עבור לתוכן

Core 2 Quad Q9550 או Phenom Quad-Core 9950

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אבל איפשהו אני ראיתי באינטרנט שהיה רשום שהQUAD CORE של אינטל הם לא באמת ארבע ליבות ואלה של AMD הם כן אבל אני לא זוכר איפה.

אתה בטוח שהם מרובעי ליבה אמיתיים? אולי יש לך הוכחה.

• תגובות 42
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כל הדברים האלה זה די שטויות, מה שקובע זה הביצועים תכל'ס.

ובביצועים, הם די שווים... (הQ6600 והפנום הזה)

פורסם

זה בדיוק מה שאני מנסה להסביר, שניהם מרובעי ליבה, לא משנה אם הם "מודבקים" או לא זה עניין שולי, מה שקובע זה ביצועים ולא שום דבר אחר.

פורסם
  • מחבר

טוב אתה צודק בקשר לזה שהביצועים הסופיים הם אלה שקובעים, בכל זאת מעניין אותי לדעת אם המעבד של אינטל הוא מרובע ליבות אמיתי או לא?

פורסם

לא, וזה לגמרי לא משנה (הדור הבא של אינטל, ה I7 שיוצא עוד חודש כן יהיה).

פורסם
  • מחבר

עכשיו אני עוד יותר בדילמה אם לחכות עוד חודש שיירדו מחירים ואולי אני אקנה את הi7 המשוכלל והחזק יותר או שאני אקנה כרגע את המעבד של אינטל וזהו, אני כבר באמת לא יודע מה כדאי.

פורסם

המעבדים של אינטל שיצאו כרגע יהיו מאוד יקרים, וגם החלקים שנלוים אליהם...

יש דיון ראשי בנושא, תקרא שם.

פורסם

יכול להיות שהפרש ההשקעה ב I7 יהיה לא פופורציונלי להפרש הביצועים שתקבל בחודשים הראשונים להשקה (במיוחד בארץ ולאור הזמינות ממפעלי הייצור).

פורסם
  • מחבר

אז לא כדאי לחכות לi7 וגם לא כדאי לקנות אותו כי כל ההשקעה של פלוס לוח אם מתאים וכל אלה תהיה יקרה, אבל גם לא כדאי לקנות עכשיו את Q9550 של אינטל פשוט כי יירדו המחירים אחרי השיווק של הi7 בעוד חודש בערך נכון?

פורסם

מאיפה לנו לדעת ? לפי דעתי בארץ יתמכרו את ה I7 במחיר מטורף במיוחד בחודשים הראשונים (גם בגלל בעיות זמינות) והדור הנוכחי של המרובעים לא ירד במחיר.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שלא תהיה לי ברירה ואני אצטרך לקנות את הQ9550 של אינטל אם לא שווה לחכות ואם אני רוצה כבר עכשיו מחשב ולא בעוד חודש או יותר.

זאת החלטה קשה כי יש לי AMD ועכשיו לעבור לאינטל זה צעד לא הכי קל.

פורסם

זאת החלטה קשה כי יש לי AMD ועכשיו לעבור לאינטל זה צעד לא הכי קל.

על מה אתה מדבר?למה זה צעד לא קל?!

פורסם
  • מחבר

זה צעד לא קל כי עד עכשיו סמכתי על AMD שהם יותר טובים ואני פחות סומך על הביצועים שאינטל תספק לי, על זה אני מדבר הבנת?

פורסם

מזל שיש אתרים וביקורות והשוואות ביצועים ולא צריך לסמוך :)

פורסם
  • מחבר

ברצינות אני מתכוון שלמרות שראיתי כל מיני ביקורות וכאלה אני עדיין לא מרגיש שאני במאה אחוז סומך על אינטל שהם באמת טובים יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים