עבור לתוכן

שאלה בנוגע למדיה סנטר

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אני חדש פה בפורום והרצתי כמה חיפושים לפני כתיבת ההודעה אבל לא מצאתי ת'רד שרלוונטי אליי.

אני שוקל כרגע להכניס מעין מדיה סנטר לבית, אבל לא אחד שיהיה מחובר למערכת קולנוע ביתית אלא לייעוד יותר צנוע..

ז"א שיש לי מסך רחב ( dell 200wfp ) ואני רוצה להפוך אותו לטלויזיה, ולחבר אליו מחשב משני ( בנוסף לזה שאני עובד איתו היום ) שלא יהיה מחובר לאינטרנט ושהייעוד שלו יהיה להקליט דברים מלוח השידורים של HOT כשאני לא נמצא בבית ( מה שקורה רוב הזמן ).

הצורך הזה נוצר עקב כך שיש הרבה מאוד סדרות וסרטים שאני מפספס כתוצאה מכך שאני לא בבית בשעות שהם משודרים, וכשאני כן בבית אני לא מוצא ממש מה לראות ואני מתבאס שאין לי דרך להקליט את הסדרות האלה, ואז אני צריך 'לבלות' שעות בנסיונות להוריד את הפרקים הנ"ל - זה איטי ולא נוח...

אני אשמח ללינקים בעניין, להסברים ממי שיודע ומוכן לשתף את הידע שלו בתחום, כל פיסת מידע לגבי האופציה הזאת כגון :

האם אפשר לעשות הסבה של מחשב רגיל למדיה סנטר?

איזו חומרה מיוחדת צריך בשביל זה?

מה העלויות? מה ממולץ בשוק?

אם אני קונה מחשב חדש ייעודי לצורך זה, על איזה דגשים כדאי לשים את העין ( כרטיס מסך מיוחד? )

לצורך ההסבה של המסך, האם אני צריך תוספת מיוחדת?

אשמח לתשובות, או ללינקים קשורים,

המון תודה לכל מי שישיב!

המשך שבוע נעים,

יוסי.

פורסם

אתה צריך לחבר למחשב כרטיס טלוויזיה. מומלץ Hauppauge WinTV PVR-150 (כ300 ש"ח). הכרטיס טלוויזיה מתחבר לממיר של הוט עם כבל RCA, והוא מגיע עם שלט רחוק וIR BLASTER שמתחבר למחשב בחיבור USB ומוצמד לממיר מול התצוגה של הערוץ, ומשמש להחלפת ערוצים בממיר. הכרטיס הזה מגיע עם שלט אפור לXP או עם שלט שחור לVista (אתה צריך להגיד בחנות מה אתה צריך). מומלץ להשתמש במדיה סנטר של ויסטה שמגיע בגירסת הHome Premium והUltimate. המדיה סנטר מוריד את לוח השידורים של הוט בצורה אוטומאטית מהאינטרנט, אז צריך שהמחשב יהיה מחובר לאינטרנט. בתוכנה עצמה אתה מסמן איזה סרט אתה רוצה להקליט (אפשר לסמן להקליט סדרה, ואז הוא מקליט את כל הפרקים שלה), והוא מעביר ערוץ ומקליט באופן אוטומאטי.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התשובה המפורטת...

שנית, יש פיתרון במידה ואני רוצה להתקין לינוקס ולא וינדוס על המחשב?

ד"א, על הכרטיס שהמלצת עליו קראתי המון ביקורות שליליות בZAP, מה אתם אומרים על ה Leadtek TV PVR3000 ?

פורסם

אתה יכול להתקין KnoppMyth (לא ניסיתי אותו).

יש לי את ה150, והוא אחלה כרטיס. באמת שאין צורך בכרטיס יותר יקר. הוא כולל מקודד MPEG2 מובנה, והוא מקליט באיכות מאוד גבוהה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים