פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים מחבר אבל איפשהו אני ראיתי באינטרנט שהיה רשום שהQUAD CORE של אינטל הם לא באמת ארבע ליבות ואלה של AMD הם כן אבל אני לא זוכר איפה.אתה בטוח שהם מרובעי ליבה אמיתיים? אולי יש לך הוכחה.
פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים כל הדברים האלה זה די שטויות, מה שקובע זה הביצועים תכל'ס.ובביצועים, הם די שווים... (הQ6600 והפנום הזה)
פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים זה בדיוק מה שאני מנסה להסביר, שניהם מרובעי ליבה, לא משנה אם הם "מודבקים" או לא זה עניין שולי, מה שקובע זה ביצועים ולא שום דבר אחר.
פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים מחבר טוב אתה צודק בקשר לזה שהביצועים הסופיים הם אלה שקובעים, בכל זאת מעניין אותי לדעת אם המעבד של אינטל הוא מרובע ליבות אמיתי או לא?
פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים לא, וזה לגמרי לא משנה (הדור הבא של אינטל, ה I7 שיוצא עוד חודש כן יהיה).
פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים מחבר עכשיו אני עוד יותר בדילמה אם לחכות עוד חודש שיירדו מחירים ואולי אני אקנה את הi7 המשוכלל והחזק יותר או שאני אקנה כרגע את המעבד של אינטל וזהו, אני כבר באמת לא יודע מה כדאי.
פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים המעבדים של אינטל שיצאו כרגע יהיו מאוד יקרים, וגם החלקים שנלוים אליהם...יש דיון ראשי בנושא, תקרא שם.
פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים יכול להיות שהפרש ההשקעה ב I7 יהיה לא פופורציונלי להפרש הביצועים שתקבל בחודשים הראשונים להשקה (במיוחד בארץ ולאור הזמינות ממפעלי הייצור).
פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים מחבר אז לא כדאי לחכות לi7 וגם לא כדאי לקנות אותו כי כל ההשקעה של פלוס לוח אם מתאים וכל אלה תהיה יקרה, אבל גם לא כדאי לקנות עכשיו את Q9550 של אינטל פשוט כי יירדו המחירים אחרי השיווק של הi7 בעוד חודש בערך נכון?
פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים מאיפה לנו לדעת ? לפי דעתי בארץ יתמכרו את ה I7 במחיר מטורף במיוחד בחודשים הראשונים (גם בגלל בעיות זמינות) והדור הנוכחי של המרובעים לא ירד במחיר.
פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים מחבר אני חושב שלא תהיה לי ברירה ואני אצטרך לקנות את הQ9550 של אינטל אם לא שווה לחכות ואם אני רוצה כבר עכשיו מחשב ולא בעוד חודש או יותר.זאת החלטה קשה כי יש לי AMD ועכשיו לעבור לאינטל זה צעד לא הכי קל.
פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים זאת החלטה קשה כי יש לי AMD ועכשיו לעבור לאינטל זה צעד לא הכי קל.על מה אתה מדבר?למה זה צעד לא קל?!
פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים מחבר זה צעד לא קל כי עד עכשיו סמכתי על AMD שהם יותר טובים ואני פחות סומך על הביצועים שאינטל תספק לי, על זה אני מדבר הבנת?
פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים מחבר ברצינות אני מתכוון שלמרות שראיתי כל מיני ביקורות וכאלה אני עדיין לא מרגיש שאני במאה אחוז סומך על אינטל שהם באמת טובים יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.