עבור לתוכן

לאפטופ בחיבור VGA נגד DVD בחיבור HD

Featured Replies

פורסם

יש לי טלוויזית FULL HD ואני מחבר את הלאפטופ בכבל VGA ואת הDVD בכבל HD אבל אני לא יודע איפה עדיף לראות סרטים...

מה עדיף?

פורסם

תלוי בסרט.

אם הוא באיכות DVD אז אולי ב-DVD יראו טוב.

אם זה באיכות HD אז יראו טוב יותר דרך המחשב. (כי ב-DVD לא יראו בכלל)

פורסם

אם יש לך כבל HDMI-DVI ובלפטופ יש לך DVI אז יותר כדי לך בלפטופ כי דבר ראשון תראה יותר חד דבר שני אם תפעיל בVLC סרט בקובץ MKV שזה HD בין 720P לבין 1080P תראה הרבה הרבה יותר טוב מסרטים שראיתה בדי וי די עד היום. ;)

פורסם
  • מחבר

תלוי בסרט.

אם הוא באיכות DVD אז אולי ב-DVD יראו טוב.

אם זה באיכות HD אז יראו טוב יותר דרך המחשב. (כי ב-DVD לא יראו בכלל)

הDVD תומך HD (חשבתי שזה מובן אם ציינתי שהוא מחובר עם כבל HD)

אין לי יציאת DVI מהמחשב רק VGA...

יש כבל שממיר מVGA לHD או שזה בכלל לא קשור?

פורסם

אז זהו, שחיבור HDMI לא אומר כלום לגבי התמיכה של ה-DVD.

אבל אשמח לגלות שאני טועה.

מה הדגם של ה-DVD?

פורסם
  • מחבר

LG DNX194H

כתוב עליו HDMI1080i

פורסם

צר לי לבשר לך שנפלת לטריק שיווקי.

ה-DVD לא מסוגל לנגן סרטים ב-HD.

מתוך חוברת ההפעלה:

lgdnx194hmarkgd4.jpg

w781.png

פורסם
  • מחבר

אז למה אני כן מצליח לראות בו סרטי HD?

אתה רוצה להגיד שזה מוריד לו את הרזולוציה?

פורסם

להיפך. הוא מעלה את הרזולוציה של DVD רגיל (אבל ללא שיפור באיכות), כך שהטלויזיה תקבל תמיד אות של 1080i.

איזה סוג של סרט HD ראית בו?

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג ממש.

צרבתי על DVD סרט שהיה כתוב בקובץ שהוא HD וזה היה באיכות מאוד גבוה

יש לי ממיר HD של HOT ואני לא חושב שאותו סרט נפל באיכות מהאיכות שאני רואה את ערוצי הHD בממיר...

פורסם

אבל את הערוצים של הוט רואים גרוע... במיוחד בערוץ הסרטים HD שלהם. הם משתמשים בדחיסה מטורפת ורוב הזמן אפשר להבחין בארטיפקטים (ריבועים מרוחים כאלה).

אם הסרט שצרבת תפס יותר מ-2GB (בין 2GB ל-8), אז סביר להניח שהוא HD. אם הוא היה 700-1400MB, אז זה איכות DVD רגילה.

בשורה התחתונה, אם אתה מרוצה מהאיכות של ה-DVD ושל הוט, סבבה לך. עדיף שלא תדע מה אתה מפסיד ;)

פורסם
  • מחבר

אותו סרט היה 4.7 גיגה

יש הבדל באיכות בין הערוצים של הוט, באמת בערוץ הסרטים האיכות יותר נמוכה לעומת הנשיונל גאוגרפיק שיש שם איכות מדהימה וגם בערוץ הספורט אפשר לראות הבדל בין שידורים ישנים (שהאיכות נמוכה ויש פיקסול) לעומת שידורים בלייב שהאיכות מאוד טובה.

בנושא קצת אחר -

אם ראית יש עוד ת'ראד שלי שאני לא מצליח לחבר את הלאפטופ למגבר עם כבל COAX וזה ממש מוציא אותי מדעתי.

אני חושב שבמבט לאחור הייתי צריך להשקיע קצת יותר בכרטיס מסך עם יציאת HD וכרטיס קול עם יציאה דיגיטלית (יש לי יציאה דיגיטלית רק בתחנת עגינה, ולמרות שהוא מתחבר ישירות ללוח אם ולא בUSB זה עדיין לא אותו דבר כמו כרטיס קול איכותי עם יציאה דיגטלית מובנת) וזה היה פותר לי את כל הבעיות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים