עבור לתוכן

צריך המלצה לרמקולים

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין ברמקולים, התקציב די משתנה

500 ש"ח עבור 2.0 או 2.1 (רצוי 2.1)

במידה ואתם תוכלו להמליץ על 5.1 שיתאימו לחדר התקציב הוא עד 1000 (במידה ויהיה שיפור משמעותי ומהותי ממערכת 5.1 ב500 ש"ח)

השימושים העיקריים הם:

1 - מוזיקה (עיקרי)

2 - משחקים (COD4 וCRYSIS לפעמים וכאלה, לא משהו שחשוב לי יותר מידי הסאונד, CS רק עם אוזניות אז הוא לא משנה)

אם אתם תציעו 2.0 אני מבקש שתסבירו למה הוא עדיף על 2.1, כי אני מעדיף באס (אני אוהב את הקטע של הבאס)

אני לא אדם שמחפש מצויין++, אני אספתק בטוב+ למשל, כך שאין טעם להציע למשל 2.0 ב1000 ש"ח בשביל איכות לא מהעולם הזה, כי אני לא חושב שאני מוכן לוותר על עוד 500 ש"ח מכיסי בשביל כך

העליתי כמה תמונות מהחדר כדי שתהיה פרספקטיבה טוב יותר על החדר, וגם מידות גסות במעט (20 ס"מ +-) שצולמו (סרטוט)

http://www.upfree.net/5278212

קובף RAR שמכיל בתוכו את התמונות

הX בסרטוט הוא המחשב, הצד הימני הוא החלון, השמאלי הוא הארון והתחתון המיטה עם התמונה של הסוסים מלמעלה (פאזל Tongue), החור שאתם רואים בפינה השמאלית למטה זה בגלל ששם יש דלת (הכניסה כאילו) ואין איך לתלות

אם אתם מציעים 5.1 עם מאריכים, שמעתי זה הורס את האיכות, זה נכון? והאם אני באמת יכול להשתמש בזה בלי לפחד לאיכות ירודה?

עוד משהו ל5.1 - איך אתם מציעים לי לתלות את הרמקולים שהצעתם (במידה והצעתם), אחרי שהתסכלתם על החדר ועל המידות? (בלי שהכבלים ישארו תלויים באוויר, לקחת בחשבון שיעברו על הקיר אז הוא יהיה ארוך יותר ממה שהוא באמת)

תודה ענקית ענקית ענקית ענקית ענקית לעוזרים, וגם לאלה שפשוט קראו ולא יודעים לעזור

נ.ב

אני עכשיו עם איזה רמקולים של WINNER משהו מסריח, עד כמה אני ארגיש את השיפור?

אצל קרובת משפחה שלי יש משהו שדומה לSBS330 או SBS350 אז אם אתם יודעים איך הם לעומתם זה יעזור

ובבקשה לא סתם להביא רמקול וזהו, אני צריך איזה רקע עליו כי אם יביאו לי עשר רמקולים אני לא אדע איך לבחור

ובינתיים אני חושב שה5.1 מיותר, כי הוא לא יתאים לחדר, אז עדיף שתלכו בכיוון 2.1 עד 500 ש"ח

אני חושב על הVS2421, אבל מישהו הציע Z-4 שיקרים כמעט פי 2, איך הם? (עדיין בתקציב)

פורסם

JBL Creature II .

המומלץ ביותר בתקציב.

תרגיש שיפור ניכר בין הג'נרים שיש לך כעת לאלו.

אני שלשום החלפתי לאחי (בהפתעה) רמקולים מג'נריים לVS2421.

ההבדל? עצום. שמיים וארץ.

אם זה מבחינת סאונד, מראה הרמקולים, ההרגשה .

פורסם

אני גם יכול להמליץ לך על הJBL Creature II

קניתי אותם גם לפני כמה ימים אחרי עצה מאופיר שהגיב מעלי ואני ממש מרוצה :)

רמקולים מצוינים למחיר (389 ש"ח סך הכל) והם יפציצו לך ת'חדר!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים