פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים לדעתי הMSI P45 NEO-F זה מציאה. בפחות מ400 שקל אתה מביא לוח עם תמיכה בPCI E 2, תמיכה ב16GB, מעולה לOC, מה צריך יותר מזה?לא עדיף כבר MSI P43 NEO ?
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים קח גיגהבייט גם לי אייבורי תקעו תלוח הזהשנשרף לי פעמיים במחשב הישן הלכתי והחלפתי לגיגהבייט
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים איך זה הגיוני שקנית את הלוח הזה עם מחשב ישן?זה לוח בן כמה חודשים בשוק..MSI זאת חברה, אם אתה מתכוון ללוח אחר שלה אז אי אפשר להשוות...
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים איך זה הגיוני שקנית את הלוח הזה עם מחשב ישן?זה לוח בן כמה חודשים בשוק..MSI זאת חברה, אם אתה מתכוון ללוח אחר שלה אז אי אפשר להשוות...כמובן שאני מתכוון לחברה
פורסם 2008 באוקטובר 2617 שנים אנישם מה מדברים שטויותלא הגיוני שיהיה לו את הלוח הזה כמו שאמרו זה כמה חודשים שוק אני בספק אם יש אותו ל2000 איש בכול הארץתיקח את MSIהם טובים וזה אחלה לוח
פורסם 2008 באוקטובר 2617 שנים אני קניתי את הלוח הזה (הMSI) והוא לוח מעולה! הוא גם אוברקלוקר מצויין כמו שאתה יכול לראות במפרט שלי
פורסם 2008 באוקטובר 2617 שנים קניתי את הלוח לפני שבועיים, ולא הייתה לי שום ברירה אלה לקנות אותו מאייבורי (למרות שאני לא אוהב אותם....)חשוב מאוד לבדוק איתם בטלפון אם הוא נמצא במלאי לפני שאתה מגיע לחנות!
פורסם 2008 באוקטובר 2617 שנים MSI אחלה של חברה בעולם בעניי אולי יש כאלה שיגידו שלא ... וזה יעורר פהספאם אבל אני חושב שהם הרבה יותר טובים מג'יגבייט שלרוב מתפגרים אחרי 3 שניםם.... ראיתי יותר ג'יגבייט תקולים מאשר MSI שדרך אגב עדיין לא יצא לי ליראות אחד שהוא תקול.. ובמקרה אתמול קניתי לוח שלהם חח בלי בדיקה אפילו כי אני סומך על החברה כולכך הגעתי לבית הלוח עבד בובה בוא אליי, ואני יראה לך לוח NEO2-P שלהם, שתקול בצורה הכי מטמטמת שיש
פורסם 2008 באוקטובר 2617 שנים מחבר טוב אני רואה שזה לא נגמר חחחחח ..שמתי לב שיש כאו באתר טרנד ועכשיו ללא ספק רוחות הטרנד מנשבות לכיוון גיגהבית P-43 ..הטרנד אגב זה בכל תחום מארזים ספקים כרטיסי מסך וכו... קשה למשתמש הממוצע לקבל מושג כי רוב המגיבים כאן פריקים של ביצועים..בכל מקרה תגובתכם מאד מוערכת.. אשאל שוב למשתמש הממוצע שווה לשלם עוד 80 שח ולקבל GA P-43 DS3L או אפשר לחסוך ולהמשיך הלאה בביטחון ש MSI טוב מספיק...
פורסם 2008 באוקטובר 2617 שנים הרגע אמרת: טוב אני רואה שזה לא נגמר חחחחח ועכשיו החזרת את עצמך לנקודת ההתחלה... בכל לוח יהיו ממליצים ויהיו כאלה שלא, כמו בכל דבר בחיים(עד שאתה קונה בשקם אלקטריק) MSI אחלה חברה ולא תצטער, ובכל מקרה יש אחריות ללוח אז מה אתה דואג בכל מקרה תתחדש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.