פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים היי!כרגע יש לי מערך רייד 0 עם ארבעה הרדיסקים של 500GB.אני רוצה להחליף מחשב, בין השאר לוח אם, ורציתי לדעת אם המידע ישרוד את המעבר לרייד 0 בלוח הבא...תודה!!
פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים זה תלוי אם יש בלוח ההוא אותו בקר RAID או לא. למשל במקרה שאתה משתמש בבקר ICH-R של אינטל:http://support.intel.com/support/chipsets/imsm/sb/CS-022435.htm
פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים זה תלוי מאודכמו שאמרו את זה אם זה אותו בקר על הלוח אם אז סיכוי סביר שלא יהיו בעיותאבל כמו כל מעבר מבקר רייד אחד לשני יכולים להיווצר בעיות. ממליץ לגבות את המידע בכל מקרה
פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים מחבר קודם כל תודה על התשובות!אשמח אם תוכלו לבבר עבורי את ההתאמה הזו מאחר ואני לא בטוח שאני יודע לחפש - הלוח אם שלי הוא :a8n sli premiume (amd nforce4)אני אעבור בטוח ללוח מבוסס אינטל core i7 - על הלוח הספציפי אני עדיין לא סגור...בקשר לגיבוי -זה דיי בעיה למצוא מקום לגבות 2 טרה של מידע ):בגלל זה אני רוצה להיות סגור על זה לפני החיבור מאחר וממה שאני רואה זה יכול להיות מסוכן למידע לעשות בוט למערכת אם זה באמת לא תואם...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.