עבור לתוכן

המעבד החזק ביותר שניתן לשים ב-P5GC-MX ב-900 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום, לאחרונה רכשתי כרטיס מסך מסוג GTX260 אבל בגלל המעבד החלש יחסית שיש לי אני לא מקבל את מלוא הביצועים ממנו לכן חשבתי להחליף מעבד(לא מתעסק עם אוברקלוק-לא מבין בזה 100% אז אני לא מעדיף להתעסק).

לוח האם שלי הוא מסוג P5GCMX וזה אחד מלוחות האם הזולים והפשוטים שקיימים היום בשוק ובחוברת שלו ראיתי שהוא תומך במעבדים מסוג core 2 duo וכל מיני חד ליבתיים אבל לא ראיתי ברשימה מעבדים בעלי 4 ליבות או אקסטרים. אז חשבתי לשים לו את המעבד הדו ליבתי החזק ביותר לפי מסגרת התקציב-(900 ש"ח) וראיתי בקטלוג של סקייפיסי

את E8400 BOX עם מהירות של 3GHZ. אין סיבה שהוא לא יתאים נכון?

חוץ מזה חשבתי על אופציה אחרת- לחכות שהמחירים של לוחות האם ומעבדי ה-CORE I7 יירדו ואז להחליף את כל העסק(כמובן שאז מסגרת התקציב תגדל אבל נכון לעכשיו התקציב הוא 900 ש"ח- השאלה היא כמה זמן יהיה צורך לחכות)

אז על מה אתם ממליצים?

פורסם

http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx?SLanguage=en-us&model=P5GC-MX

כפי שאתה רואה הE8400 יעבוד עם עדכון ביוס- הבעיה שזאת גרסאת BETA משמע יש סיכוי לאי יציבות...

ההמלצה שלי תלך מקסימום על E7200 שהוא לא פחות טוב.

כמובן שהכל שאלה של תקציב

פורסם

אני די בטוח שהמעבד לא מגביל יותר מידי, ואוברקלוק ישפר את המצב פלאים.

פורסם

כמו שידידי מלמעלה אמר המעבד הזה ממש לא גרוע ואני חושב שאם תחקור קצת תראה שאוברקלוק זה לא איזה חיה רעה אלא דבר מאוד פשוט ומאוד קל..

וכל הסטיגמות של לשרוף מעבדים וכ'ו - לא נכונות בעליל.

בכל מקרה, תעשה מעט אוברקלוק(אני לא אומר לך להשתגע)

תעלה אוברקלוק לאיזור ה3GHZ ואם לא.. גם 2.5 יספיק לך הלוח שלך לא משהו אבל לאוברקלוק בינוני ומטה הוא יספיק..

גם בסטוק המעבד שלך מספיק חזק עדיין ואני לא חושב שהצוואר בקבוק הוא עד כדי כך גדול שאתה צריך להחליף אותו לבינתיים...

פורסם
  • מחבר

אז אתה יודע למה יש לי קטיעות מעצבנות במשחקים כמו GEARS OF WAR שאמור לרוץ על ההגדרות הגבוהות ביותר ברזולוציה של 1680-1050 עם כרטיס מסך כמו שיש לי? בעיני החשוד המיידי הוא המעבד שאחראי לכל זה וזה גם מה שאמרו לי בפורום של הכרטיסי מסך.

פורסם

Gears Of War

יש קטעיות מעצבנות לכולם לא רק לך, זה המשחק שעבר פורט מ XBOX וקצת נדפק להם כנראה במהלך זה.

גם אצלי, זה עובד חלק לגמרי 1680-1050 עם כרטיס 8600GT ועדיין יש תקיעות, ומעבד חלש משלך עם אוברקלוק ל 2700...

בקיצור, זה לא המעבד במשחק הזה, יש לך מעבד לא רע ועם אוברקלוק הוא ישתפר פלאים.

אם אינך מתכוון לעשות אוברקלוק במליון האחוזים, רכוש מעבד חדש עפ"י המלצות החבר'ה.

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

טוב נעשה אוברקלוק, אבל..

בואו נאמר שקצת הגזמתי והעסק נכשל, מהם הדברים שיכולים להינזק, רק הלוח אם או המעבד? כי אם זה רק שניהם אז אני אחליף בכיף את כל העסק למשהו הרבה יותר טוב, אבל אני באמת לא מעוניין שיקרה משהו לכרטיס מסך שהשקעתי בו לא מעט אז האם יש לי מה לדאוג בקשר לכרטיס מסך?

פורסם

כמו שסטינגר אמר, הסיכוי שמשהו ינזק מOC הוא די אפסי. בערך כמו הסיכוי שיפול עליך פסנתר כנף עכשיו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים