פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים שלום לכולםקניתי דיסק קשיח חיצוני WD 500 עם חיבור USB.אני רוצה להעביר אליו לאיחסון חומרים אולם כשאני מנסה להעביר סרט שערכתי בפורמט AVI שגודלו מעל 3 ג'יגה, הוא לא מאפשר לי לעשות זאת (חומרים כאלה שגודלם עד כ- 2.5 ג'יגה הוא כן מאפשר). אני מקבל הודעה כלשהיא על חוסר מקום או משהו כזה.למה?תודהדני
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים תבדוק באפשרויות, כנראה יש שם איזושהיא הגבלה, אלוי משו בסגנון זה שהוא מעביר את המידע קודם לבאפר כל שהוא ואז לכונן, אז גודל הבאפר מוגבל. תחפש באפשרויות של הכונן...
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים גודל באפר מוגבל? נו באמת... אם אתה לא יודע אז פשוט אל תענה.תפרמט את הכונן הקשיח ל-NTFS, או שתמיר את מערכת הקבצים ל-NTFS. ישנה הגבלה במערכת קבצים FAT32 לגודל קובץ.
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים ערוך בבקשה את הכותרת לפי חוקי הפורום:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=301391.0ערוך את הכותרת כך שתצביע על הבעיה שיש לך, שאתה לא יכול להעביר קבצים מעל גודל מסוים.בתוך "המחשב שלי" קליק ימני על הכונן המדובר- ושם תבחר Format. ובחלון החדש תבחר NTFS.עדיפות שלא יהיה מסומן V ב-Quick format, אם יש לך זמן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.