פורסם 2008 בנובמבר 2116 שנים א. תפסיק לקרוא לכולם "אחי".ב. עיין פה: http://support.microsoft.com/kb/330182[br]פורסם בתאריך: 21.11.2008 בשעה 21:33:39dudidu08 ו- Ivan, פה זה לא צ'אט אז מספיק עם הקשקשת.מחקתי את כל ההודעות הלא קשורות והבא שיספים פה יקבל אזהרה.
פורסם 2008 בנובמבר 2216 שנים מחבר מה זה קובץ DUMP?ואי אפשר עם זה זה כל הזמן קורה לי ואני מפחד שבסוף לא יעלה לי הווינדוס ותעלה לי רק השגיאה הזאת עם המסך הכחול חייב למצוא פיתרון דחוף!!!
פורסם 2008 בנובמבר 2216 שנים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.msg1014561#msg1014561תצא החוצה ותנשום אויר צח, שום דבר לא הולך להיהרס אצלך.אחרי שנשמת אויר צח תבצע ניתוח לקובץ dump האחרון ותעלה לפה תוצאות.
פורסם 2008 בנובמבר 2216 שנים מחבר לאחר עיון קצר במדריך שנתת לי ולאחר שפעלתי לפיו הבנתי שעליי להוריד 2 דברים : WinDbgבחבילת סמלים (Symbols) מכיוון שהשרתים שם די חלשים זה מוריד לי ממש איטי לכן אני לא יספיק לבצע זאת היוםמכיוון שמחר אני מתגייס ולא יהיה שבוע בבית אז כשאני אגיע אני אפעל לפי המדריך אחרי ששתי התוכנות הללו כבר ירדו לי ואז אני אפעל בהתאם...אני רק חייב לדעת ולהיות רגוע שזה לא יכול לפגוע לי בחלונות ושפתאום המחשב לא יעלה וכל פעם יעלה רק מסך כחול... אתה יכול להבטיח לי את זה בחור?שוב אני אומר שאת הניתוח אני אבצע רק בסוף השבוע (בתקווה שאני יהיה בבית) ואז אני אשלח לך את התוצאות...אחלה שבוע!
פורסם 2008 בנובמבר 2216 שנים אף אחד לא מבטיח לך כלוםתעלה את הקובץ dump לפה אם אתה מסתבך ומישהו כבר ינתח אותו בשבילך
פורסם 2008 בנובמבר 2816 שנים מחבר טוב אז ככה חברה חזרתי מהצבא ועכשיו אני מבצע את הניתוח לקבצי הDUMP וארשום פה את התוצאות:התקנתי את הSYMBOLS ואת התוכנהWinDbg ועקבתי לפי ההוראות.אך כשאני מגיע לשלב הזה:3. לטעינת קבצי ה-Dump לחצו על File ו- Open Crash Dump או Ctrl+Dבחלון שנפתח לכם, תטענו את קבצי הדאמפ מהמחשב שלכם (הם נמצאים ב-C:\WINDOWS\minidump )מומלץ לסדר בתצוגת "פרטים" בכדי לראות מתי נוצר כל קובץ ומי הרלוונטי לכם.ואני בוחר בקובץ הDUMP האחרון (לפי תאריך) זה כותב לי: אין לך הרשאה לפתיחת קובץ זה.פנה אל הבעלים של הקובץ או למנהל מערכת כדי לפתוח את הקובץ.מה אני עושה?
פורסם 2008 בנובמבר 2916 שנים מחבר הקפצה*למנהלי הפורום אני יודע שעדיין לא עברו 24 שעות אך אני בכל זאת מקפיץ מכיוון שאני עוד שעה נוסע ואחזור מאוחר בלילה ומחר אני חוזר לצבא אז אני לא יהיה בכלל בבית ואני חייב לסדר את הבעיה הזאת כמה שיותר מהראז נא להתחשב...תודה
פורסם 2008 בנובמבר 2916 שנים מחבר מה זה UAC ואיך אני יודע אם הוא דלוק או לא?[br]פורסם בתאריך: 29.11.2008 בשעה 15:00:09 הנה לאחר שעשיתי את הבדיקה אלו התוצאות סימנתי אפילו בריבוע אדום: מה זה אומר ואיפה הבעיה?
פורסם 2008 בנובמבר 2916 שנים קצת קשה לקבוע בצורה מדוייקת מה מקור הבעיה אבל היית מציע התקנת תיקון כפיתרון מקיף.
פורסם 2008 בנובמבר 2916 שנים מחבר מה זה ההתקנת תיקון והאם זה מבטיח לי שהבעיה תיפתר.?דבר שני זה מדריך באנגלית ואני לא מבין הכל יש מצב לקבל את זה בעברית בבקשה?
פורסם 2008 בנובמבר 2916 שנים התקנת תיקון מתקנת את קבצי המערכת בצורה כוללת מבלי להרוס שום מידע או הגדרות.אם עשית לפחות 3 יח"ל בתיכון של אנגלית אז תבין את מה שכתוב שם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.