פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים היי,יש לי מערכת חדשה עם לוח אם GA-EP43-DS3Lהכל עובד יפה, עד שאני מחבר את הכונן החיצוני שלי - WD MY BOOK 500GB?אם אני בווינדוס אז אחרי כמה דקות פשוט המחשב עושה ריסט ואז הוא לא מצליח לעבור את המסך של ה POST,הוא ממשיך ככה להיתקע, מרסט את עצמו כל פעם ב POST, עד שאני מוציא תכונן החיצוני מהUSB ואז הכל חוזר ליהיות רגיל.למישהו יש רעיון?תודה
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים תנסה גם לבדוק את הכונן במחשב אחר ו/או כניסת USB אחרת, ולראות אם הבעיה מופיעה גם שם.
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים מחבר ניסיתי את שניהם, שחכתי לציין שהכונן עובד מצוין ועבד עד עכשיו כבר כמה זמן במחשב הקודם
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים אם התקני USB אחרים עובדים באופן תקין על המחשב אז המסקנה היא שיש משהו במערכת ההפעלה
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים מחבר טוב אז כנראה מקודם זה סתם היה צירוף מקרים אבל עכשיו לא יודע, חיברתי ל USB מקדימה והווינדוס בסדר גמור,רק מה שמדליקים את המחשב, אם הכונן מחובר, פשוט זה לא עובר תPOST...זה מנסה לעשות לזה BOOT או משהו בסגנון?
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים טוב ה- POST לא קשור לווינדוס.כשחיברת את הכונן למחשב אחר אז המחשב ההוא הצליח לעשות איתחול ?
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים מחבר כן זה כבר חצי שנה היה מחובר שם, והכל היה בסדר, אף פעם לא הוצאתי את הכונן מהUSB
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים באיזה שלב בדיוק במהלך הוסט הוא נתקע?יכול להיות שהוא מנסה להעלות בוט מהכונן החיצוני. כשהדיסק החיצוני מחובר קבע בביוס שהבוט ילקח מהדיסק קשיח הפנימי ולא החיצוני.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.