עבור לתוכן

רוצה לקנות רמקולים למחשב 2.1, תקציב 400 ש"ח ~

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

שוב שלום!

ביררתי בכמה חנויות, ואין את הרמקולים האלו במלאי (את ה-VS4121). בפנדה אמרו לי שחסר אצל היבואן וייקח חודשיים, במקום אחר אמרו שבוע בערך. לא יודע מי צודק...

רציתי לדעת האם יש עוד המלצות לרמקולים שמתאימים לדרישותיי?

אני שוקל גם את ה-VS2421, אך מביקורת ברשת קראתי שיש להם בעיה של רעשי רקע, אך למרות זאת ראיתי את הדגם הזה מומלץ פה בדיונים רבים בנושא. מישהו יכול לשפוך אור על הנושא?

פורסם
  • מחבר

יש פה את ה - Z4 של LOGITECH במחיר טוב, מה דעתך עליהם ?

כמה דברים:

לא משתגע על הצבע הלבן.

רק שנה אחריות.

צריכים לקחת בחשבון את תוספת המשלוח (אני מניח כ-40 ש"ח פחות או יותר) ואז זה כבר יוצא יקר.

אבל תודה על ההצעה :)

פורסם

שוב שלום!

ביררתי בכמה חנויות, ואין את הרמקולים האלו במלאי (את ה-VS4121). בפנדה אמרו לישחסר אצל היבואן וייקח חודשיים, במקום אחר אמרו שבוע בערך. לא יודע מי צודק...

רציתי לדעת האם יש עוד המלצות לרמקולים שמתאימים לדרישותיי?

אני שוקל גם את ה-VS2421, אך מביקורת ברשת קראתי שיש להם בעיה של רעשי רקע, אך למרות זאת ראיתי את הדגם הזה מומלץ פה בדיונים רבים בנושא. מישהו יכול לשפוך אור על הנושא?

ערב טוב.

ביררת אם לKSP ואייבורי יש את המערכת VS4121?

במידה ואין להם, קח את הVS2421 בראש שקט, כבר חודשים שאנשים לא מעלים ת נושא בעיות רעשי הרקע. למה? לטעמי אלטק הוציאו עשרות אלפים של המוצר וכנראה פתרו את הבעיה הזו. הבעיה הזו הייתה נפוצה בתחילת הדרך של המוצר.

דרך אגב, כפי שאמרתי קודם, לאחי יש את הרמקולים בבית (קניתי לו אותם ביום שני לפני שבוע) ואין אף רעשי רקע.

מומלצים.

פורסם
  • מחבר

קרה לי דבר מוזר... פתאום הרמקולים הישנים שלי חזרו לעבוד... בהתחלה חשבתי שזה בעיה של מגעים כי חלק מהזמן הם עבדו וחלק לא, אבל כעת, לא משנה כמה אני מנסה לשחק עם החוטים, הרמקולים עובדים טוב, אז לפחות כרגע אני משהה את הקנייה של רמקולים חדשים.

לפני שהרמקולים הסתדרו, מצאתי לפחות חנות אחת עם ה-VS4121, אבל במהלך שיטוטי ברשת, ראיתי את הדגם הקודם והמומלץ מאוד, את ה-ATP3E, וראיתי שבאתר של קרט הוא מופיע (מישהו פתח על זה הודעה), ולכן, אם אקנה רמקולים בסופו של דבר, אני אחפש גם את הדגם הזה...

בנוגע ל-VS2421, הם נראים לי אחלה של רמקולים, וגם יותר זולים, ומכיוון שאני לא עושה בהם שימוש כזה נרחב ומקיף, אולי אשקול ללכת עליהם (במידה והרמקולים הנוכחיים ילכו פייפן לבסוף...), אך אצטרך להיות בטוח כי אין את הזמזום שקראתי עליו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים