פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים בחודש חודשיים האחרונים אני נתקל בתופעות כמו בתמונה, או פסים דקים בצבעים שונים שממלאים את המסך או חלקו, לפעמים המסך מתמלא בפסים צבעונים ואז הרקע שחור וחייבים לעשות ריסטרט למחשב. התופעה אינה מתרחשת דווקא כשמאמצים את הכרטיס ויכולה להתרחש בכל רגע נתון וללא סיבה מיוחדת. הכרטיס מעולם לא עבר OC הוא לא מתחמם ( סביב ה 50 מעלות ) והמאוורר תקין. כרגע עקב התרחשות התופעה, פירקתי אותו ניקיתי אותו וחיברתי מחדש, גם הבטתי בו ולא ראיתי שינויי צבע או התנפחות, לכן כרגע הוא עובד תקין, עד לפעם הבאה, הבעיה היא שזו לא הפעם הראשונה שפירקתי וניקיתי אותו וסביר להניח שהתופעה תחזור על עצמה מתי שהוא בהמשך, המפרט שלי הוא בדיוק כפי שרשום ללא שום שינוי. בקיצור, האם הכרטיס הזה הוא בסוף דרכו ( הוא בקושי בן שנתיים )? תודה.
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים יש לך אפשרות להרכיב את הכרטיס במחשב אחר?ככה נוכל למקד יותר את הבעיה.*תשנה בבקשה את הכותרת.("הכרטיס מסך מציג לי ארטיפקטים ללא סיבה ובאופן אקראי")
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים מחבר אין לי ממש אפשרות לבדוק על מחשב אחר, מה שבטוח הוא שהמסך לא הגורם לבעיה.האם ישנה אפשרות שלכלוך יגרום לבעיה הזו?
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים נראה לי שהכרטיס שלך מתחמם, תבדוק אם המאורר שעליו עובד או אם הוא מלא אבק. במקרה דומה אחר יכול להיות שהמשחה הטרמית שלך התייבשה.
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים מחבר נראה לי שהכרטיס שלך מתחמם, תבדוק אם המאורר שעליו עובד או אם הוא מלא אבק. במקרה דומה אחר יכול להיות שהמשחה הטרמית שלך התייבשה.כפי שציינתי קודם אין בעיית התחממות ומבחינת אבק, היה אבל לא הרבה וניקיתי, גם המאוורר תקין, אני התכוונתי יותר ללכלוך שאולי היה תקוע על החריץ בלוח האם, שאליו מכניסים את הכרטיס.דבר נוסף, כמה אבק צריך להיות בתוך הכרטיס ועל המאווררים שלו, כדי שזה יגרום לבעיה כזו, בהנחה בכלל שזה יכול לגרום לבעיה מהסוג הזה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.