פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים היימתלבט בין 2 הלוחות האלו וקצת מופתע שהמחיר של ה msi נמוך כל כך ..הוא לא לוח אמין?אני מתכונן לשים אינטל 7200 וכרטיס מסך msi 4670השימוש בייתי לחלוטין ללא אוברקלוקינג או משחקי אקסטריםאיזה לוח יתן לי אמינות וביצועים ל 5 השנים הקרובות?
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים יש כאן דיון שממצה את היתרונות של MSI:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=367404.msg3170211#msg3170211
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים מחבר תודה..קראתי אבל למסקנה לא הגעתי..אחד משמיץ השני מפרגן ממש מלחמת עולם בדיון ההוא.. ;D
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים חחחמשמיצים בעיקר מהרושם שנוצר לMSI בעקבות אייבוריאין לכך בכלל בסיס המוצרים של MSI מעולים.
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים מחבר אז אתה ממליץ על ה MSI ? ההבדל הוא 70שח לטובתו 390 שח לעומת הגיגה 460 בכל מקרה ההפרש הכספי זניח כאן
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים למה החנויות הרציניות לא מוכרות את הלוחות אם של MSI ? הוא זול מדי ?אוי זה מצחיק, היתרון המהותי של P45 על P43 זה שיש לו 2 PCIE כפול 16, ובלוח הזה סירסו אותו לאחד כמו ב P43 ?!? כנ"ל לגבי 2 כרטיסי רשת ב P45 ופה יש אחד ? מה בדיוק P45 בלוח הזה...
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים למה אתה נטפל ללוח המסכןלמה P5Q לא מסורס כדבריך?ומה הקשר 2 כרטיסי רשת?ממתי זה נהיה סטנדרט או ייחוד לצ'יפסט הזה?
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים קח את היותר זול לא בהכרח ממליץ על MSI יש לי את הלוח ויש בו רק יציאת PCIE אחת ! אין הבדל שבאמת משמעותי מהP43
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים אני הייתי בדיון ההוא, ואני אחד מאלה שאמרו שהמחיר של הלוח של MSI מרים אצלי גבה. ובכן, לפי מה שראיתי באינטרנט המחירים הזולים םה בעיקר בארץ, ובעיקר בחנויות שמייבאות את המוצרים של MSI.בחו"ל המחיר של הלוח הזה לא רחוק מלוחות דומים של GB.בעיקרון, הלוח בסדר. אני בכל מקרה עדיין הייתי מעדיף לקנות מחנות אחרת לוח אחר, כי בכל זאת, הוא נמכר בעיקר באייבורי וKSP והם לא נחשבים אמינים או משהו כזה...זאת הדעה שלי, ואני יודע שיש אנשים יתווכחו איתה, ואתה מוזמן להקשיב לי, או להם.תתחדש, בכל מקרה
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים המחיר שלו היה נמוך גם בפוקספיסי.. לאחרונה הם העלו את המחיר שלו.והלוח בסדר גמור.. אתם מגזימים.
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים מחבר בסהכ רוצה לדעת באם הלוח הזה טוב ואמין כמו גיגהבייט או אזוס ..בוא נגיד שאני מביא אותו מחול ולא קונה באייבורי או קי אס פי, גם אז המתנגדים כאן היו מתנגדים?
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים בסהכ רוצה לדעת באם הלוח הזה טוב ואמין כמו גיגהבייט או אזוס ..בוא נגיד שאני מביא אותו מחול ולא קונה באייבורי או קי אס פי, גם אז המתנגדים כאן היו מתנגדים?אין שום דבר רע באייבוריאני פשוט ממליץ לך לא להתלהב מהעובדה שזה P45 בגלל שאין בו CF ולכן לך על הזול יותר בכל מקרה.
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים MSI אחלה של חברה בעולםבעניי אולי יש כאלה שיגידו שלא ... וזה יעורר פהספאםאבל אני חושב שהם הרבה יותר טובים מג'יגבייטשלרוב מתפגרים אחרי 3 שניםם....ראיתי יותר ג'יגבייט תקולים מאשר MSIשדרך אגב עדיין לא יצא לי ליראות אחד שהוא תקול..ובמקרה אתמול קניתי לוח שלהםחח בלי בדיקה אפילו כי אני סומך על החברה כולכךהגעתי לבית הלוח עבד בובה
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים לדעתי הMSI P45 NEO-F זה מציאה. בפחות מ400 שקל אתה מביא לוח עם תמיכה בPCI E 2, תמיכה ב16GB, מעולה לOC, מה צריך יותר מזה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.