פורסם 2008 באוקטובר 2117 שנים יש לי מחשב מסוג toshiba sattelite p300-133יש לו קיבולת של 3 ג'יגה זיכרון RAMמה שקורה, שקבוע כל הזמן הוא משתמש בכ-2 ג'יגה מתוך השלושה.אני לא יודע בדיוק מה לוקח את זה.....מישהו יכול לעזור\ להדריך אותי באיך לפתור את הבעיה, או לסדר אותה... או לא יודע מה? :\זה קצת מוזר שזה לוקח כל הזמן 2 ג'יגה זיכרון....
פורסם 2008 באוקטובר 2117 שנים תלחץ ctrl+alt+del, תבחר כרטיסיה processes. אתה תראה רשימה של היישומים שפועלים וישנה עמודה שנקראת mem usage אשר מציגה את כמות הזיכרון שכל יישום משתמש בוא.כך תוכל למצוא את היישום "שאוכל" את הזיכרון.
פורסם 2008 באוקטובר 2117 שנים ברוך הבא לויסטה, היא כל הזמן משתמשת בזיכרון לצרכי מטמון, אין עם זה בעיה (אלא אם אתה רואה שהמערכת לא מגיבה טוב).
פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים מחבר בהתחלה זה היה על גג 10%.... לא יודע מה השתנה פתאום... אגב בדקתי אצל חברים שיש להם ויסטה, צודק, אוכל זיכרון, אבל לא מתקרב לרמות שזה קורה אצלי.אני מצרף תמונה של ה-task manager.למישהו יש מושג מה גורם לזה? מה אפשר לעשות ע"מ להקל או לפתור את הבעיה?[br]פורסם בתאריך: 22.10.2008 בשעה 08:56:49תמונה נוספת מה-task manager שאולי תעזור...שימו לב לקו של הזיכרון - ישר כמו סרגל. כל הזמן תקוע על 2.07 ג'יגה. משהו פה נראה לי דפוק....[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.