עבור לתוכן

שאלה על כרטיסי טלוויזיה

Featured Replies

פורסם

רציתי לשאול משהו בקשר לכ.טלוויזיה דיי בכלליות (אני מטנצל מראש אם השאלות הבאות יהיו טיפה אידיוטיות או לא הגיוניות).

רק לאחרונה התחלתי להתעניין בעסק הזה ולפי מה שהבנתי בהנחה שיש לך כרטיס טוב שקולט שידורים דיגטלים אז אין סיבה לכך שלא תוכל בעצם את השידורים בארץ... אני מתכוון שאם בכל מקרה הוט וYES תמיד בעקרון משדרות את כל הערוצים כל הזמן לכולם (ובעצם הממיר הוא זה שבורר איזה ערוצים אתה תיראה) אז אני סיבה שאם תעשה לכרטיס סריקת תחנות אז הוא לא ימצא לך את כל התחנות האפשריות לא?...

זה בעקרון דיי מה שהבנתי מהסרטון להלן:

וגם קצת מכאן

פורסם
  • מחבר

הקפצה

פורסם
  • מחבר

הקפצה

בבקשה עזרה... מישהו?

פורסם
  • מחבר

הקפצה

אין אף אחד שמתעסק בתחום?

זאת שאלה שמטרידה אותי מלא זמן....

פורסם

השידורים מוצפנים.

במילים אחרות אתה צריך להזדהות כדי לקבל שידור, וזה אחד התפקידים של הממיר.

הממיר צריך לדעת להזדהות כשהוא מתחבר ואז השרת של הוט בודק האם הוא רשום אצלו ואם כן אז השידור מתאפשר.

גם אם בכרטיס טלויזיה שלך יש אפשרות לראות שידורים מוצפנים וגם אם תדע איך להיכנס לרשת של הוט השרת שלהם לא יאשר אותך הכרטיס טלויזיה שלך לא רשום אצלו.

לגבי יס, גם שם יש סוג של הצפנה, אני פחות יודע מהי אבל יש הצפנה בין צלחות לווין.

פורסם
  • מחבר

אז למה בדיוק הוא התכוון(בסרט הראשון) שאתה יכול לסרוק את כל התחנות (למעת השידורים של HD) עם האנטנה שלך (שנמצאת מעל הדירה)?

פורסם

שידורים דיגיטליים הם מוצפנים, אנאלוגיים לא מוצפנים, לכן אלו השידורים היחידים שתוכל לקלוט עם הכרטיס TV שלך.

השידורים האנאלוגיים פתוחים כל עוד אתה מנוי של חברת הכבלים, אם לא אז תוכל לקלוט רק 11, 10 ו22

לא ראיתי את הסרטונים שם אבל או שהם קלטו שידורים אנאלוגיים שם, או שהשידורים הדיגיטליים חסרי הצפנה אצלם.

בכל מקרה כמו שאתה רואה אין כאן הרבה אנשים שמבינים בנושא וגם אני לא מבין יותר מדי.

לך לפורום של קולנוע ביתי (חפש בגוגל קולנוע ביתי) ותשאל שם, תקבל תשובה יותר מקצועית אבל אני מניח שדומה לשלי.

פורסם

כרטיסי TV למיניהם לא יכולים לקלוט את כל הערוצים בגלל ההצפנה, פיענוח ההצפנה נעשית ע"י הממיר, והמידע שהממיר מקבל הוא מהספק הוא זה שמאפשר לך לצפות בכל הערוצים שפתוחים

מה שטוב בכרטיס טלויזיה זה:

יכול הקטלה מתוזמנת

ויכולת לצפות TV במסך המחשב, במקום לקנות מסך TV נוסף(כמו שאצלי)

ממליץ על כרטיסי TV של Hauppauge, אחלה איכות יש להם :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

הבנתי, אם כך אני עדיין תלוי בממירים הגרועים שמחלקים בהוט :'(

אבל תודה רבה בכל מקרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים