פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים יש לי כונן אחד fat 32 ואני רוצה לשנות אותו לntfs , הבעיה היא שיש המון קבצים בכונן הזה ואני לא רוצה שימחקו,יש דרך להפוך אותו לntfs בלי לפגוע בחומרה? ושהמחשב לא יעשה לי בעיות אחר כך?
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים כן, תריץ חיפוש פה על המילה convert (אולי הגיע הזמן להכניס לסטיקי). קיים כמובן סיכוי מינורי שהמידע יהרס, אז תגבה את מה שחשוב.
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים מחבר כן, תריץ חיפוש פה על המילה convert (אולי הגיע הזמן להכניס לסטיקי). קיים כמובן סיכוי מינורי שהמידע יהרס, אז תגבה את מה שחשוב.לא מצאתי כלום בסטיקי.. אשמח ללינק
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים לא מצאתי כלום בסטיקי.. אשמח ללינקאמרתי שכדאי להוסיף לסטיקי, על אזור החיפוש למעלה שמעת ?
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים מחבר CONVERT X: /FS:NTFSX הוא הכונן שאתה רוצה להמיראיפה אני עושה תפעולה הזאת? והאם יש סיכוי שיקרה איזשהו נזק למחשב?
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים מחבר בתוך command prompt כמובן.אוקיי אנשים תודה רבה לכולם עכשיו אני יוכל להכניס גם קבצים גדולים לכונן הזה! עזרתם לי נוראשאלה אחרונה- זה בסדר שכל הכוננים שלי הם ntfs?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.