פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים שלוםקניתי שני הרדיסקים של 500GB ואני רוצה לחבר אותם במערך RAID1.אפשר לחלק אותם למחיצות, נגיד 250GB כל אחד, ואז להפעיל את המערך רק על שני מחיצות?ככה שיש לי כונן אחד של RAID, ועוד שניים בלתי תלויים?עוד שאלה - יש לי הרדיסק שמחולק כבר למחיצות (של מערכת ההפעלה+דברים). אפשר לאחד אותו למחיצה אחת מבלי לעשות פורמט?
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים לא, רייד הוא ברמה הפיזית (דיסקים), לא הלוגית (מחיצות). בבקרים של אניטל יש משהו שנקרא Matrix RAID שאתה יכול לעשות חלק מהדיסק ככה וחלק אחר.לגבי השאלה השניה, כן, אפשר, יש כל מני תוכנות כמו למשל Achronis Disk Director.
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים ערוך בבקשה את הכותרת לפי חוקי הפורום:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=301391.0[br]
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים מחבר אוקייבכל אופן לפני שאני מפעיל RAID או משהו כזה, רציתי לבדוק קודם שהם באמת עובדים.אז חיברתי את שני ההרדיסקים, והם מופיעים לי גם ב BIOS וגם ב DEVICE MANAGER, אבל הם לא מופיעים ב MY COMPUTER.שכחתי לעשות משהו?
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים לפרמט / לתת להם אות ? (כנס בלוח בקרה ל administrative tools ושם לזה של הדיסקים).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.