פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים יש לי את הבעיה זאות כבר כמעט חודשיים... בזמן שאני משחק הכרטיס פשוט מוריד את מהירות השעוןלמשל במשחק FAR CRY 2 רוב המשחק רץ סבבה אבל בחלק מהמקומות הכרטיס מתחיל להריד CLOCKS אחרי כמה שניות זה חוזר למצב רגיל אחרי חצי דקה אותו סיפורבCRYSIS WARHEAD ביכלל, לגמרי אי אפשר לשחק במשחק, כול תזוזת עכבר באמצע המשחק הקולקים יורדים וכמוון גם ה FPS צונח למטע וזה לא זה שהכרטיס לא מספיק חזק בשביל המשחק או שיש לי צוואר בקבוק או משהו כזה כי אני רואה שהכרטיס מפעיל את המשחקים לגמרי סבבה אם לא להזיז את העכבר המשחק על 25+ FPS, על V.HIGH או איך שלא קוראים לזה ב WARHEAD, ניסיתי להוריד גראפיקה ל GAMER אותו סיפור...אפילו על MEDIUM זה קורהיש משחקים שזה קורה פחות אבל לרוב זה קוראה ברובםהכרטיס הוא HD3870בדקתי מה קורה ב 3DMark06 ו VANTAGE וכול התוצאות סבבה לגמריטומפרטורות לא עוברות את ה 70-75 מקסימוםדרייברים גרסה 8.10 אם ה FC2 HOTFIXבקיצור מה אני עושה אם זהיש מצב הכרטיס פגום?
פורסם 2008 באוקטובר 2617 שנים לא. זה ביגלל הכרטיס שלך שלא מצליח להוריד תטמפרטורה לגבול הנורמלי ביגלל זה יש לך קלוקים ירודים, פיתרון לעלות את סיבוב המאווררים ל100 אחוז קצת רואש אבל קר יותר או ליקנות קירור איכותי לכרטיס מסך אמור לעלות בסביבות ה180 שקל
פורסם 2008 באוקטובר 2617 שנים מחבר לא. זה ביגלל הכרטיס שלך שלא מצליח להוריד תטמפרטורה לגבול הנורמלי ביגלל זה יש לך קלוקים ירודים, פיתרון לעלות את סיבוב המאווררים ל100 אחוז קצת רואש אבל קר יותר או ליקנות קירור איכותי לכרטיס מסך אמור לעלות בסביבות ה180 שקל הטמפרטורה לא עולה על 70 גם במעמץ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.