פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים אין לי מושג למה אבל אתמול כשהדלקתי את המחשב הוא צפצף 4 פעמים ולא נדלק רק אחרי משהו כמו 8 ריסטים +- הוא עולה כרגיל... אין לי מושג ממה זה נובע.פירקתי כרטיס מסך ניקיתי והחזרתי ועדיין אותה תופעה.. התוכלו לתת לי קצה חוט?
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים יכול להיות :1) תבדוק אם המעבד יושב כמו שצריך והמאוורר שלו עובד כראוי - אפשר לבדוק טמפ' במעבד יש הקרבה תוכנות או פשוט דרך הביוס 2) זכרונות דפוקים - לבדוק אם memtest או שכל פעם תשים זיכרון אחד אחד עד שתימצא את הבעייתי אם זה לא שתיהם
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים מחבר עם אני לא טועה הצפצוף הראשון הוא ארוך מהאחרים וה3 שאחריו יותר קצרים ממנו.
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים מחבר יש אפשרות לבדוק זאת לעומק?האמת היא שהפרדתי את הגוף קירור מהכרטיס לפני כחודשיים והחזרתי בלי להחליף משכה(לא ידעתי,מישהו מהפורום הטעה אותי בכוונה כדי לעשות את זה).יכול להיות שזה קשור?
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים יכול להיות.אם יש לך כרטיס מסך ספייר, תנסה איתו, במקביל, אם יש ברשותך מחשב נוסף, נסה לשים את הכרטיס החשוד עליו ולראות אם התופעה ממשיכה גם שם.
פורסם 2008 בנובמבר 917 שנים מחבר עדכון:קניתי AC TWIN TURBO והרכבתי אותו על הX1800.המחשב מסרב להידלק, גם אחרי אין ספור ריסטים הוא לא נדלק...שמתי FX5200 במחשב במקום הX1800 והצפצופים ממשיכים.גם זכרון החלפתי ל1GB במקום ה2X512 שהיה לי ועדיין לא עוזר ,הצפצופים נמשכים.מסרתי את המחשב למעבדת KSP לתיקון ולבדיקה עלות כוללת של 150 שקלים,משם קניתי את המחשב ובגלל זה לקחתי לשם.מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה עם זה לא הכרטיס מסך ולא הזיכרונות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.