פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים רציתי לשאול משהו בקשר לכ.טלוויזיה דיי בכלליות (אני מטנצל מראש אם השאלות הבאות יהיו טיפה אידיוטיות או לא הגיוניות). רק לאחרונה התחלתי להתעניין בעסק הזה ולפי מה שהבנתי בהנחה שיש לך כרטיס טוב שקולט שידורים דיגטלים אז אין סיבה לכך שלא תוכל בעצם את השידורים בארץ... אני מתכוון שאם בכל מקרה הוט וYES תמיד בעקרון משדרות את כל הערוצים כל הזמן לכולם (ובעצם הממיר הוא זה שבורר איזה ערוצים אתה תיראה) אז אני סיבה שאם תעשה לכרטיס סריקת תחנות אז הוא לא ימצא לך את כל התחנות האפשריות לא?... זה בעקרון דיי מה שהבנתי מהסרטון להלן: וגם קצת מכאן
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים השידורים מוצפנים.במילים אחרות אתה צריך להזדהות כדי לקבל שידור, וזה אחד התפקידים של הממיר.הממיר צריך לדעת להזדהות כשהוא מתחבר ואז השרת של הוט בודק האם הוא רשום אצלו ואם כן אז השידור מתאפשר.גם אם בכרטיס טלויזיה שלך יש אפשרות לראות שידורים מוצפנים וגם אם תדע איך להיכנס לרשת של הוט השרת שלהם לא יאשר אותך הכרטיס טלויזיה שלך לא רשום אצלו.לגבי יס, גם שם יש סוג של הצפנה, אני פחות יודע מהי אבל יש הצפנה בין צלחות לווין.
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים מחבר אז למה בדיוק הוא התכוון(בסרט הראשון) שאתה יכול לסרוק את כל התחנות (למעת השידורים של HD) עם האנטנה שלך (שנמצאת מעל הדירה)?
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים שידורים דיגיטליים הם מוצפנים, אנאלוגיים לא מוצפנים, לכן אלו השידורים היחידים שתוכל לקלוט עם הכרטיס TV שלך.השידורים האנאלוגיים פתוחים כל עוד אתה מנוי של חברת הכבלים, אם לא אז תוכל לקלוט רק 11, 10 ו22לא ראיתי את הסרטונים שם אבל או שהם קלטו שידורים אנאלוגיים שם, או שהשידורים הדיגיטליים חסרי הצפנה אצלם.בכל מקרה כמו שאתה רואה אין כאן הרבה אנשים שמבינים בנושא וגם אני לא מבין יותר מדי.לך לפורום של קולנוע ביתי (חפש בגוגל קולנוע ביתי) ותשאל שם, תקבל תשובה יותר מקצועית אבל אני מניח שדומה לשלי.
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים כרטיסי TV למיניהם לא יכולים לקלוט את כל הערוצים בגלל ההצפנה, פיענוח ההצפנה נעשית ע"י הממיר, והמידע שהממיר מקבל הוא מהספק הוא זה שמאפשר לך לצפות בכל הערוצים שפתוחים מה שטוב בכרטיס טלויזיה זה: יכול הקטלה מתוזמנת ויכולת לצפות TV במסך המחשב, במקום לקנות מסך TV נוסף(כמו שאצלי) ממליץ על כרטיסי TV של Hauppauge, אחלה איכות יש להם
פורסם 2008 באוקטובר 2617 שנים מחבר הבנתי, אם כך אני עדיין תלוי בממירים הגרועים שמחלקים בהוט :'(אבל תודה רבה בכל מקרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.