבים על המפרט הבאה:

מעבד: Intel Core 2 Duo E7300 - 2.66 GHz - 3MB cache 1066 - LGA775

גוף קרור שקט במיוחד: Arctic-Cooling Freezer 7 LP INTEL CPU cooler for low profile PC/HTPC

זיכרון: 4GB 2x2GB Samsung DDR II - 800 - Samsung Original

לוח אם: INTEL Icedale BLKDG45ID (G45) FIREWIRE-LAN1000

כ. קול: משולב בלוח האם

כ. רשת: 10/100 משולב בלוח האם

כ. מסך: משולב Graphics Media Accelerator X4500HD הכולל HDMI + DVI-I

דיסק קשיח: Seagate Barrcuda7200.11 500GB 32mb - Sata

כונןSAMSUNG DVR-S223F x22 (BLACK) DUAL LAYER SATA

מארז: ANTEC Desktop case NSK2480 - 380W

ספק כוח:ANTEC 380W משולב במארז

כרטיס לכידה: Hauppauge - PVR150MCEKIT - Personal Video Recorder

פורסם

המעבד חזק מדי.

הזיכרון גדול מדי.

הלוח-אם לא מומלץ.

הכרטיס מסך המשולב בלוח-אם נראה חלש מדי.

המארז טוב.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה 3D7.

מה לגבי דיסק קשיח קראתי איפשהו שעדיף לקנות 2 דיסקים אחד למע' הפעלה והשני להקלוט על מנת לא ליצור צוואר בקבוק בהקלטות.

ואיזה לוח אם אתה ממליץ לי לקחת עם כרטיס מסך מובנה ואם בכלל זה מומלץ.

וגם כן אם יש לוחות טובים עם כרטיס מסך מובנה טוב שיש להם גם כן WIFI מובנה בלוח.

פורסם

אני מתפלא שעוד לא נעלו לך את הדיון...

תסדר את הכותרת לפי חוקי הפורום.

פורסם
  • מחבר

אני מתפלא שעוד לא נעלו לך את הדיון...

תסדר את הכותרת לפי חוקי הפורום.

אני לא יודע למה אתה אומר לנעול, כי אני לא רואה שום דבר לא בסדר בכותרת..

פורסם

אז כדי להבהיר מעט את הנקודה... אתה מחפש תותחי HTPC ? או הצעה לתותחים ? או תותחים למחשב ? :P

ובכל מקרה - ממליץ לעיין בזאת תחילה.

נתנו לך קישור, טרחת להיכנס אליו ולקרוא?

פורסם

קודם כל תודה 3D7.

מה לגבי דיסק קשיח קראתי איפשהו שעדיף לקנות 2 דיסקים אחד למע' הפעלה והשני להקלוט על מנת לא ליצור צוואר בקבוק בהקלטות.

ואיזה לוח אם אתה ממליץ לי לקחת עם כרטיס מסך מובנה ואם בכלל זה מומלץ.

וגם כן אם יש לוחות טובים עם כרטיס מסך מובנה טוב שיש להם גם כן WIFI מובנה בלוח.

אני גם משתמש בדיסק קשיח אחד למערכת ההפעלה ודיסק קשיח נפרד להקלטות, אבל אני לא בטוח עד כמה זה משמעותי.

הלוח-אם של אסוס עם הHDMI שהמליצו לך עליו בהתחלה הוא לוח-אם טוב.

אני לא מכיר לוח-אם טוב עם WiFi עם כרטיס מסך מובנה. אתה יכול פשוט לשים כרטיס WiFi בחריץ הרחבה PCI.

פורסם
  • מחבר

3D7 יצא לך לעבוד עם הכרטיס לכידת וידאו Hauppauge - PVR150MCEKIT?

האם אפשר לקדד איתו בקידוד באיכות גבוהה ודיחסה גבוהה? כמו MPG4?

פורסם
  • מחבר

ה4450e מושלם לHTPC.

2GB זיכרון מספיקים בהחלט לHTPC. אין צורך ב4GB.

תחליף את הדיסק הקשיח לסמסונג 640GB.

לגבי מארז, אם אתה לא צריך מארז שנראה כמו רסיבר, אז אני ממליץ על הCube של Antec - מארז סולידי בצורה של קוביה. יש לו בחזית נורה כחולה קטנה (אין נורה מהבהבת של דיסק קשיח שעשויה להפריע לצפייה בסרטים), והוא מאוד מאוד שקט. המארז הזה גם כולל ספק 350 וואט של Antec (אין צורך בספק 425 וואט בשביל מעבד שצורך 45 וואט, ובלי כרטיס מסך).

למה אתה בוחר בדיסק סמסונג? האם הוא יותר טוב מWD?

פורסם

כפי שאמרו חכמינו שליט"א :

עדכן תקציב בכותרת + שימושים לפי חוקי הפורום - אחרת הדיון ינעל

דוגמאות כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים