עבור לתוכן

2 שאלות לגבי משחקי הרפתקאות.

Featured Replies

פורסם

היו הרבה משחקי הרפתקאות ששיחקתי כשהייתי קטנה [פלטפורמות.. משחקים עם דמות שאוספת מטבעות ועוברת שלבים]:

Sting

Rayman

Jazz Jackrabbit

Lomax

והרשמה עוד ארוכה...

היכן ניתן לקנות את המשחקים האלה? האם ניתן למצוא אותם באריזות מקוריות?

השאלה השניה שלי, האם כיום יש משחקים חדשים כאלה? [משחקי פלטפורות עם דמויות ושלבים ובוסים ואיסוף מטבעות או כל דבר אחר].

כי כל מה שאני מוצאת זה רק אסטרטגיה\ספורט\פעולה... אבל שום דבר ממה שהיה פעם בקטגוריית הפלטפורמה.

תודה.

פורסם

יש כיום לא מעט משחקים כאלו, חלק מהם חדשים וחלק מהם חידוש של משחקים ישנים, הבעייה (למי שאין כמובן) שכולם בקונסולות. ל PS3 יש למשל את ratchet and clank, יש את little big planet ויש עוד שאלו חדשים, יש גם הרבה חידושים כמו RAYMAN, bionic commando rearmed ועוד.

פורסם

תיקון קטן - אלה לא משחקי הרפתקאות, אלה משחקי פלטפורמות.

משחקי הרפתקאות זה מה שנקרא קווסטים.

פורסם

חלק אפשר להוריד בצורה חינמית-

כל המשחקים של הפלטפורמות הישנים נמצאים באמולטורים שעובדים לא רע בכלל על הPC-

MAME ושל נינטנדו 64 ואפילו ל PSX שאפשר לשחק את CRASH BANDICOOT 3 באותה רמה גרפית.

פורסם

חלק מהמשחקים האלה הם כבר חינמיים להורדה ואפשר למצוא אותם באתרים של abandonware.

אם את מחפשת משחקים "פשוטים" כמו פעם וניתנים בחינם להורדה, יש מספר אתרים שיכולים לספק שעות של הנאה:

אחד לדוגמא שמכיל הרבה משחקים "מחודשים":

http://www.gametop.com/category/downloadable.html

הסגנון משחקים שאת הזכרת ידוע יותר כPlatform (בגלל שקופצים מפלטפורמה לפלטפורמה) או Arcade מפני שמשחקים בסגנון הזה היו נפוצים מאד פעם באולמות משחקי ווידאו (שנקראים arcades)

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

יש כיום לא מעט משחקים כאלו, חלק מהם חדשים וחלק מהם חידוש של משחקים ישנים, הבעייה (למי שאין כמובן) שכולם בקונסולות. ל PS3 יש למשל את ratchet and clank, יש את little big planet ויש עוד שאלו חדשים, יש גם הרבה חידושים כמו RAYMAN, bionic commando rearmed ועוד.

וזה דווקא אחד הז'אנרים היותר אהובים עלי.

חבל שאין הרבה ל-PC.

ראיתי סרטונים של little big planet ואלה בדיוק המשחקים שאני אוהבת.

כמה חבל :'(

אבל זאת סיבה טובה לקנות PS3 :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים