פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים ראשית אני כמעט בטוח שזו בעעית חומרה.יש לי מחשב :p4 3ghzmotherboard msi 915p comboהבעייה הינה עם הכרטיס קול. התקנתי אותו עם דרייבר שבא ביחד עם המחשב.כאשר אני מעלה חלונות יש צליל של הפעלת החלונות אך לאחר מכן כאשר אני רוצה לפתוח קבצי מוסיק למיניהם מופיעה הודעת שגיאה כאשר התקן הרול לא זמין . יש איתו בעיה אני יודע שזה לא קודקים ואני יודע שזה הדרייבר הנכון ניסיתי גם כרטיס קול חיצוני של קריאטיב שאני יודע בוודאות שהוא עובד ועדיין הייתה הבעייה על כן אני שואל : איפ הבעיה ואיך פותרים אותה ?תודה רבה לכל העוזרים
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים אני לא חושב שזה לוח אם אולי הכרטיס קול המובנה מת תנסה לשים כרטיס חיצוני בהתחלה
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים ניסיתי גם כרטיס קול חיצוני של קריאטיב שאני יודע בוודאות שהוא עובד ועדיין הייתה הבעייה
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים תנסה לאפס ביוס, אולי קיימת התנגשות של IRQ.מעבר לזה, לדעתי זאת בעיה במערכת ההפעלה.
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים מחבר ניסיתי לאפס את הביוס זה גם לא עזר חשוב לציין שכשהתקנתי את מערכת ההפעלה הכרטיס קול עבד אך כאשר הזזתי את המחשב לחדר אחר פתאום הוא מת לי זה היהה ממש מוזר
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים מחבר הכל בוצע וזה לא עזר אני אנסה לפרמט ולנסות את ההתקנה שוב רק למען הסר ספק ואני אעדכן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.