עבור לתוכן

בעית מסכים כחולים בויסטה אולטימייט

Featured Replies

פורסם

א. תפסיק לקרוא לכולם "אחי".

ב. עיין פה: http://support.microsoft.com/kb/330182[br]פורסם בתאריך: 21.11.2008 בשעה 21:33:39

dudidu08 ו- Ivan, פה זה לא צ'אט אז מספיק עם הקשקשת.

מחקתי את כל ההודעות הלא קשורות והבא שיספים פה יקבל אזהרה.

• תגובות 54
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

OK

פורסם
  • מחבר

הקפצה....

פורסם

dudidu08, יש לך קובץ dump של המסך הכחול האחרון?

פורסם
  • מחבר

מה זה קובץ DUMP?

ואי אפשר עם זה זה כל הזמן קורה לי ואני מפחד שבסוף לא יעלה לי הווינדוס ותעלה לי רק השגיאה הזאת עם המסך הכחול חייב למצוא פיתרון דחוף!!!

פורסם
  • מחבר

לאחר עיון קצר במדריך שנתת לי ולאחר שפעלתי לפיו הבנתי שעליי להוריד 2 דברים : WinDbg

בחבילת סמלים (Symbols) מכיוון שהשרתים שם די חלשים זה מוריד לי ממש איטי לכן אני לא יספיק לבצע זאת היום

מכיוון שמחר אני מתגייס ולא יהיה שבוע בבית אז כשאני אגיע אני אפעל לפי המדריך אחרי ששתי התוכנות הללו כבר ירדו לי ואז אני אפעל בהתאם...

אני רק חייב לדעת ולהיות רגוע שזה לא יכול לפגוע לי בחלונות ושפתאום המחשב לא יעלה וכל פעם יעלה רק מסך כחול... אתה יכול להבטיח לי את זה בחור?

שוב אני אומר שאת הניתוח אני אבצע רק בסוף השבוע (בתקווה שאני יהיה בבית) ואז אני אשלח לך את התוצאות...

אחלה שבוע!

פורסם

אף אחד לא מבטיח לך כלום

תעלה את הקובץ dump לפה אם אתה מסתבך ומישהו כבר ינתח אותו בשבילך

פורסם
  • מחבר

טוב אז ככה חברה חזרתי מהצבא ועכשיו אני מבצע את הניתוח לקבצי הDUMP וארשום פה את התוצאות:

התקנתי את הSYMBOLS ואת התוכנהWinDbg ועקבתי לפי ההוראות.

אך כשאני מגיע לשלב הזה:3. לטעינת קבצי ה-Dump לחצו על File ו- Open Crash Dump או Ctrl+D

בחלון שנפתח לכם, תטענו את קבצי הדאמפ מהמחשב שלכם (הם נמצאים ב-C:\WINDOWS\minidump )

מומלץ לסדר בתצוגת "פרטים" בכדי לראות מתי נוצר כל קובץ ומי הרלוונטי לכם.

ואני בוחר בקובץ הDUMP האחרון (לפי תאריך) זה כותב לי: אין לך הרשאה לפתיחת קובץ זה.

פנה אל הבעלים של הקובץ או למנהל מערכת כדי לפתוח את הקובץ.

מה אני עושה?

פורסם
  • מחבר

הקפצה

*למנהלי הפורום אני יודע שעדיין לא עברו 24 שעות אך אני בכל זאת מקפיץ מכיוון שאני עוד שעה נוסע ואחזור מאוחר בלילה ומחר אני חוזר לצבא אז אני לא יהיה בכלל בבית ואני חייב לסדר את הבעיה הזאת כמה שיותר מהר

אז נא להתחשב...

תודה

פורסם
  • מחבר

מה זה UAC ואיך אני יודע אם הוא דלוק או לא?[br]פורסם בתאריך: 29.11.2008 בשעה 15:00:09

הנה לאחר שעשיתי את הבדיקה אלו התוצאות סימנתי אפילו בריבוע אדום:

55jmmmzwymdm.jpg

מה זה אומר ואיפה הבעיה?

פורסם
  • מחבר

מה זה ההתקנת תיקון והאם זה מבטיח לי שהבעיה תיפתר.?

דבר שני זה מדריך באנגלית ואני לא מבין הכל יש מצב לקבל את זה בעברית בבקשה?

פורסם

התקנת תיקון מתקנת את קבצי המערכת בצורה כוללת מבלי להרוס שום מידע או הגדרות.

אם עשית לפחות 3 יח"ל בתיכון של אנגלית אז תבין את מה שכתוב שם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים