עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

בעיה בהפעלת וידאו בקודק x.264

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי בעיה בהפעלת קובץ וידאו בקודק x.264 (אני מקווה שאני צודק בזה) והפורמט שלו הוא mkv.

איך אני פותר את הבעיה הזאת, או פשוט מאיפה אני מוריד את הקודק הזה?

פורסם

באיזה ישום להפעלת הקובץ אתה משתמש ?

אם זה ישום שדורש קודקים ממולץ שתנסה תחלופות כמו VLC שהיא האולר השווצרי להפעלת קבצי מדיה או את המעודפת עליי KMP .

תוכל ל"גלגל" בגוגל עליהם או להוריד אותם מכאן http://filehippo.com/software/multimedia

אני בכול אופן לא ממליץ להתקין את חבילות הקודקים שמסתובבות ברשת בשל סיבות שליליות רבות אשר הם משפיעות על המערכת וכן התנגשויות רבות.

שחכתי להוסיף כי לשני ישומים אלו [glow=red,2,300]לא נחוץ שום "קודק"[/glow] והם לא איכזבו אותי לעולם.

פורסם
  • מחבר

אני משתמש ב-BS player ואני מאוד מרוצה ממנו.

רק כדי להיות בטוח, בתוכנות שציינת אפשר להגדיל/להקטין, לשנות מיקום של כתוביות וכו'?

פורסם

אני משתמש בקודק הזה - x264.nl. איתו סרטים ב-1080P עובדים טוב יחסית על Athlon x2 3800.

ל-VLC לא הספיק המעבד הזה לניגון סרטים ב-FULL HD.

פורסם

אגב הוא כבר משולב בVLC אך כנראה מוגדר בצורה שונה, כנראה לעיבוד ברמה אשר מאמצת את המעבד שלך יותר. :nixweiss: {[glow=red,2,300]רק השערה[/glow]}.

נסה לשלב את KMP עם coreavc למעבד כמו שלך {למרות שהוא מתאים אולי הבעיה נעוצה בכרטיס מסך שלך שלא תומך כל כך טוב בתכני HD.

במחשב הישן שלי עם מעבד חלש יותר {3500} ובעל כרטיס 9600XT AGP {כן ישן אך עובד עדין כמו גדול } כול תכני הHD 1080P עובדים ללא שום בעיה לכן

הפכתי אותו למחשב סלוני וכל זאת מתאפשר בשילוב של "קודק" שיכול להפיק ממעבד קשיש זה את המירב {וגם מהכרטיס מסך שלא תומך כלל בתכנים אלו } .

המלצה שלי השילוב של :

KMP +AVC = למחשב חלש יחסית

KMP או VLC = למחשב מעט מודרני :P

או... וכן אפשר לקבוע היכן יהיו הכתוביות {אפשר להגדיר זאת מיד לאחר ההתקנה של התוכנה {בגרסאות 1431 ומעלה } באשף ההתקנה }

תהנה.... ;D

פורסם

לדעתי ל-VLC יש קודקים משלו לכל סוגי הפורמטים, בגלל זה הוא לא ניגן לי X264 כמו שצריך כש-Media Player Classic עם קודק מ-x264.nl עובד יפה.

לפי הבנתי תמיכת כרטיסי מסך בהאצת וידיאו מתבטאת אך ורק בהאצת H264 ולא X264. אז לא משנה איזה כרטיס מסך יש במחשב כי בכל מקרה המעבד יעבד את כל המידע לבדו.

ולגבי COREAVC - הוא לא קודק חינמי בשונה מ-x264, ואני גם לא בטוח שהוא יכול לנגן קבצי X264.

פורסם

...

פורסם
  • מחבר

אני משתמש בקודק הזה - x264.nl. איתו סרטים ב-1080P עובדים טוב יחסית על Athlon x2 3800.

ל-VLC לא הספיק המעבד הזה לניגון סרטים ב-FULL HD.

מאיפה הורדת אותו?

חיפשתי בגוגל את הקובץ הזה ומצאתי אתר שאפשר להוריד אותו מממנו. הורדתי, הפעלתי וזה פתח את הדוס לחצי שניה וזהו (עדיין אין קול כשאני מנסה לנגן את הקובץ).

מה אני צריך לעשות כדי לשמוע גם את הסאונד בקבצים כאלה?

פורסם

הכוונה הייתה קודק מאתר x264.nl. כנס לשם, בחלק התחתון יש 3 דברים תחת קטגורית DECODER, תוריד אותם ותתקין אותם.

אם אחרי זה יש רק וידיאו בלי סאונד תוריד קודק בשם AC3FILTER.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.