פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים שאני משחק grid אחרי כמה דקות נתקע המסך והופך לשחור/ירוק/אפור/לבן ועוד ויש לופ של המוזיקה [מן טררררררר כזה]אז החלטתי לבדוק אם זה מהכרטיס מסך והורדתי atitool בשביל לבדוק את הכרטיס בזמן עומסשאני נכנס לתוכנה אני רק לוחץ על max core והמחשב עושה ריסט לבד מה זה יכול להיות ?תודה
פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים דבר ראשון, תנשום אוויר.אחרי שעשית את זה, תשנה כותרת.ולבסוף - תן את המפרט שלך ותסביר כמו בן אדם על מנת שכולם יבינו.
פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים מחבר דבר ראשון, תנשום אוויר.אחרי שעשית את זה, תשנה כותרת.ולבסוף - תן את המפרט שלך ותסביר כמו בן אדם על מנת שכולם יבינו.חח צודק אחי שיניתיהמפרט:מעבד - E8400לוח אם - Gigabyte EP43 DS3Lכרטיס מסך - Club3D HD4850ספק - FSP Blue Storm II 400W
פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים בדקת מה הטמפ' של הכרטיס?הכרטיס נמצא כרגע ב-OC?*בקשר לעניין עם ה-"Find Max Core": תנסה להתקין גירסה אחרת של הדרייברים(חדשים יותר/אומגה)מחיפוש קצר ברשת - היה עוד מישהו עם בעיה זהה לשלך, ולאחר החלפת הדרייברים הבעיה חלפה.
פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים מחבר בדקת מה הטמפ' של הכרטיס?הכרטיס נמצא כרגע ב-OC?הטמפ' במנוחה 40 מעלות ובמאמץ אני לא יודע כל כך יודע אבל שאני ממזער משחק למשל אז 57הכרטיס לא בOCבקשר לדרייברים זה קורה גם עם 8.9 וגם עם 8.10 מזה אומגה ד"א ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.