פורסם 2008 באוקטובר 2817 שנים הוא עושה את זה לצורך הדגשה כדי שתשימו לב לדבריויש מישהו שסיים או בשלבי סיום של המשחק ויכול לתת חוות דעת עליו?אני מתלבט אם לקנות אותו כשיגיע.תקרא את הדיון הזה ותסיק מסקנות
פורסם 2008 באוקטובר 2817 שנים יש מישהו שסיים או בשלבי סיום של המשחק ויכול לתת חוות דעת עליו?אני מתלבט אם לקנות אותו כשיגיע.אני סיימתי ! המשחק נחמד בהתחלה ואז חוזר על עצמו ולא כיפיאל תקנה !
פורסם 2008 באוקטובר 2817 שנים אני סיימתי ! המשחק נחמד בהתחלה ואז חוזר על עצמו ולא כיפיאל תקנה ! +1פשוט לא שווה את זהתעשה לעצמך טובה ותשמור את הכסף למשחקים של נובמבר
פורסם 2008 באוקטובר 2817 שנים יש מישהו שסיים או בשלבי סיום של המשחק ויכול לתת חוות דעת עליו?אני מתלבט אם לקנות אותו כשיגיע.תשמור את הכסף.אישית ספרתי שבע משחקים שהולכים לצאת בשנה הקרובה ואני בטוח בטוח הולך לשחק בהם, תחשוב לעצמך גם איזה משחקים באמת תרצה לקנות ותהנה.
פורסם 2008 באוקטובר 2817 שנים המשחק הזה עובד טוב למרות התלונות הראויות, הוא מתעלה על דומים לו בשוק (WARHEAD ו COD4 בלבל משלהם), אבל יש בו מן העניין. כמובן שאני עם צ'יטים אז זה פחות מעצבן וברוך השם - סוף סוף משחק ב DX10 שרץ טוב יותר מ DX9. אני מריץ הכל על V.HIGH ב 1680*1050 עם AAX2 וה FPS לא צונח מ-25.
פורסם 2008 באוקטובר 2817 שנים דעתי זה ש25 זה נמוך אבל אם זה כיף לך אז למה לא..אני בנאדם של גיימפליי אז מבחינתי FC2 אפילו לא מתקרב לGP של COD4
פורסם 2008 באוקטובר 2817 שנים חבר'ה התחלתי את המשחק ופשוט אין לי מושג מה עושים ואני לא מבין מה המשימות בכלל אני כל היום רק נוסע ומגיע למוצבים וזה משעמם ונמאס.. מה אני אמור בכלל לעשות במשחק? למי עליי להגיע? כי קראתי שיש במשחק מלא משימות ודברים שאני בכלל לא ראיתי עד עכשיו..
פורסם 2008 באוקטובר 2817 שנים דעתי זה ש25 זה נמוך אבל אם זה כיף לך אז למה לא..אני בנאדם של גיימפליי אז מבחינתי FC2 אפילו לא מתקרב לGP של COD4הוא גם אמר שCOD4 וWARHEAD הם ברמה משלהם ושהם יותר טובים מFC2(הוא התכוון בלבל=a level)העין אם אני לא טועה לא קולטת יותר מ30 ככה שאם אני לא טועה גם לא צריך יותר מזה.והתחלתי לשחק היום,המשחק מסתמן כנחמד אבל שכחתי לשמור והלכה לי איזה שעת משחק שאין לי ממש כוח לחזור עליה :-\
פורסם 2008 באוקטובר 2817 שנים תקשיבו יש לי בעיה עם המסך,מזערתי את המשחק ואז המשחק עכשיו פועל אבל על מסך קטן ואני לא יכול לשנות בחזרה למסך מלא...איך מסדרים את זה? תודה
פורסם 2008 באוקטובר 2817 שנים טוב, תודה על התגובות, נראה לי אני יורד מהמשחק הזה, כולם אומרים שהוא חוזר על עצמו יותר מדי וגם המשחקיות לא נראית כזאת בשמים, רק ליסוע בגונגלים כל כך הרבה בשביל משימה ... חבל, בניתי על המשחק הזה הרבה. לא נורא, אפשר לסיים את קרייסיס עוד פעם.
פורסם 2008 באוקטובר 2817 שנים חבר'ה התחלתי את המשחק ופשוט אין לי מושג מה עושים ואני לא מבין מה המשימות בכלל אני כל היום רק נוסע ומגיע למוצבים וזה משעמם ונמאס.. מה אני אמור בכלל לעשות במשחק? למי עליי להגיע? כי קראתי שיש במשחק מלא משימות ודברים שאני בכלל לא ראיתי עד עכשיו.. מישהו יכול להסביר לי מה לעשות במשחק?!?!?
פורסם 2008 באוקטובר 2817 שנים מה כל כך מסובך כבר, לך לעיר וכנס לאחד הבניינים של הFACTIONS ושם כבר יתנו לך משימה אם אין לך ידע בסיסי באנגלית זה כבר בעיה שלך
פורסם 2008 באוקטובר 2917 שנים אבל מה אתה מתעצבן?יש לי ידע בסיסי אבל אני לא מבין כל דבר שרשום ...איפה זה ה"עיר" ומה זה אחד הבניינים של ה-? FACTIONSאני רק יודע שכבר הייתי בחדר עם בן אדם אחד והוא דיבר איתי מאז לא ראיתי אותו יותר וגם במפה אני לא מבין לאן אני צריך ללכת יש לי רק סימון אדום והלכתי למקום המסומן עשרות פעמים ואי אפשר להכנס לבית (מקום שנקרא מיקי'ס)אז אני לא מבין מה צריך לעשות..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.